Сеск настоява: Оставете ме да си тръгна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Сеск настоява: Оставете ме да си тръгна!

Мнениеот megan fox » 10 юни 2010 23:22

Телефонно обаждане до Арсен Венгер е имал полузащитникът на Арсенал Сеск Фабрегас с ново настояване да бъде оставен да се завърне в Барселона, твърди вестник "Спорт". Това се е случило в почивния последен ден преди отпътуването на националния отбор на Испания за ЮАР. Близки до Сеск източници разкриха, че той е поискал усилие по динамизиране на контактите и омекотяване на позицията на "артилеристите", като е припомнил още веднъж желанието си да играе в Барса. Капитанът на лондончани не иска да започва новия сезон в Премиър лийг и френският мениджър бил наясно с това от месеци.

Днес е ключов ден, защото техническият секретар на каталунците Чики Бегиристайн ще се свърже отново с колегите си от Арсенал да провери ефекта на обаждането на Фабрегас и ако усети промяна, може да има подобрена оферта.

http://www.sportal.bg/news.php?news=241961

Според вас дали това е вярно и ако е дали ще има някакъв ефект?

Лично според мен Венгер няма да се трогне от искането на Сеск, съответно Арсенал няма да променят мнението си по въпроса, а когато започне сезона във ВЛ Арсенал ще разполага с един нацупен капитан, който няма да се влага изобщо в мачовете за тима си и сигурно още през зимният трансферен прозорец топчиите ще го продадът на Барса, но вече за доста по-малко пари!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Awesome
Контакти:

Re: Сеск настоява: Оставете ме да си тръгна!

Мнениеот Awesome » 10 юни 2010 23:40

Ако наистина не му се остава в Арсенал най-добре ще е Венгер да го продаде. С парите, които ще получи от продажбата му + останалите, заделени за трансфери ще може да купи няколко класни футболисти, които ще вдигнат нивото на отбора и няма да се усеща толкова липсата му. Но в интерес на всички е да се реши по-скоро ситуацията с Фабрегас.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 юни 2010 00:09

Awesome написа:Ако наистина не му се остава в Арсенал най-добре ще е Венгер да го продаде. С парите, които ще получи от продажбата му + останалите, заделени за трансфери ще може да купи няколко класни футболисти, които ще вдигнат нивото на отбора и няма да се усеща толкова липсата му. Но в интерес на всички е да се реши по-скоро ситуацията с Фабрегас.

Вместо + останалите за трансфери и да се вземат други скъпоплатени звезди, най-разумното което може да се направи е да се продаде и с тия 50-60 млн. паунда за които се говори, може да се направи доста добра вноска по погасяване на заема с който си построиха новия стадион и последните година, две ги държи със "стегнати колани". По-добре ще стане отколкото да задържат капитана си против волята му, от което спада морала в целия отбор!!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 11 юни 2010 00:49

Арсенал ще се оправят добре и без него . По-интересно ми е какво ще стане в барса като отиде, как ще играят с 10 нападателя и 10 атакуващи халфа - ИЧ не ми е ясна :)

antonis
Контакти:

Мнениеот antonis » 11 юни 2010 01:29

брат не ги мисли барса и гоардиола ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 юни 2010 01:37

Flash1912 написа:Арсенал ще се оправят добре и без него . По-интересно ми е какво ще стане в барса като отиде, как ще играят с 10 нападателя и 10 атакуващи халфа - ИЧ не ми е ясна :)

Ти сякаш не си чувал за ротация на състава? ;) А и клуба не само купува играчи, но и се разделя с такива! Анри си заминава, Ибра и той е пътник (май), за нещастие и Туре си заминава, Хлеб и той хваща пътя и тн, така че не става пренаселено при нас! Просто в момента махаме слабите звена в отбора и ги заменяме с много по-добри играчи!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 юни 2010 13:02

Цеск 100% ще играе в Барса от следващия сезон ! :)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Velko
Контакти:

Мнениеот Velko » 18 юни 2010 16:12

Моето мнение е, че ако Венгер не склони да го продаде, Фабрегс няма да играе със желание през новият сезон и дори може да бойкотира французина,който много добре разбира това.Така че най-добре е да го пусне да ходи накъдето го води сърцето.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 юли 2010 15:11

Едно интервю с Пуйол относно сагата със Фабрегас:
Капитанът на Барселона Карлес Пуйол смята, че от Арсенал не би трябвало да задържат Сеск Фабрегас на сила, след като той е заявил желание да се завърне при каталунците, чийто юноша е.

„Фабрегас трябва да остане в клуб, където не иска да остане за още една година”, заяви Пуйол за съотборника си в националния отбор на Испания.

„Чудя се колко интелигентно е да задържиш играч, който не иска да бъде там. След седем години вярна служба, мисля, че Арсенал може да му даде разрешение да направи мечтаното си преместване”, каза Пуйол.

„Сеск направи даде всичко на Арсенал, опитвайки се да спечели трофей, но те не отговориха на неговите очаквания.”

„Няма да кажа, че той е в затвор, тъй като знаем колко привилегировани сме ние като футболисти., но след като Сеск ясно показа, че иска да бъде в Барселона, мисля, че те трябва да му позволят това.”

„Арсенал обаче отказа да говори и ние ще трябва да чакаме още една година, за да върнем Сеск у дома.”

„Той е твърде възпитано момче, за да го каже, но истината е, че той не иска да бъде в Арсенал този сезон. Неговото сърце вече е в Барселона, дори и да трябва да чака още един година, за да бъде и тялом тук.”

„Ние знаем, че той идва следващия сезон. Барселона има цяла година, за да изглади сделката.”

„Той е достатъчно голям професионалист, за да направи отличен сезон и сега, защото има голям респект към феновете на Арсенал, но всеки който се опитва да ги убеди, че той иска да остане в Арсенал, греши.”

„Зная, че Сеск иска да печели титли с Барса и го искам тук това лято. Разбирам защо Арсенал отказва да го продаде - много е трудно да замениш Сеск,.”

„Не чувствам обаче, че клуб би трябвало да задържа играч, който иска да напусне. Особено в този случай, в който Сеск е направил всичко за Арсенал”, каза още Карлес Пуйол.

Пуйол е напълно прав! От това инатене, което показват Арсенал те определено не печелят нищо! Ок ще разполагат със Сеск още една година, и какво? Каква ще бъде неговата мотивация да играе за топчиите, след като той не желае да бъде там? Какъв ще бъде неговият принос? Няма да се учудя, ако още зимата Артелеристите сами пожелаят да ни го продадът, но предвид, че Сеск няма да може да играе в ШЛ и предвид, че до края на договора му ще остава по-малко време цената му ще е паднала с десетина милиона (най-вече заради ШЛ)! А следващият сезон... Арсенал няма да имат избор - ще се разделят с Фабрегас за доста по-малко пари, от колкото им предлагаме сега! Тоя Венгер напълно е изкуфял вече и не знае какви върши!

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 30 юли 2010 15:16

И за тая глупост трябва да качиш тема от преди 20 дни? Хубаво. Сам каза, че си против трансфера на Сеск.
По темата: ако се поинатят още малко, след година-две и парите си няма да успеят да избият.

Върни се в “Барселона”