Мом4ета, всички виждат (или поне тези които разбират от футбол, защото има такива които никога не са се събличали по физическо, а се пишат разбирачи), че в момента в Левски има добри играчи, а липсва качествен треньор и ръководство.
Кокала е пълна трагедия, без никакви ясни идеи за игра и тактика.
Докато момчетата стават.
от титулярния състав има 1-2 които не са за Левски, а за отбори от 2-рата половина на таблицата;
1. Георги Петков - най добрия вратар в България и Левски от години
2. Юсуф Рабех - едно от най добрите попълнения в България, изключително качествен защитник.
3. Давид Бистрон - пълно разочарование. Вина на "овчата глава" да дойде на Герена. Вина и на Велев , че го пуска да играе.
4. Живко Миланов - на ниво, много голямо желание и покриване на голям периметър.
5. Лусио Вагнер - далече от добрата си форма от преди 2 години, не се раздава и се "крие" във важни моменти.
6. Миро Иванов - много голям брак в действията. За първи път виждам офанзивен халф да дава повече пасова назад, отколкото напред. От началота на сезона нищо по - смислено. Няма място в Левски.
7. ВладимирГаджев - добро попадение. Има желание и добра тактическа дисциплина.
8. Тиберканин - напоследак показва много желяние и добра игра. Става.
9. Тасевски - при всички положения може да играе зад нападетеля, много по добро решение от Деко. Вкарва и голове.
10. Георги Иванов (Гонзо) - много пречи в момента. Спира развитието на другите нападатели в отбора. Няма място в Левски. За 10 мача 0 гола (Живко има повече). Създава лоша атмосфера в съблекалнята.
11. Георги Христов - голмайстор на А група. Трябва му време и УСПОКОЕНИЕ. Играе под огромно напрежение.
12. Зе Суареш - много добро крило. Страхотна техника и скорост.
13. Жоазиннио - също като Зе.
15. Жеан Карлош - страхотни възможности. Проблем, че изпуска много положения. За момента има прекарани на терена не повече от 30 мин общо. За това време изпусна няколко добри момета, но забележете на колко такива позиции излезе Гонзо за 10 мача.
това е положението в Левски, а дойде ли и добър треньор нешата ще са перефктни.
Истината за Левски!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Истината за Левски!!!
Много съм съгласен за Деко, но не и за Гонзо 

14 номер в музея на славата ли е?
майтапче...Иначе съм съгласен до някъде с теб, относно качествата на футболистите, но.... За да заиграе един отбор добре, трябва футболисти и треньор да мислят по един и същи начин, а това се постига много трудно и изисква много време. А в Левски нещата са объркани тотално. Смяната на треньори през 3-4 мсеца, постоянно въртене на футболисти по различни прични, малко лош късмет и настъпващата паника, че всичко ще се повтори. Наистина Кокала не е треньор за Левски. Според мен, той е позапомнил нещо от Мъри и сега се опитва да го приложи, но май много неща му се губят. Изобщо не личи да има някакъв собствен почерк в играта, което го прави абсалютен некадърник в треньорската професия. Друг е въпроса дали сега трябва да се сменя, защото въпреки негативните резултати Левски си е в много добра позиция за атакуване на шампионската титла, ако спечели следващите два мача 

Съгласен съм,че откъм футболисти Левски разполага с най-големия потенциял в момента,но ръководството пречи на отбора да се развива ! Батков,Велев - Вън ! Борето да смени поста 

