Странно нещо е логиката. Уж логика а нелогична... Нали по пътя на логиката 2 би трябвало да означава 2 а не 1 или 3. София би трябвало да означава София а не Пловдив или Варна. Червено би трябвало да значи червено, а не синьо или бяло. И Димитър би трябвало да значи Димитър. Ама май не съвсем... Защото в реалността единия Димитър няма нищо общо с другия.
Единия вечно мрънкащия, успелия (според неговите думи поне), летящия нависоко (пак според неговите думи), патриота ("Аз съм Българин бе пичове").
Другия тих, неуспял (къде е Бурса, къде е Манчестер... Нерде Ямбол, нерде Стамбул), скромен...
Единия звездата, другия оплювания.
Единия мъжкар. Другия..... За жалост само единия...
Ти който ми четеш краткото коментарче и на ум пак си ме псуваш ("Мри бе Бербо-хейтъре) свали очилата Бербатки приятелю и се запитай нещичко. Простичко. Елементарно:
Нима Митко Иванков бе по малко критикуван от другия Димитър в национала? НЕ!
Да чу някога дума от Иванков - не се чуствам достатъчно обичан? НЕ!
Помниш ли от къде тръгна Иванков за големия футбол, от Левски нали? Псуван, освиркван поругаван от феновете на ЦСКА до болка. Същия този Иванков преди година две, след мач на национала отиде точно в сектора на феновете на ЦСКА и им подари фанелката си. И те я приеха с овации, защото не отиде вратаря на Левски Иванков а отиде вратаря на България Иванков. И Митко Иванков отиде не при агитката на ЦСКА а при агитката на България. Kакво да ти кажа повече приятелю. Мъжкар се става не като ти пораснат косми по някой интимни части или като струваш 30 милиона паунда ли, лева ли, евро ли... Бог знае. Мъжкар се става не като летиш по разни блогове ей тоооолкова на високо!!! Мъжкар се става като имаш сърце. И то не ти се намира в гащите...
Ти който продължаваш да ми четеш коментара и продължаваш да псуваш къде на ум къде на глас по поредния Бербо-хейтър си отвори снимките на Юнайтед от шампионското награждаване след мача с Арсенал миналата година. Отвори да видиш твоя идол със някакво бегло подобие на шапката на Дядо Коледа със или без камбанки не помня вече. И погледни снимките на Бурса от снощи да видиш Митко Иванков без шапка идиотка развяваш българския трибагреник. Да той не казва "Българин съм бе пичове". Показва го... Е простено му е на Бербатов някак... Може би Сър-а е въвел забрана за национални знамена по време на награждаването. Някак минала покраи ушите на Неманя Видич (увит с националния трибагреник на Сърбия) и на Карлитос Тевез (облечен с фанелка на Аржентина)...
Ти приятелю който ми прочете коментара вече и се питаш - що за глупост е това мили Боже... Да глупост е. Огромна глупост. Безмислица.
Безмислено е да сравнявам Турция с Англия.
Безмислено е да сравнявам Бурса с Манчестър.
Безмислено е да сравнявам купата на Турция с купата на Англия.
Безмислено е да сравнявам Димитър с Димитър.
Шапки долу пред Димитър. Но не Бербатов а Иванков... Защото най безмислено би било да сравнявам мъжкаря с лигльото.
А сега ти който вече позеленя от коментара ми спокойно можеш да си натиснеш горе на браузъра където вижадаш Х-чето, защото ти е писнало от някъкви хейтъри на най големия Български футболист и да ми теглиш една майна.
Благодаря за което!
За Димитър Бербатов и Димитър Иванков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- football.total
- Контакти:
За Димитър Бербатов и Димитър Иванков
Последна промяна от football.total на 17 май 2010 23:19, променено общо 2 пъти.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: За Димитър и Димитър
Никаква майна няма да ти тегля аз лично
Евала за силните думи ! Абсолютно прав си 

Ми затова се махна Бербо.Иванков стана шампион(за което поздрави) и разбираш ли , пак Бербатов е виновен. Кой е виновен ,че няма пари в България ? Как кой...Бербатов. Заради кой изригна вулкана фксоафкаофкоаксфоакфо? Заради Бербатов. и т.н.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
[center]Иванков е по-голям във всяко едно отношение !!! България загуби много повече с неговото отказване !!! Да живее !!![/center]
[center]
[/center]
[center]Щял да ни оправя футбола , не благодаря . Егото му е прекалено голямо за останалите 6 млрд.[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]Щял да ни оправя футбола , не благодаря . Егото му е прекалено голямо за останалите 6 млрд.[/center]
[center]

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- edmon_dantes
- Контакти:
bultras4e написа:Ми затова се махна Бербо.Иванков стана шампион(за което поздрави) и разбираш ли , пак Бербатов е виновен. Кой е виновен ,че няма пари в България ? Как кой...Бербатов. Заради кой изригна вулкана фксоафкаофкоаксфоакфо? Заради Бербатов. и т.н.
Ти прочети ли статията до края или си говориш така, наизуст. Какви глупости си написал?
А за статията - много истина има в нея. Браво на автора, поздравления.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Егати коментара.... специално се логнах, нещо което не съм правил отдавна, за да ти кажа, че това което си написал ме ме накара да настръхна и нещо много голямо, не че мразя Бербатов, не че го възхвалявам, но това е много вярно

edmon_dantes написа:bultras4e написа:Ми затова се махна Бербо.Иванков стана шампион(за което поздрави) и разбираш ли , пак Бербатов е виновен. Кой е виновен ,че няма пари в България ? Как кой...Бербатов. Заради кой изригна вулкана фксоафкаофкоаксфоакфо? Заради Бербатов. и т.н.
Ти прочети ли статията до края или си говориш така, наизуст. Какви глупости си написал?
Прочетох я докрай и ще ти кажа едно.Това е поредната статия Антибербо...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Не са важни думите, а са важни делата 
Може да каже хиляда пъти "Аз съм българин" , но да развееш българския трибагреник насред Турция показва кой е българин.

Може да каже хиляда пъти "Аз съм българин" , но да развееш българския трибагреник насред Турция показва кой е българин.

bultras4e написа:edmon_dantes написа:bultras4e написа:Ми затова се махна Бербо.Иванков стана шампион(за което поздрави) и разбираш ли , пак Бербатов е виновен. Кой е виновен ,че няма пари в България ? Как кой...Бербатов. Заради кой изригна вулкана фксоафкаофкоаксфоакфо? Заради Бербатов. и т.н.
Прочетох я докрай и ще ти кажа едно.Това е поредната статия Антибербо...
А погледни от другата и страна и я приеми като ЗА Иванков ( прост човек съм си и незнам кое е обратното на анти- приемам предложения

Е , ти сам си плюл в сурата , сравнявайки несравнимото ... А споменавайки Иванков в едно и също изречение с Бербатов целта ти е била да отъркаш малко любимеца си в славата на Бербо. Да сравняваш Димитър Иванков с Димитър Бербатов е равносилно да сравняваш Бурсаспор с Манчестър Юнайтед ... Същото е като да сравняваш ПФК Левски/Бурсаспор/Касъмпаша/Сиваспор от една страна и ЦСКА/Манчестър Юн./Барселона/Валенсия/Атлетико М./Байерн М./Порто от друга ... Абсолютно несравними неща са това.