Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е приготвил 55 милиона паунда за нападателя на Барселона Златан Ибрахимович, пише „Telegraph”.
Манчини бе треньор на шведа в продължение на две години в Интер и иска да работи с него и на Ийстлендс.
В същото време Ибра не се превърна в ключова фигура на Камп Ноу, каквито бяха очакванията към него и няма да е голяма изненада, ако напусне Каталуния.
Барса вече си осигури голямата звезда на Валенсия Давид Вия и шансовете за раздяла с Ибрахимович нараснаха многократно.
Роберто Манчини иска при гражданите и друг свой бивш възпитаник в Интер – десният бек Дъглас Майкон, но неговото привличане изглежда доста по-трудно.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=136451
Айде сега ново 20! 55 милиона паунда е доста добра оферта за Ибра и ще си върнем поне парите дадени за него. Приемем тази новина (правим уговорка, че не се знае колко е достоверна, но вярвам на Гонг) със смесени чувства! От една страна Златан не успя да направи мечтаният първи сезон при нас, а отлично знам, че той може повече и ми се иска да му се даде още един шанс, от друга страна обаче... Ибра никак не се вписва в стила на игра на отбора! Заради него почнаха да се използват повече високи центрирания, а никога не съм харесвал този начин на игра, да не говорим за десетките му пропуски от супер изгодни позиции дето и Стиви Уондър щеше да ги вкара половината!!!
Една продажба на Ибра ще освободи мястото на таран за Вия, а с парите от трансфера му ще можем да вземем Давид Силва или Хуан Мата от Валенсия...
Ддз колкото повече го мисля това..., толкова повече ми се струва, че е добре да вземем парите, тъкмо клуба ще се освободи и от огромната заплата на шведа (11 милиона евро, чисти) и да купим нов играч, който да играе като ляво крило, а Вия да бъде новият ни таран!

А вие какво мислите?