Защо сме толкова мразещи?
Защо сме толкова завистливи?
Защо сме толкова ограничени?
Защо човека движещ държавата нарече българите "ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ" пред целият свят?
Защо сме най-корумпираната държава в Европа?
Защо не искаме да се развиваме и да вървим напред?
и най-вече
ЗАЩО ВСИЧКО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА И ДНЕС?
Защо сме такива , българите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо сме такива , българите?
Ботев го е казъл-"силно да любя и мразя" 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
защото ни е такъв манталитета и то не е от скоро, а откакто е има българската държава!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Колкото и тъпо да звучи... защото 5 века сме били под турско робство...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
POPCORN написа:защото ни е такъв манталитета и то не е от скоро, а откакто е има българската държава!
Пуканке, много си прав. Когато турците са стъпвали на Балканите,в това време,братята Срацимир и Шишман вместо да се обединят, се бият помежду си за ливади и гори. И нали знаеш, че само пред казана на българите няма дявол

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
това не трябва да ни е оправдание.И други народи са били дълго време под робство ама не са такова племе като нас!Ние гледаме все да прецакаме някой все да се псуваме и да хулим тия където са успели в нещо!все да крадеме, все да не спазваме правилата...
Последна промяна от POPCORN на 13 май 2010 20:19, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Madridist написа:POPCORN написа:защото ни е такъв манталитета и то не е от скоро, а откакто е има българската държава!
Пуканке, много си прав. Когато турците са стъпвали на Балканите,в това време,братята Срацимир и Шишман вместо да се обединят, се бият помежду си за ливади и гори. И нали знаеш, че само пред казана на българите няма дявол
така е братле.просто сме си такова племе.и не трябва да се оправдаваме с другите!просто манталитет..което е много жалко

Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- metodito
- Контакти:
RedDream написа:Защо сме толкова мразещи?
Защо човека движещ държавата нарече българите "ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ" пред целият свят?
и най-вече
Виж, сега човек... Защо си толкова мразещ, защо си толкова завистлив, ограничен...не знам. Ти си отговори. Аз не съм такъв. Ако имаш проблем със себе си, най-добре се прегледай. Тея народопсихологични напъни са смехотворни! А да наречеш ББ "човека движещ държавата" е НАЙ-АБСУРДНОТО нещо, което съм чувал в последните дни.
Кое, човек? Да пренасяме собствените си негативи върху другите и да обобщаваме "ангро" като се успокояваме, че собствените ни грехове са общи?
Айде стига глупости!

П.С. По същата логика, тъй като не съм особено интелигентен, сигурно трябва да попитам "защо не сме особено умни?"

Последна промяна от metodito на 13 май 2010 20:29, променено общо 2 пъти.
RedDream написа:Защо сме толкова мразещи?
и най-вече
Нещо свързано с манекена ли искаш да кажеш ...да си кажа и аз мнението?

- puhisamolevski
- Контакти:
Не мога да разбера какво е катализирало тези помисли от ваша страна ама карай...
Пътувал съм много, живял съм и в чужбина и съм си направил изводите за българите. Ние сме един прекрасен народ, силно емоционален, който силно обича и силно мрази. Средната интелигентност в България, колкото и да не ви се вярва, е на едно много високо ниво - т.е. всеки разбира от всичко. За жалост това не е само добра черта, защото така се поражда завист и поради някаква причина винаги искаме да се надпреварваме помежду си, а не с другите. Когато е трябвало сме се обединявали, но това е едва когато ножа е до кокала...
За разлика от другите народи, нямаме една голяма част от населението, които да са "овце" и затова винаги ще имаме трудности в управлението.
Единственото, което ни липсва, е патриотизъм. Малкото гордост, която имаме, обаче поне има покритие, за разлика от сляпо-патриотичните американци, босненци, сърби и т.н. (примерно).
Българинът е инатлив, но на него винаги може да се разчита
Аз лично НИКОГА не бих предал България, и за нея съм готов да си дам живота на секундата. Надявам се в бъдеще да успея да помогна на народа си, и се надявам поне малка част от нас да осъзнаят, че да си българин е най-големият дар от Господ възможен
Пътувал съм много, живял съм и в чужбина и съм си направил изводите за българите. Ние сме един прекрасен народ, силно емоционален, който силно обича и силно мрази. Средната интелигентност в България, колкото и да не ви се вярва, е на едно много високо ниво - т.е. всеки разбира от всичко. За жалост това не е само добра черта, защото така се поражда завист и поради някаква причина винаги искаме да се надпреварваме помежду си, а не с другите. Когато е трябвало сме се обединявали, но това е едва когато ножа е до кокала...
За разлика от другите народи, нямаме една голяма част от населението, които да са "овце" и затова винаги ще имаме трудности в управлението.
Единственото, което ни липсва, е патриотизъм. Малкото гордост, която имаме, обаче поне има покритие, за разлика от сляпо-патриотичните американци, босненци, сърби и т.н. (примерно).
Българинът е инатлив, но на него винаги може да се разчита

Аз лично НИКОГА не бих предал България, и за нея съм готов да си дам живота на секундата. Надявам се в бъдеще да успея да помогна на народа си, и се надявам поне малка част от нас да осъзнаят, че да си българин е най-големият дар от Господ възможен

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149