Черно Море : Монтана 16.05.10
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно Море : Монтана 16.05.10
Състав,Тактика и Прогнози За Мача!
Re: Черно Море : Монтана 16.05.10
Състав:Всичко което не е играло досега Тактика: При наличието на такива двама титани на треньорската мисъл като Велизар Попов и Атанас Джамбазки и "кървавия мач" който се очертава определено ще има нови тактически замисли и хватки Прогнози:Разбира се троен мач!
Aбе пич, мине се не мине няколко дена и ти пускаш все една и съща тема... Не ти ли омрзъна... Слава ли целиш... Твоето име ли да е отпред... Не видя ли, че предната тема логично беше махната понеже има вече една таква... Нарочно ли псуакш нова??? Дай да има 100 теми за мача с Монтана...
от 1 седмица насам това е най пусканата тема.Явно е голяма чест за Варна гостуването на много приятния като игра отбор на Монтана
-
- Контакти:
difeza написа:от 1 седмица насам това е най пусканата тема.Явно е голяма чест за Варна гостуването на много приятния като игра отбор на Монтана
Да лично за Вашия мач сме Ви приготвили 6000 фена,които чакат 5ка от мача ;]]
MORSKI написа:Aбе пич, мине се не мине няколко дена и ти пускаш все една и съща тема... Не ти ли омрзъна... Слава ли целиш... Твоето име ли да е отпред... Не видя ли, че предната тема логично беше махната понеже има вече една таква... Нарочно ли псуакш нова??? Дай да има 100 теми за мача с Монтана...
ха Извинявай Вубще пък не гоня никви цели Пускам тема щото няма таква ако на теб ти пречи нека бъе изтрита.все едно ми е пускам просто да си чешим езиците но както и да е не виждам нищо лошо във темата но нищо ;]
GrEeN-FaN написа:MORSKI написа:Aбе пич, мине се не мине няколко дена и ти пускаш все една и съща тема... Не ти ли омрзъна... Слава ли целиш... Твоето име ли да е отпред... Не видя ли, че предната тема логично беше махната понеже има вече една таква... Нарочно ли псуакш нова??? Дай да има 100 теми за мача с Монтана...
ха Извинявай Вубще пък не гоня никви цели Пускам тема щото няма таква ако на теб ти пречи нека бъе изтрита.все едно ми е пускам просто да си чешим езиците но както и да е не виждам нищо лошо във темата но нищо ;]
Ти чуваш ли се??? Нямало такава??? Погледни 2,3 теми под твоята..... Айде моля те... В този форум си има правила- не се пускат 100 еднакви теми...
Ами обединете ги.Човека се е постарал да ни зарадва,а вие-бам с брадвата.Кой знае какво станало.Две еднакви теми.За Бербо ако няма поне 10...Може някой да не е видял предната,да не си е написал мнението и темата по някое време пада в канала.Между другото,това е едно от нещата които ме дразнят.Има добри теми,които падат в канала,заради някоя глупава такава.Трябва да се измисли неще.Например по броя участия да се подреждат,да има по дълъг спписък и други такива.Нека от когото зависи да се постарае малко.А за мача в неделя очаквам един малък празник.Все пак закриваме един сезон изпълнен с противоречия.Според някои провален,според други нещастен...Нека напълним Тича и се повеселим с нашите играчи.Нека за пореден път крепоста Тича остане непревзета.И разбира се-БИТКА!Нищо че мача е без знчение.Единствено наред с биткатабих приел и малко игра за публиката.Петички,пасове с едно докосване,опити за нестандартни отигравания.А бе да стане шоу и да се повеселим.Все пак има 16 отбора,а само 4 места за Европа.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Ами обединете ги.Човека се е постарал да ни зарадва,а вие-бам с брадвата.Кой знае какво станало.Две еднакви теми.За Бербо ако няма поне 10...Може някой да не е видял предната,да не си е написал мнението и темата по някое време пада в канала.Между другото,това е едно от нещата които ме дразнят.Има добри теми,които падат в канала,заради някоя глупава такава.Трябва да се измисли неще.Например по броя участия да се подреждат,да има по дълъг спписък и други такива
Весо, няма смисъл от 10-0 еднакви теми за едно и също нещо... Специално пича преди 3 дена пусна същшата тема по абсолютно същия начин поставена- изтрита беше по мой сигнал, тъй като вече има една за мача.... В нея може да се пиоше препсокойно.... И мине с ене мине едн и пак пуска същата тема... Сега, ако се изтрие тази, след няколко дена пак ще пусне сигурно...
Не е правилно така....