Възроденият Ботев с председател Марин Бакалов напредва мощно със задачите за старт в първенствата на БФС. От коя група ще започнат участие "канарчетата" не се знае, но са известни отговорите на много други въпроси касаещи близкото бъдеще на клуба.
За старши треньор на представителния тим на Ботев абсолютен фаворит е Димитър Младенов, научи News4000. Някогашният либеро и национал е започнал работа по селекция и лятната подготовка. До дни ще станат известни и помощниците на 48-годишния спец, заслужил званието "Майстор на спорта" още през 1981 година.
Очаква се първата тренировка на Ботев да се състои на 15 юни на стадиона край Бирена фабрика. Всеки момент се очаква и обявяването ръководителите от спортно-техническия щаб. Със сигурност ролята на изпълнителен директор ще поеме шефът на Сдружението Марин Бакалов.
ТОВА МОЖЕ И ДА НЕ Е ВЯРНО НО ВСЕ ПАК КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ
Ботев си осигури треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев си осигури треньор
Димитър Младенов беше много стабилен защитник, но как ще е, като треньор е доста трудно да се прецени ... 

-
- Контакти:
Тандем -М.Младенов и Пичони 

Той какъв лиценз има?Защото ако няма 'ПРО" след 1- 2год. трябва да се търси друг,а аз винаги съм бил против честата смяна на треньорите.Освен ако не се налага.
georgisd написа:Димитър Младенов беше много стабилен защитник, но как ще е, като треньор е доста трудно да се прецени ...
Вече води тимовете на Хасково, Брестник, Горубсо Рудозем и Асеновец.
FCH написа:georgisd написа:Димитър Младенов беше много стабилен защитник, но как ще е, като треньор е доста трудно да се прецени ...
Вече води тимовете на Хасково, Брестник, Горубсо Рудозем и Асеновец.
бил е треньор на Ботев-2000-2001
ами футболисти...
-
- Контакти:
Футболисти има ,споко 

Аз определено съм за Енрико.И мисля че ще е именно той.Не случайно е още в Пловдив.А за евентуалната селекция смятам че място имат и някои от италианците,които той би докарал без проблем.Един отбор начело с Марин Бакалов,Енрико Пичоне,няколко от най-добрите италианци от миналия сезон и останалото от наши бивши канари...ще изглеждаме наистина много добре.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
BultraStyle написа:Тандем -М.Младенов и Пичони
това може ли да стане
селски вземи си скункса не се сърди