Фаворити сме срещу Жилина, смята Боримиров „Победата и играта през второто полувреме срещу Литекс ме карат да бъда оптимист. Надявам се да се представим така през цялата среща с Жилина. Представям си играта на Левски такава, каквато беше през втората част срещу „оранжевите".
Боримиров: "Отиваме за победа"
Спортният директор Даниел Боримиров заяви, че Левски отива само за победа в Беларус за срещата-реванш с БАТЕ Борисов от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, съобщи БТА. "Сините" загубиха първия двубой в София с 0:1 и само пълен успех дава шансове на отбора да продължи напред. "Отиваме там за победа. През тази седмица доста поработиха момчетата. Надявам се това, което успяхме да направим през тези дни, да го направим и по време на мача и да излезем крайни победители", заяви Боримиров на летище "София
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че Левски вече е фаворит да се класира в групите на УЕФА, след като завърши 1:1 с Жилина в първи мач от първия кръг на надпреварата.

И ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД МАЧА КАТО ВЪВ ВИЦА
Даниел Боримиров толкова го било срам от позорните загуби на Левски в Шампионската лига, че не можел да излезе от вкъщи. Един ден обаче решил да се поразходи като се маскира. Сложил си той перука, тъмни очила, малко грим и тръгнал. На улицата пред блока стояла една баба и си бъркала в носа. Минавайки покрай нея тя му казала: "Здравей, Боримиров!". Боримиров много се изплашил и си казал: "Лелее щом тая откачена грозотия с криви крака ме позна, значи всеки би ме познал! Трябва да се маскирам по-добре!"
Прибрал се той вкъщи и се гримирал още повече, облякъл трикото на жена си, обул поовехтели дупчени обувки и наметнал небрежно един шал на Славия. Излязъл на улицата и си казал: "Таа мръхла ако пак ме познае се прибирам и няма да излизам повече!". Но минавайки покрай нея тя пак се провикнала:
-Здравей, Боримиров!
Боримиров се ядосал и я попитал:
-Бабо, кажи ми моля те, как ме позна с тези очила?
-Е как няма да те позная бе, аз съм Кокала