Новият треньор на Левски-Ясен Петров

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Новият треньор на Левски-Ясен Петров

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 12:32

Днес ще обяват,че Ясен Петров ще бъде треньор на Левски :evil: ...Изобщо не съм доволен :evil: ... :x
http://levski.bg/Levski/info/news/showN ... _id=171511

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски?!

Мнениеот Бижутера » 20 май 2010 12:34

niki87 написа:Днес ще обяват,че Ясен Петров ще бъде треньор на Левски :evil: ...Изобщо не съм доволен :evil: ... :x

имаме тема ники и никой не е доволен :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 20 май 2010 12:43

А ако вземе ,че ви направи шампиони и носители на купата и направи пробив в ЕКТ тогава сигорно друга песен ще запееш. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 12:45

Бижутера написа:
niki87 написа:Днес ще обяват,че Ясен Петров ще бъде треньор на Левски :evil: ...Изобщо не съм доволен :evil: ... :x

имаме тема ники и никой не е доволен :mrgreen:

не съм видял :oops:

psyhara666
Контакти:

Мнениеот psyhara666 » 20 май 2010 12:46

Трябваше Шенсой или Грозни,но и Ясен е много по добре от Гонзо,поне е бил трениор някога.Времето ще покаже!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 12:48

psyhara666 написа:Трябваше Шенсой или Грозни,но и Ясен е много по добре от Гонзо,поне е бил трениор някога.Времето ще покаже!

Да,беше треньор на Локо Сф и едвам се спасиха от изпадане :evil: ...Пък и тоя по-често съм го виждал в студиото на Диема,отколкото на резервната скамейка :x

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 20 май 2010 12:49

O боже така се надявах да се пребера вкъщи и да видя хубава новина ,но уви... :o
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 май 2010 12:51

стига с този скептицизъм, бе пичове! Нима преди да поеме Левски, Мъри е имал успехи кат треньор някъде?! Какво му е на Ясен? Интелигентен е, умее да мотивира играчите и т.н. Това, че не е постигал някакви клубни успехи (титли, купи и пр.) не значи нищо. Важно е какво има "в главата". А и не забравяйте на какви отбори е бил треньор- на такива, в които мине- не мине мач и някой от играчите на съответния отбор проваляше даден мач умишлено. Нека му дадем шанс, да направят с Гонзо селекция и да привлекат тези, които смятат, че са нужни на отбора. Все пак ние сме ЛЕВСКИ и трябва да го подкрепим и да усети, че сме едно цяло- отбор, публика и ръководство. Това е истинската подкрепа, а не постоянно да отричаме този или онзи. Убеден съм, че Ясен е не по- малко кадърен треньор от Муслин, Илиян, Мъри и Червенков. Понякога трябва и шанс за да се получи всичко както трябва.
Аз му давам своя кредит на доверие, поне не е келеш като Кокъла...
Само ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 20 май 2010 12:53

сега изгонете и тоя и направо :mrgreen:

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 20 май 2010 12:57

стига с този скептицизъм, бе пичове! Нима преди да поеме Левски, Мъри е имал успехи кат треньор някъде?! Какво му е на Ясен? Интелигентен е, умее да мотивира играчите и т.н. Това, че не е постигал някакви клубни успехи (титли, купи и пр.) не значи нищо. Важно е какво има "в главата". А и не забравяйте на какви отбори е бил треньор- на такива, в които мине- не мине мач и някой от играчите на съответния отбор проваляше даден мач умишлено. Нека му дадем шанс, да направят с Гонзо селекция и да привлекат тези, които смятат, че са нужни на отбора. Все пак ние сме ЛЕВСКИ и трябва да го подкрепим и да усети, че сме едно цяло- отбор, публика и ръководство. Това е истинската подкрепа, а не постоянно да отричаме този или онзи. Убеден съм, че Ясен е не по- малко кадърен треньор от Муслин, Илиян, Мъри и Червенков. Понякога трябва и шанс за да се получи всичко както трябва.
Аз му давам своя кредит на доверие, поне не е келеш като Кокъла...
Само ЛЕВСКИ!
santiliana

Лично съобщениеВърнете се в началото
--------------------------------------------------------------------------------

+1
Последна промяна от tco4i на 20 май 2010 12:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”