Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот Гуу » 20 май 2010 17:30

Аз не съм футболист за 2-3 минути, изригна нападателят

Страхотен скандал се разразил в националния отбор, научи БЛИЦ. Доскорошният нападател на ЦСКА, а сега на Алания (Владикавказ) Иван Стоянов напусна лагера на “лъвовете” след разговор със селекционера Станимир Стоилов. Стоянов бил бесен, че играл едва няколко секунди в контролата срещу Белгия.

“Казах на Мъри, че не съм футболист за 2-3 минути. Ако ще играя, да ме пуска повече. Събрах си багажа и си тръгнах. За мен националния отбор приключи, знам, че повече няма да ме повика. Сега се прибирам да си гледам детето, да почина малко и после ще се съсредоточа за клубния си отбор”, каза Иван пред БЛИЦ.

“То бива страх ама такова нещо не съм виждал. Ами ако бях влязъл по-рано и бях вкарал гол? После щеше да се тупа в гърдите. Не стига, че пътувам от Русия, откъдето ми дадоха 15 дни почивка, в 10 от които щях да съм с националния отбор. Не съм против никого, това е представителния тим на България, но се подиграват с мен”, завърши Иван Стоянов.

Националите отлетяха от Белгия към Англия, откъдето ще се прекачат за Йоханесбург. На 24 май (понеделник) е вторият приятелски мач срещу ЮАР. След напускането на Иван Стоянов групата на селекционера Станимир Стоилов бе сведена до 17 играчи./БЛИЦ

http://www.blitz.bg/sport/article/61221

Потребителски аватар
baltimore

Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот baltimore » 20 май 2010 17:35

Почва ли къщичката да се разпада ?

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 20 май 2010 17:36

Голем отворко....Иванчо.
нямам подпис...

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 20 май 2010 17:37

Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 17:38

Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвезда :mrgreen: За съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 20 май 2010 17:38

sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...

Пеев зле ли игра според теб :?
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 май 2010 17:39

acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвезда :mrgreen: За съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.

+1

Потребителски аватар
bceltics

Мнениеот bceltics » 20 май 2010 17:40

Много правилно!!!! Бойкот на Некъдърния Национален Треньор!!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 май 2010 17:40

acmilan написа:Той пък голямата звезда...Преди година кой го знаеше,сега вече се изживява като мегазвезда :mrgreen: За съжаление само отворковци,със самочувствие без покритие са вече футболистите.

Ще поспоря малко с теб. :) Това дето го написа,важи и за треньорското управление,на национала. ;) На Мъри,не му е за сефте,да прави за по 2-3 минути,изпробване на играчи. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 май 2010 17:41

bultras4e написа:
sixtynine написа:Ами щом футболист като Пеев може да излиза титуляр до края на мача...

Пеев зле ли игра според теб :?

Човек,няма смисъл да почваш спор,клубните пристрастия сред феновете са водещи в оценките към националните футболисти,за съжаление.Докато е така,футбол няма да имаме.Иначе Гошо Пеев е футболист с 41 мача за България,многократен шампион на Украйна с най-големия отбор от Източна Европа Динамо Киев,сега е звездата на Амкар,а Вуйчовото го спасиха от едногодишно наказание след нокаут над съдия в Б група...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”