Е това не бях виждал досега на такъв по принцип спокоен конкурс като Евровизия и не съм го очаквал,та за какво говоря: Забелязахте ли,докато пееше испанския участник как изведнъж пред него м/у клоуните застана един човек от публиката и се смеси с тях,уникален гаф,после беше арестуван от полицията,ха-ха,уникално
Що не гледаш бе човек,как да ти дам да видиш като конкурса сега тече,не си наблюдателен,колега,а и аз го преразказах,питам дали на някой му е направило впечатление,едва ли само аз съм го видял,то утре ще се шуми по въпроса ще видите,слушайте ми думата,а може и по-рано.
По ТВ,как къде,просро стана и го видях,едва ли само аз съм толкова наблюдателен,догониха го охраната и долу го закопчаха,бахти и пекания пич как се качи и застана при другите,в началото помислих,че е от хореографията ама беше много по-различен от другите
Това пък е толкова измислен конкурс.Това е политически вот.Не гласуват за песен,а за държава. Затова руските републики са всеки път на финал.Те се подкрепят.И не само те,а като цяло останалите държави се подкрепят,както примерно Англия ще гласува за Ирландия и така.Затова тоя конкурс не е толкова важен.