Зациклиха преговорите между Берое и турчина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Зациклиха преговорите между Берое и турчина

Мнениеот Parmalat » 07 юни 2010 20:04

И днес нямаше особено развитие по казуса с интереса на турския кандидат-собственик Фейзи Илханлъ към ″Берое″, съобщиха от пресслужбата на клуба. След първата опознавателна среща между бизнесмена и ръководството на клуба в събота, днес на извънредно заседание на УС на Клуба на ветераните, който е реалният собственик на акциите, всеки един член на ръководния орган е изразил своето становище по наболелия въпрос и представил своите доводи ″за″ и ″против″.

Решено е, че преди крайния отговор е редно своята ясна и категорична позиция пред обществеността да изрази и Община Стара Загора, тъй като освен към Берое, Илханлъ има амбиции и да развива текстилен бизнес в града на липите. Освен това трябва да е ясно дали помощта, която общината оказва на клуба към момента, ще продължи и при евентуална смяна на собствеността.

Стана ясно, че Илханлъ вече е изразил готовност да се срещне с кмета проф. Светлин Танчев, за да презентира пред него своята визия за бъдещето на Берое, ако стане едноличен собственик на акциите. Очаква се съвсем скоро да се инициира такава среща.

В същото време в редакцията на Beroe Online се получи писмо от фенфракцията Rakia Power Beroe, в която те се обявяват против прехвърлянето на акциите на турски инвеститор. Публикуваме писмото без промени:

"Ние,част от организираните привърженици на Берое "Rakia Power Beroe" , които активно организирано подкрепяме отбора на всеки мач, се обявяваме твърдо против възможността ПФК „Берое - Стара Загора" АД да бъде собственост на турски граждани или фирми.

Настоящата декларация няма за цел да дискриминира хората по националност или етнос. Не сме против турските граждани, но считаме, че предвид историята на града ни е недопустимо "Берое" като символ на Стара Загора да бъде турска собственост. Обявяваме пред цялата общественост, че всички които допринесат и подкрепят подобна идея да се осъществи, ще се превърнат в наши врагове завинаги. Вярваме, че хората, от които зависи собствеността на Берое ще вземат разумно решение и няма да ни предадат, както и ние досега не сме ги предали.

Използваме момента да обявим и нашата подкрепа към ръководството на клуба и благодарност,че клуба продължава да съществува, и сбъдна мечтата на целия град!"

http://www.novsport.com/news98533_1092.html

Ха ха тая фракция на Берое е меко казана глупава.Нали разбирате, че ако не стане тази сделка Берое не го чака светло бъдеще,а по скоро отново изпадане.А тогава като изпаднете ще търсите турчина... :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Зациклиха преговорите между Берое и турчина

Мнениеот Гуу » 07 юни 2010 20:10

По-скоро бих казал, че позицията им е принципна, тоест имат си някакви убеждения и принципи, които не искат не престъпят, въпреки това, че не ги чака светло бъдеще. На мен по-скоро ми се издигат в очите.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 юни 2010 20:14

Гуу написа:По-скоро бих казал, че позицията им е принципна, тоест имат си някакви убеждения и принципи, които не искат не престъпят, въпреки това, че не ги чака светло бъдеще. На мен по-скоро ми се издигат в очите.

Нямам нищо притив да спорят ако изкарат 1,5 милион на година и те дават парите вместо турчина,но съм сигурен че това няма да стане.Не видяха ли че българските президенти не им се дава пари за Берое. :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

VarnaCrew
Контакти:

Мнениеот VarnaCrew » 07 юни 2010 20:27

Поредното "замазване на очи", Берое е следващият Ботев, и така докато отборите в "А" група станат 8. :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 юни 2010 20:27

Parmalat написа:
Гуу написа:По-скоро бих казал, че позицията им е принципна, тоест имат си някакви убеждения и принципи, които не искат не престъпят, въпреки това, че не ги чака светло бъдеще. На мен по-скоро ми се издигат в очите.

Нямам нищо притив да спорят ако изкарат 1,5 милион на година и те дават парите вместо турчина,но съм сигурен че това няма да стане.Не видяха ли че българските президенти не им се дава пари за Берое. :|

Виж сега, не всичко е пари. Това че отборът е финансово зле, че едвам крета и преживява, не означава по никакъв начин, че беройците трябва да загърбят това, в което вярват. Всичко тук идва от историческите събития - както знаем Стара Загора е град, опустошван от турците. С това писмо феновете на отбора доказват, че имат национална памет. Тъй като за тях е неприемливо символът на града им да бъде с турски собственик. Именно за това казах, че ми се издигнаха в очите, малко са тези, които биха предпочели да бъдат в небието, но със запазени принципи, отколкото на върха, но със стъпкани такива. ;)

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 07 юни 2010 20:34

"RAKIA POWER BEROE"
Шегувате се, нали?!

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 07 юни 2010 20:34

Тук става въпрос за самоуважение и за принципност , победите и грандоманщината не са важни!Какво ако имат бюджет 10 млн лева и играя пред по 2000 - 3000 души като Левски и ЦСКА , по-добре ли ще са?
По-добре да са в средата и да имат по 10 000 -12 000 на стадиона...
Защото сега целия град обича отбора , а иначе колко хора ще се откажат да ходят на мачове на "турското Берое"

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 07 юни 2010 20:44

Фракциите им са изпълнени от момчета до 20 години , специално тази повечето са до 18! Смешно е да говорим за история , защото половината не знаят колко пъти е била опожарявана Стара Загора и не проумявят , че Берое винаги е бил и ще си остане БЪЛГАРСКИ ОТБОР независимо от собствeниците и в един друг сайт имаше няколко коментара , които ми харесаха и искам да ви покажа !

[offtopic]Abe hora vie ste ludi be,vijdate v momenta v kakvo sastoqnie e celiq svqt a mi se pravite na opal4enci,no tova vreme mina ,a BEROE e vinagi v sarcata ni i 6te mileem za nego,napravete go i vie!!! i daite vazmojnost na tozi 4ovek da investira v club BEROE za da sme po silni,po gordi...NQMA MOE NQMA TVOE SAMOOOO BEROE!!!|Ами тогава нека членовете на тази фракция да дадат пари за издръжката на отбора, защото е много лесно да отричаш нещо, но нека и да дадат решение на финансовата ни криза.А за тяхно сведение, който и да е собственик отбора ще си остане български. |[/offtopic]

Бираманиак
Контакти:

Мнениеот Бираманиак » 07 юни 2010 21:08

Много са прави момчетата от Ракия! Подкрепям ги изцяло. Браво!
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 07 юни 2010 21:34

Draganov написа:"RAKIA POWER BEROE"
Шегувате се, нали?!

На мачовете ходят с черни тениски с едноименния надпис

Върни се в “Берое”