БОРИМИРОВ: ЛЕВСКИ Е ФАВОРИТ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dancho70

БОРИМИРОВ: ЛЕВСКИ Е ФАВОРИТ

Мнениеот dancho70 » 28 окт 2008 18:35

ДА СИ ПРИПОМНИМ НЯКОЙ ИЗКАЗВАНИЯ НА СПЕЦИИзображениеАЛИСТА -БОРЕМИРОВ
Фаворити сме срещу Жилина, смята Боримиров „Победата и играта през второто полувреме срещу Литекс ме карат да бъда оптимист. Надявам се да се представим така през цялата среща с Жилина. Представям си играта на Левски такава, каквато беше през втората част срещу „оранжевите".
Боримиров: "Отиваме за победа"

Спортният директор Даниел Боримиров заяви, че Левски отива само за победа в Беларус за срещата-реванш с БАТЕ Борисов от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, съобщи БТА. "Сините" загубиха първия двубой в София с 0:1 и само пълен успех дава шансове на отбора да продължи напред. "Отиваме там за победа. През тази седмица доста поработиха момчетата. Надявам се това, което успяхме да направим през тези дни, да го направим и по време на мача и да излезем крайни победители", заяви Боримиров на летище "София
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че Левски вече е фаворит да се класира в групите на УЕФА, след като завърши 1:1 с Жилина в първи мач от първия кръг на надпреварата.Изображение

И ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД МАЧА КАТО ВЪВ ВИЦА
Даниел Боримиров толкова го било срам от позорните загуби на Левски в Шампионската лига, че не можел да излезе от вкъщи. Един ден обаче решил да се поразходи като се маскира. Сложил си той перука, тъмни очила, малко грим и тръгнал. На улицата пред блока стояла една баба и си бъркала в носа. Минавайки покрай нея тя му казала: "Здравей, Боримиров!". Боримиров много се изплашил и си казал: "Лелее щом тая откачена грозотия с криви крака ме позна, значи всеки би ме познал! Трябва да се маскирам по-добре!"
Прибрал се той вкъщи и се гримирал още повече, облякъл трикото на жена си, обул поовехтели дупчени обувки и наметнал небрежно един шал на Славия. Излязъл на улицата и си казал: "Таа мръхла ако пак ме познае се прибирам и няма да излизам повече!". Но минавайки покрай нея тя пак се провикнала:
-Здравей, Боримиров!
Боримиров се ядосал и я попитал:
-Бабо, кажи ми моля те, как ме позна с тези очила?
-Е как няма да те позная бе, аз съм Кокала

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Re: БОРИМИРОВ: ЛЕВСКИ Е ФАВОРИТ

Мнениеот RED_FOX » 28 окт 2008 18:39

....според мен има предвид предстоящата тренировка утре и организираната от Кокала двустранна игра между сини и жълти потници..... :D

UROD

Мнениеот UROD » 28 окт 2008 19:01

ЗАЩО ВЪОБЩЕ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА НЕГРАМОТНИЯ ВЛАХ

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 окт 2008 19:06

Евала Боре, винаги каквото и да кажеш, все обратното се случва. Айде със здраве...

UROD

Мнениеот UROD » 28 окт 2008 19:19

ОТ 20 Г НАСАМ ПОДУЕНЕ1914 ИМАТ НАЙ КОМИЧНОТО РЪКОВОДСТВО И НАЙ СЛАБИТЕ ГОВЕДА

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 28 окт 2008 19:19

Дедо Боре - Автомата го гони старческа деменция.
Изображение

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 28 окт 2008 19:28

dancho70 написа:...блаблабла..
И ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД МАЧА КАТО ВЪВ ВИЦА
Даниел Боримиров толкова го било срам от позорните загуби на Левски в Шампионската лига, че не можел да излезе от вкъщи. Един ден обаче решил да се поразходи като се маскира. Сложил си той перука, тъмни очила, малко грим и тръгнал. На улицата пред блока стояла една баба и си бъркала в носа. Минавайки покрай нея тя му казала: "Здравей, Боримиров!". Боримиров много се изплашил и си казал: "Лелее щом тая откачена грозотия с криви крака ме позна, значи всеки би ме познал! Трябва да се маскирам по-добре!"
Прибрал се той вкъщи и се гримирал още повече, облякъл трикото на жена си, обул поовехтели дупчени обувки и наметнал небрежно един шал на Славия. Излязъл на улицата и си казал: "Таа мръхла ако пак ме познае се прибирам и няма да излизам повече!". Но минавайки покрай нея тя пак се провикнала:
-Здравей, Боримиров!
Боримиров се ядосал и я попитал:
-Бабо, кажи ми моля те, как ме позна с тези очила?
-Е как няма да те позная бе, аз съм Кокала

леле бате ще спукам язва от смях. ти си преродения къци, братче. тоя виц ми е в топ 2 след: знаете ли по кво си падат старците? по стълби! неочаквано развитие, многопластови герои и непредсказуем сюжет! а сега отиди на некой доктор в карлуково да те лекува със смехотерапия, олигофрен!

SamoLevskiAle
Контакти:

Мнениеот SamoLevskiAle » 28 окт 2008 19:45

Дани: Това е мачът на сезона за Левски... Дании, Дани, велик футболист си, ама не знаеш каква рана отваряш в сърцата ни. От 40 години гледам мачове и все мача с ЦСКА ни е мача на сезона! Поне един истински мач да бяхме изиграли в Европа...

genchodm
Контакти:

Мнениеот genchodm » 28 окт 2008 19:48

колко чорбара имаше в САЩ94(борето бе там

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 28 окт 2008 19:52

Ne vijdate li 4e (po4ti) vsi4ki derbita vi zavurshvat X i nai mnogo 1-2 gola :mrgreen:
Na tva derbi mu e predre4eno da zavurshi 0-0
A vie gledaite sled 1 mesec na 29.11.2008 istinskoto derbi na bulgariq LOKOMOTIV - BOTEV
Lokomotiv Plovdiv Forever !
Изображение

Върни се в “ЦСКА”