Паметни мачове в Шампионската лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Паметни мачове в Шампионската лига

Мнениеот storm » 11 май 2010 17:41

Вчера докато разглеждах торентите в Замунда ,за мое голямо удолетворение видях ,че някой е качил всичко голове от Лигата за годините от 2003 до 2008 . И така с неохода си изтеглих първия с головете за 2003/2004 г. Веднага връщайки времето назад спомените ми бяха за един необикновен турнир в който големите падаха ,а малките биеха. Спомних си за съжаление отпадането на моя любим отбор , но също и отпадането на някой мой НЕлюбим отбор . Започнах да гледам и ми стана много неприятно като разбрах,че съм забравил най вълнуващия и уникален мач в турнира ,поради безброй причини когато изтеглих този торент аз не се сетих за него . Въпросния мач е между отборите на Монако(Франция) и Депортиво ЛаКоруня(Испания). Много от вас можеби си спомнят този мач. Наглед обикновен мач в груповата фаза на турнира два средно европейски отбора и т.н . Но в онази френска нощ се случи нещо наистина велико . Тези два отбора направиха мач който поне според мен е един от най великите в турнира. Резултата беше покъртителен .... 8-3 за Монако . Тогава в отбора на Монако играеха доста добри футболисти начело с Жюли, Ротен,Мориентес,Пършо(хърватската машина).По това време Супер Депор (както ги наричаха ) беше един от най добрите отбори както в Испания така и в турнира. Повечето от вас знаят какво се случи по нататък в турнира . Депортиво отпадна на 1/2 финала от Порто (незаслужено според мен) .А Монако падна на финала от същия Порто този път абсолютно заслужено .

Ето и линк с клип от мача :
http://vbox7.com/play:c544592e

Ако някой няма възможност да изтегли торентите да ме потърси в Скайп ще му ги пратя
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Паметни мачове в Шампионската лига

Мнениеот durex » 11 май 2010 18:04

Ей няма да забравя 2003 като играхме полуфинал с Милан и те ни отстраняват с два равни мача...този мач ми е най-болезнения

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 май 2010 18:08

durex написа:Ей няма да забравя 2003 като играхме полуфинал с Милан и те ни отстраняват с два равни мача...този мач ми е най-болезнения

:) На мен пък ми беше много хубаво тогава защото на полуфинала отстранихме Интер,а на финала Ювентус 8-) Що се отнася до самото отстраняване с голове на чужд терен,при положение,че играем на един стадион,то това е един от големите куриози в историята на най-великия турнир в света ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 май 2010 18:20

durex написа:Ей няма да забравя 2003 като играхме полуфинал с Милан и те ни отстраняват с два равни мача...този мач ми е най-болезнения

Кощеш вярвай тогава стисках палци за Интер . И сигурно помниш Оба Оба :)

alk0x0l1ka
Контакти:

Мнениеот alk0x0l1ka » 11 май 2010 18:22

storm дай си скайпа :) мерси предварително

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 май 2010 18:23

alk0x0l1ka написа:storm дай си скайпа :) мерси предварително

Има го написан :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 май 2010 18:39

storm написа:

Кощеш вярвай тогава стисках палци за Интер . И сигурно помниш Оба Оба :)

Оба Оба го помня,ама и той не успя да ни класира на финала срещу вас :cry:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 май 2010 18:50

Байерн Мюнхен-Валенсия мача завършва 0:0 следват дузпи аз трепна в очакване Байерн да победи и така и става!Вездесъщия Оливер Кан спасява няколко дузпи и Байерн става европейски шампион :P

[offtopic]И тази година титлата е за Байерн![/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 11 май 2010 18:51

Тогава ви мачкахме както си искаме ,така че трябва да си благодарен и на Х-овете. :D
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Футбол - Свят”