http://vbox7.com/play:c01f7db1
Кой крив,кой прав...
Просто гледайте и коментирайте
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Просто гледайте и коментирайте
ACAB.....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Толкова кретени на едно място... Впечатляващо!
Последна промяна от gong на 31 окт 2008 23:03, променено общо 1 път.
Когато си прост, то е завинаги!
Ако щеш ми вярвай,преди малко го гледах тоя клип и щях да пусна тема,но ти ме изпревари
хахах...ноооо според мен това трябва да стане и тук т.е. НЕ на плицейския произвол ! На мача с Жилина,на излизане от стадиона като стана боя,една полицайка с коня си щеше да згази едно дете,и на всичко отгоре го заплаши ! Мен ме заплаши полицай,че ако не тичам,ще ме бие,същото важеше и за един мъж до мен с детето си !
Аз бях на 100 метра от боя и си тръгвах мирно и кротко,но оня понеже е ушев,и си мисли,че може да прави квото си иска !

Blue_Lion написа:Ако щеш ми вярвай,преди малко го гледах тоя клип и щях да пусна тема,но ти ме изпреварихахах...ноооо според мен това трябва да стане и тук т.е. НЕ на плицейския произвол ! На мача с Жилина,на излизане от стадиона като стана боя,една полицайка с коня си щеше да згази едно дете,и на всичко отгоре го заплаши ! Мен ме заплаши полицай,че ако не тичам,ще ме бие,същото важеше и за един мъж до мен с детето си !
Аз бях на 100 метра от боя и си тръгвах мирно и кротко,но оня понеже е ушев,и си мисли,че може да прави квото си иска !
Тц,тц,тц! Ех, тия лоши полицаи и полицайки бееее!!! Как може така да се намесват в боя?!? Направо да се чуди човек! Мръсни гадове! Феновете кротко си гледат мача, кротко си хвърлят димки и бомбички, тук-таме възникне локално огнище на кротък бой между пияни или дрогирани олигофрени, кротичко, ама съвсееем кротичко си псуват полицаите, още по-кротко ги замерват с разни неща, кротичко си трошат седалки и ги палят... Дето се вика "ами то в театър да отидеш е по-страшно и по-опасно", а полицаите, наблюдавайки цялата тази кроткост, ни в клин, ни в ръкав, вземат та им избият чивиите и почнат да млатят наред! Пфу! Мръсни гадове такива!

gong написа:Blue_Lion написа:Ако щеш ми вярвай,преди малко го гледах тоя клип и щях да пусна тема,но ти ме изпреварихахах...ноооо според мен това трябва да стане и тук т.е. НЕ на плицейския произвол ! На мача с Жилина,на излизане от стадиона като стана боя,една полицайка с коня си щеше да згази едно дете,и на всичко отгоре го заплаши ! Мен ме заплаши полицай,че ако не тичам,ще ме бие,същото важеше и за един мъж до мен с детето си !
Тц,тц,тц! Ех, тия лоши полицаи и полицайки бееее!!! Как може така да се намесват в боя?!? Направо да се чуди човек! Мръсни гадове! Феновете кротко си гледат мача, кротко си хвърлят димки и бомбички, тук-таме възникне локално огнище на кротък бой между пияни или дрогирани олигофрени, кротичко, ама съвсееем кротичко си псуват полицаите, още по-кротко ги замерват с разни неща, кротичко си трошат седалки и ги палят... Дето се вика "ами то в театър да отидеш е по-страшно и по-опасно", а полицаите, наблюдавайки цялата тази кроткост, ни в клин, ни в ръкав, вземат та им избият чивиите и почнат да млатят наред! Пфу! Мръсни гадове такива!
Без да се заяждам,бил ли си на стадион ? ULTRAS-ите провокират полицията и правят безредици - факт ! Аз съм твърдо против,но не може пък деца да нападаш ! Аз лично съм си фен,който обича отбора си - нищо повече,но няколко пъти съм бил свидетел и на грубо отношение,от нищо предизвикано,към нормални фенове от страна на "пазителите на закона" ?! Имаш ли си напредстава колко са агресивни полицайте спрямо феновете като цяло ?

ей gong ти ходиш ли изобщо по мачове ? а ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Аз съм роден на стадион, ве, мушмороци.