Стоилов избра Камбуров пред Мицански за националния отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Стоилов избра Камбуров пред Мицански за националния отбор!

Мнениеот Parmalat » 13 май 2010 19:15

Националният селекционер Станимир Стоилов на този етап отхвърли възможността да извика Илиян Мицански в тима. Въпреки че нападателят прави истински фурор в Полша с клубния си отбор Заглебие (Любин), където вече има 14 гола за сезона, според Стоилов България има по-добри нападатели от него.

"Следя отдавна изявите на Илиян Мицански. За негово съжаление обаче конкуренцията на този пост е най-голяма и на този етап няма да го викам. За някои Мицански може да е като Ван Бастен, но за мен играчите, които съм повикал - Валери Божинов, Ивелин Попов, Димитър Рангелов и Мартин Камбуров, са по-добри", заяви Стоилов.

http://football.sportal.bg/news.php?news=237358

Уникална простотия :!: С какво Камбуров и М.Рангелов са по добри от Мицански :?: Аман от корупция в БФС.Мъри и цялата пасмина всички си давайте оставките.То се е видяло, че и на Евро 2012 няма да се класираме.И вече знам как Стоилов ще се опрадвава ,че това е нивото ни и за нищо не ставаме.Г-н Стоилов има много "по-добри" треньори от вас за националния отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

RedDream
Контакти:

Re: Стоилов избра Камбуров пред Мицански за националния отбор!

Мнениеот RedDream » 13 май 2010 19:22

Извинявай много , но Мицански ли е ключа към класирането ни на голям Мондиал? :lol: :lol: :lol:

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 май 2010 19:28

Да вкараш 14 гола в Полша ...кой от кой по хубав ...и да не те повикат в националнат агарнитура ,пък макар и да не си титуляр :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 май 2010 19:29

Kъв е тоя Камбуров?!?По-добре да се беше дал шанс на едно ново лице като Мицански

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 май 2010 19:31

RedDream написа:Извинявай много , но Мицански ли е ключа към класирането ни на голям Мондиал? :lol: :lol: :lol:

Не е само до Мицански,а до много наши играчи които са по-добри от сегашните "връзкарчета" които се викат в националния.Просто едни са по-облагодетелствани от други заради странични фактори.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 13 май 2010 19:34

Parmalat написа:
Националният селекционер Станимир Стоилов на този етап отхвърли възможността да извика Илиян Мицански в тима. Въпреки че нападателят прави истински фурор в Полша с клубния си отбор Заглебие (Любин), където вече има 14 гола за сезона, според Стоилов България има по-добри нападатели от него.

"Следя отдавна изявите на Илиян Мицански. За негово съжаление обаче конкуренцията на този пост е най-голяма и на този етап няма да го викам. За някои Мицански може да е като Ван Бастен, но за мен играчите, които съм повикал - Валери Божинов, Ивелин Попов, Димитър Рангелов и Мартин Камбуров, са по-добри", заяви Стоилов.

Уникална простотия :!: С какво Камбуров и М.Рангелов са по добри от Мицански :?: Аман от корупция в БФС.Мъри и цялата пасмина всички си давайте оставките.То се е видяло, че и на Евро 2012 няма да се класираме.И вече знам как Стоилов ще се опрадвава ,че това е нивото ни и за нищо не ставаме.Г-н Стоилов има много "по-добри" треньори от вас за националния отбор.
Мъри знае най-добре кой да извика и кой не,много по-добре от който и да било обикновен фен като теб и мен.Колко мача си изгледал на Мицански и отбора му в Полша?Почти всички, ако не и всички, симпатизираме на момчето,но това не означава,че той автоматично има място в Националния отбор.В случая си прав донякъде,че Мицански може би заслужава повече от Камбуров да му се даде шанс,но не виждам защо трябва да плюеш по такъв начин треньора.Пак ти казвам-той си знае най-добре! ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 май 2010 19:35

niki87 написа:Kъв е тоя Камбуров?!?По-добре да се беше дал шанс на едно ново лице като Мицански,отколкото на тоя смешник!

От 12 мача за националният отбор Камбуров няма гол...
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 13 май 2010 19:38

Грешка.Нищо не му пречи да вземе Илиян за контролите сега е момента.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 май 2010 19:43

levskarinvt написа:
Parmalat написа:

Мъри знае най-добре кой да извика и кой не,много по-добре от който и да било обикновен фен като теб и мен.Колко мача си изгледал на Мицански и отбора му в Полша?Почти всички, ако не и всички, симпатизираме на момчето,но това не означава,че той автоматично има място в Националния отбор.В случая си прав донякъде,че Мицански може би заслужава повече от Камбуров да му се даде шанс,но не виждам защо трябва да плюеш по такъв начин треньора.Пак ти казвам-той си знае най-добре! ;)

Ами ще ти кажа само,че националният отбор на Полша искаше Мицански да играе за националния им отбор,но той отказа и каза че ще играе само за България!
За последно играхме мисля че точни с поляците и Полша ни би 2:0.Освен всичко Полското първенство е по-силно от нашето,а Мицански не играе в някой от водещите отбори в Полша,а в новака(а Камбуров играе в Локо С който се бори са евротурнири всеки сезон).Мисля че се досещаш колко по трудно е да вкараш 14 гола в посредствен отбор в Полската Суперлига и да спориш с най-добрия нападател на националния отбор Левандовски от Лех Познан за приза.Ще ти кажа,че също така в тази контрола с нас в отбора на Полша играха момчета от Втора Полска дивизия. ;)
Последна промяна от Parmalat на 13 май 2010 19:46, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Национален отбор”