Какво става в Локо Сф???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Какво става в Локо Сф???
ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ НОВИ ДОГОВОРИ НА ФУТБОЛИСТИТЕ!ВЧЕРА СИ ГОВОРИХ С БАНДАТА!ЧОВЕКА НЕ ИСКА ДА ХОДИ В ДРУГ ОТБОР!ЧАКАТ КОЛЬО ГИГАТА ДА СЕ ОТСЪРДИ!ЗА ДРУГИТЕ ФУТБОЛИСТИ ВАЖИ СЪЩОТО.ЕДИН ОТБОР Е СИЛЕН ТОГАВА КОГАТО ПРЕГЛЪТНЕ ПОРАЖЕНИЕТО И СЕ ИЗПРАВИ!!!САМО ЛОКО...КОЛКОТО И ДА ИМ Е НЕПРИЯТНО НА НЯКОИ ВЪВ
ФОРУМА ДОГОДИНА ЩЕ ОБАРКАМЕ ДОСТА СМЕТКИ...

Последна промяна от stenly на 30 май 2010 11:22, променено общо 2 пъти.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Re: Какво става в Локо Сф???
Много поражения и отстъпления ви се събраха последните сезони и разбираемо се преглъщат трудно! Ти кажи какво става щом си толкова навътре в нещата и си комуникираш с футболистите?
Продажбата на титлата тази година може да се изкупи само с ...ТИТЛА догодина, ако не излезат като шампиони още от първия мач въобще да не излизат на терена.
То с Бандата освен да се напиеш друго не можеш да направиш, всички му знаем номерата НЕ само в син сити.........

какво да става след срамните сценки, чакат си парите за участието в тях
само, че първо трябва да се продаде Камбуров, че е криза и пари няма.
В отбора за мен трябва да останат задължително Караджинов, Горанов, Дяков, Димитров, Асамоа и Генков.
Левашки, Камбуров, Атанасов, Златински и Шписич да вървят другаде да си въртят к..венските номера

В отбора за мен трябва да останат задължително Караджинов, Горанов, Дяков, Димитров, Асамоа и Генков.
Левашки, Камбуров, Атанасов, Златински и Шписич да вървят другаде да си въртят к..венските номера

- Boksiorcheto
Ми успех и дано да се оправите
. И ви пожелавам от другия сезон ПОВЕЧЕ ПУБЛИКА да имате,защото е срамно на отбор с традиции,като вашите да идват по 200 човека
. САМО ЛОКО.... Пловдив
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Boksiorcheto написа:Ми успех и дано да се оправите. И ви пожелавам от другия сезон ПОВЕЧЕ ПУБЛИКА да имате,защото е срамно на отбор с традиции,като вашите да идват по 200 човека
. САМО ЛОКО.... Пловдив
.
някои хора с темата за публиката съвсем се о.квате
ето ти статистика
http://www.transfermarkt.de/en/a-liga/b ... b_BU1.html
на стадионите останаха само агитките, но явно си малък и не знаеш какво е било
САМО ЛОКО, САМО НИЕ

Трябва преочистване!Да останат локомотивци.Винаги когато сме имали успехи,основната част от отбора е бил от наши момчета.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Именно поради тази причина мисля ,че в клуба трябва да останат хора които обичат отбора и са дали доста за Локомотив - Караджинов, Генков,Галев,Ваня,Дарко(въпреки,че са чужденци) и треньорът, Васев ! За мен тези хора са се оттдали изцяло на каузата"Локомотив" и искат отбора да се измъкне от тази дупка в която е! За мен ,основния проблем идва от "шефовете" ! Пълни мишки, които държат отбора и нас феновете в пълно неведение... не знам до кога ?!?!
Две години поред едно и също-не можете или не желаете да играете в Европа. Търпи Гигов даже прекалено. Поклонете се