Pro Evolution Soccer 2010 Playground Tournament #1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Pro Evolution Soccer 2010 Playground Tournament #1

Мнениеот crap » 06 юни 2010 10:05

В спортен форум като този на Гонг, няма как да няма фенове на един от най-добрите футболни симулатори днешноп време Pro Evolution Soccer. Скоро ще се състои най-големият турнир правен досега в България на тази игра, като се очаква да има доста народ. Събитието ще се състои в Петък 11.06 в дЪ МОЛ(Карфур). Разбира се, сега през главата ви минава мисълта "А как ще гледаме световното?", не се косете, организаторите са предвидили и това, и мачовете ще се излъчват директно в залата в която ще се проведе състезанието. Ще се играе на два 65инчови и три 45 инчови телевизора с PS3'ки. Ще се ползва последният пач на PES, който променя съставите за световното. Изобощо очертава се едно добро геймърско събитие! За повече инфо: http://games.bg/articles-news/index/id=558
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Pro Evolution Soccer 2010 Playground Tournament #1

Мнениеот Angoff » 06 юни 2010 10:34

Пес-а от 3 години насам прави голям регрес , а в същото време конзолната игра на EA чупи всякакви рекорди ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 юни 2010 10:52

crap написа:В спортен форум като този на Гонг, няма как да няма фенове на един от най-добрите футболни симулатори днешноп време Pro Evolution Soccer. Скоро ще се състои най-големият турнир правен досега в България на тази игра, като се очаква да има доста народ. Събитието ще се състои в Петък 11.06 в дЪ МОЛ(Карфур). Разбира се, сега през главата ви минава мисълта "А как ще гледаме световното?", не се косете, организаторите са предвидили и това, и мачовете ще се излъчват директно в залата в която ще се проведе състезанието. Ще се играе на два 65инчови и три 45 инчови телевизора с PS3'ки. Ще се ползва последният пач на PES, който променя съставите за световното. Изобощо очертава се едно добро геймърско събитие! За повече инфо: http://games.bg/articles-news/index/id=558

В Карфур игралната зала е уникална ! Още не съм пробвал само въпросните Плейстейшъни,но скоро и това ще стане ;) Честно казано обаче,ФИФА-та за ПС'3 е много по-яка от конзолната версия на ПЕС-а ! Все пак ще намина да видя за кво иде реч...успех на участниците ;)
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юни 2010 11:55

Действително Fifa'та е по-добра от PES'a, но пък аз я мразя от издание 2003. Ще бъде голямо събитие, надявам се да успея да участвам, просто ей така, за фън, не че съм добър ;)

За компютърната версия немога нищо да кажа, защото не съм я играл... общо взето от няколко години не съм цъкал игри на компа и честно казано изобщо не ме вълнуват :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “Игри и забавления”