Ейййй...аман от разбирачи.Явно не може да видите че Деко веднъж не е играл като плеймейкър(където му е силата) а предимно като дефанзивен халф и чат пат го разхождат по крилата.Въпреки че не се представя добре поне може да стреля и с двата си крака както и да подава.Тоя тъп македонец го чакахме както Милан Роналдиньо.Обаче е пълна скръб само се подпира на лявата си патерица.Като никакъв не може да играе.Не се залъгвайте от това че вкара 2 на Литекс то от 2-3 метра сигурно 90% от нас ще вкарат.А колкото до цялото ръководство, колкото и да ни се иска да се разкарат това няма да стане.От феновете нищо не зависи.НО КОЛКОТО И ТРАГИЧНО ДА ИГРАЕ ЛЕВСКИ АЗ СЪМ ВСЕКИ МАЧ НА СТАДИОНА И ГИ ПОДКРЕПЯМ А НЕ ПСУВАМ.ТОВА ТРЯБВА ДА ПРАВИ ВСЕКИ ЕДИН КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА ЛЕВСКАР.ДРУГИТЕ СА ПОЗЬОРИ.
ЕВАЛА! За голяма част от оценките за футболистите съм съгласен! Според мен Бистрон не е чак толкова лош...всмисъл..трябва му време още преди да се каже със сигурност...Томашич също не беше на кой знае какво ниво като дойде..Бистрон според мен не е във добра физическа форма...ако свали 7-8 кила...не се знае! За суарес ще кажа, че не е кой знае какво...Вече доста време е в Левски, а трябва да си признаем, че макар да има добри прояви на моменти общо взето не се забелязва с нещо по креативно...За справка: Колко асистенции има Зе суарес през този сезон??!?! А на него това би трябвало да му е работата...Основния проблем на Левски е, че играем футбол, който не се играе от много години...Велев толкова ли е смотан, че не разбра едно нещо. Топката трябва да влезе във вратата, а не футболистите...Съвременния футбол се играе (с две думи казано) по следния начин: Подаваш бързои търсиш позиция. При нас не е така! Който и от нашите футболисти да вземе топката в средата на терена има два варианта. Или пас назад или в най добрия случай към някой от бековете по фланга. Или тръгва от центъра в опит да пробие и на третата крачка или е загубил топката или е фаулиран! Последното всеки от нашите така наречени футболисти го приема като добре свършена работа, щото печели фаул. ГЛУПОСТИ! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА НА СЪПЕРНИКА ШАНС ДА ДОСТИГНЕ В БЛИЗОСТ ДО ФУТБОЛИСТА КОЙТО ВЛАДЕЕ ТОПКАТА!! Иначе после се чудим що Сливен имат 30 нарушения. Ми щото им позволяваме да ги правят. Вчера бяхме пак толкова слаби колкото сме си по принцип и нищо няма да се промени...Дори на отбор от В група трудно ще вкараме гол на чужд терен с тази игра! Всяко малко дете му е ясно примерно, че когато топката е в Миро Иванов той няма да я подаде веднага и на скорост а ще се върти първо като пумпал и вместо да направим бърза контра печелим фаул. Още нещо! Подаванията. Не мога да повярвам, че в последните ни мачове всички пасове които аз видях към крилата и то най вече тези от близко разстояние(което е фрапиращо) се подават по такъв начин, че набралият скоросто Жоазиньо или Зе суарес трябва да спре и да изчака топката да стигне до него. Е каква острота искате. Просто ми е много чудно как може да се занимаваш с футбол и да не забелязваш такива елементарни неща. За да си опасен трябва да играеш бързо и на скорост. Само,че(и това ни е слаба черта още от времето на Мъри) вместо това ние гледаме да 'владеем топката'. И в резултат нямаме реални положения...всичките ни положения вчера са удари извън наказателното бе хора!?!?!?!?!? Добре де защо тогава не се опитат да си подават бързо...НЕКА ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ВСЕКИ ПЪТ! Ама поне от време на време ще се получи, нали затова се тренира! Всмисъл...ВЕЛЕВ ТИ СИ ГЛУПАК, ЧЕ НЕ МОЖЕШ (ИЛИ НЕ ИСКАШ?!) ДА ВИДИШ, ЧЕ В СЪВРЕМЕННИЯ ФУТБОЛ НИКОЙ НЕ ЗАДЪРЖА ТОПКАТА ПОВЕЧЕ ОТ 3 СЕКУНДИ. Тук не говоря да играем като арсенал примерно...ама може поне да се опитваме вмисъл...Класата на всички отбори в А група в момента е толкова ниска, че....ако почнем да играем така дори с уговорката, че няма да ни се получава в началото в един момент може и да стане(както стана при мъри макар и смятам случайно) + това за да се върна към темата ще кажа, че всички футболисти в Левски с изключение на Рабех и Петков(които си тръгват) са страхливци. Георги Христов излиза на положение и му треперат мартенките от страх, че може да изпусне. ВИЕ СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ КОГАТО ЙОВОВ ПРЕХВЪРЛИ БАРТЕЗ СИ Е МИСЛЕЛ ТАКА! ЕДВА ЛИ! самочувствието на футболистите е най-важното нещо!! Гонзо е на обратния полюс. Него въобще не му пука, ама всмисъл...дреме му на г**а че ще изпусне. Срещу бате и вихрен би толкова несериозни дузпи, че е ясно че наистина не му дреме! Мен едно ми е странно колко трябва да си глупав, че да не виждаш елементарните неща!!!!!
-
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!
БРАВО!
БРАВО!
- rostheb0ss
- Контакти:
НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ
Върни се в “Футбол - България”