От Арсенал до Касъмпаша

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

От Арсенал до Касъмпаша

Мнениеот alkoh0L » 17 май 2010 22:02

До кога неадекватното управление на собствениците на БГ грандовете ще води до съсипване на кариерите на младите футболисти.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

lshs
Контакти:

Re: От Арсенал до Касъмпаша

Мнениеот lshs » 17 май 2010 22:05

кви млади футболисти той хичо си е вечната надежда,за съжеление това е нивото на българските футболисти средняшки отбори в турция и русия.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 17 май 2010 22:09

alkoh0L написа:До кога неадекватното управление на собствениците на БГ грандовете ще води до съсипване на кариерите на младите футболисти.

Всмисъл, какво иимаш предвид, по какъв начин лошото управление води до съсипване на кариерите на играчите ?
Лошото управление води до катаклизми, лошо представяне, слаби резултати на целия отбор, но не и проваляне на някой конктретен футболист. Защото ако някой играч е талантлив, способен, можеш и амбициран, който и да му е началник, не може да му попречи и да му провали кариерата.
Последна промяна от Гуу на 17 май 2010 22:09, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 май 2010 22:09

alkoh0L написа:До кога неадекватното управление на собствениците на БГ грандовете ще води до съсипване на кариерите на младите футболисти.

Ако е вярно че са дали 1,5 евро за Сърмов и Хичо сделката си е изгодна.А и да ти кажа че нивото на турския футбол е изключително високо.В момента са на 7 или 8 място в класацията на първенствата.Всеки мач стадионите са им пълни.Няма нужда да казвам и колко много звезди играят там като голмайсторът на Примера Дивизион от преди няколко сезона Гуиса както и националът на Бразилия -Алекс и Хари Кюъл,Милан Барош и още много други.Правата за излъчване на турското първенство за 2010-2011 е 1,7 милиарда евро прави си сметка.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 17 май 2010 22:10

всеки сам си гради кариерата, Хичо имаше възможности и не се възползва, колкото до Сърмов е приличен играч но само толкова, турското първенство е в пъти по силно от нашето няма какво да се лъжем, това че преди 20 години не е било така вече няма значение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 17 май 2010 22:11

Аз си мисля, че Хичо сам си е виновен. Играта му беше на приливи и отливи. След като отиде в Арсенал му спадна доста формата, помисли си, че вече е голям футболист ли какво и аз не знам. Сърмов колкото и да ми е жал за него защото е много добро момче беше дупка в подводницата на халфовата линия.
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 май 2010 22:11

Такива трансфери само наш`те мили управници в Левски са способни да направят. В Касъмпаша?!?!?? Тоя отбор не знаех дори,че съществува, честно. Ами, то за това феновете на другите отбори се е*ават с нас- един трансфер не направихме в по- именит клуб и това си е...
Но поне се радвам, че най- сетне се отърваме от двама от най-бездарните футболисти в историята на Левски.Да видим сега какви маймуни ще вземем на тяхно място...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 22:12

Продаваш на този на който те иска и това от Арсенал до Касъмпаша е адски тъпо заглавие.
Това, че е минал пробен период в Арсенал не го прави техен футболист.

Турското първенство въобще не е слабо, а бюджета на Касъмпаша е двойно по-голяма от на Левски.

За тези които не знаят, Касъмпаша е отбор от Истанбул, да не си помисли някой че са от Диарбекир :lol:

Сделката ако е за над милион евро, какво по хубаво от това?
Последна промяна от PFC Litex на 17 май 2010 22:13, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

Мнениеот alkoh0L » 17 май 2010 22:12

Те че са по-напред от нас е ясно на всички,мисълта ми е че като са на по 20 години им искат милиони и като никой не ги даде (което е нормално) ги продават на по 25 в Турция и Израел
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 17 май 2010 22:13

Познавам няколко души ,на които ДХ-Селския им скапа кариерите!А специално за Хичо,май го искаха и в Германия,не съм сигурен!Ама наистина си е за ядосване,сега ми изглежда употребен и изплют!Само бате Венци има общо взето правилна трансферна политика!

Върни се в “Левски”