Защо Дрогба не е играч на сезона в Англия ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

kobrata
Контакти:

Защо Дрогба не е играч на сезона в Англия ?

Мнениеот kobrata » 10 май 2010 20:37

За пореден път съм шокиран ,че в родината на футбола разбират толкова малко от футбол.Както и да го погледнем Дрогба беше много по-добър от Руни този сезон.ПЪрво неговият отбор стана шампион ,на всичкото отгоре именно Дрогба стана голмайстор на аглийското първенство ,а не Руни ,а на всичкото отгоре има два пъти повече асистенции(дори е на едно от първите места по този показател ).Естестево ,който е гледал мачове спокойно и безпрестрастно ,ще потвърди че Дробга има уникални голове ,а колкото и да им се иска на феновенете на Манчестър Руни -трудно вкарва гол извън вратарското поле.Ето за този смешен английски патриотизъм или направо шувинизъм ,а после в България сме били неразбрани.И тук идва момента да споменем и нашето момче Бербо.Поразрових се и устънових (Бербатов в Примиер Лииг в Тотнъм -12 и 15 гола ,а в Манчестър- 14 и 12 ?Аз не виждам разлика ,като се има предвид ,че Бербо прави супер много асистенции през четирите си сезона в Англия(а рекордът му бе миналата година )Излиза ,че за каквото са си дали парите в Ман ,такова са получили ,а после великата критика ?Смешни са ,а най-глупави са като не могат да видят очевадната истина ,че почти всяка втора топка е към Руни ,а той че има по десет удари на мач и един два гола и вече фурор ,никой не гледа успеваемостта.Просто съм отчаян от тези хора ,знаех че не са много интелигенти ,но поне от футбол си мислех ,че разбират :twisted:А и само за информация съм фен на Ливърпул (но не мога да си затварям очите пред истината ,съжелявам )

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Защо Дрогба не е играч на сезона в Англия ?

Мнениеот 0007 » 10 май 2010 20:41

За съжаление си прав,ама англичаните са големи патриоти и не гледат реално на нещата :cry: :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 май 2010 20:48

Само като им видя националният отбор и ми става ясно,колко разбират от футбол....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 10 май 2010 20:49

Като прочетох заглавието на темата се зачудих дали не знаете отговора , ама май е бил риторичен въпросът! Естествено защото не е роден на острова ! ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 10 май 2010 21:01

Единствено, което Руни има, а Дрогба не са по-слабите съотборници. Няма играч от класата на Анелка, Лампард или Балак. Руни често трябва да пробягва голяма част от терена сам, за да се получи нещо. А както знаем всички обичат лакомите играчи.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 10 май 2010 21:05

Аве кълвачи гласува се през януари или февруари месец. Затова и Лампард и Малуда не бяха в отбора на сезона, а Флечър и Милнър бяха на тяхно място

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 10 май 2010 21:08

Съжелявм ,но не мисля ,че Бербатов е по-слаб от Анелка ,а Карик от Балак ,вярно е че Манчестър нямат Лампард ,но както казах Дрогба има супер много асистенции.Съжелявам ,но никой не може да ме убеди ,че Руни е чак толкова добър,има още доста хляб да изяде.Не ме разбирайте погрешно ,но ако Руни започне да прави магия ,а не само да вкарва ще започна да го харесвам.Може бе и за това футболисти като Бербатов и Торес ме радват ,защото в тях има нещо финно и магическо ,винаги очакваш неочакваното ,а не като Руни -винаги тръгва да тича и да се блъска ,пак казвам нищо лично не ме кефи

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 10 май 2010 21:10

kobrata написа:Съжелявм ,но не мисля ,че Бербатов е по-слаб от Анелка ,а Карик от Балак ,вярно е че Манчестър нямат Лампард ,но както казах Дрогба има супер много асистенции.Съжелявам ,но никой не може да ме убеди ,че Руни е чак толкова добър,има още доста хляб да изяде.Не ме разбирайте погрешно ,но ако Руни започне да прави магия ,а не само да вкарва ще започна да го харесвам.Може бе и за това футболисти като Бербатов и Торес ме радват ,защото в тях има нещо финно и магическо ,винаги очакваш неочакваното ,а не като Руни -винаги тръгва да тича и да се блъска ,пак казвам нищо лично не ме кефи

Аве ей пача, Руни спечели, защото, когато се се събирали гласовете, беше в много по-добра форма от Дрогба

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 10 май 2010 21:13

Значи господин разбирач ,аз пак ще ти кажа простата статистика -от началото на Март Руни е вкарал 5 гола ,а Дрогба- 10 ,така а Дрогба мина с три гола ,излиза че през Февруари Руни е имал три или два повече гола от Дрогба ,а отборната игра и асистенциите и естествено качеството на головете :) Айде свали си червените очила и гледай реално

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 май 2010 21:17

Кобра ли си, питон ли си ..? Хората ти казаха, че гласуването се прави месец преди края на сезона. Още едно много важно нещо: На никой не му пука защо не харесваш Рууни!!! Гледай си Дрогба-та и си му се радвай. Рууни бе човекът, който изведе Манчестър в най-тежките моменти за клуба. Искам да си тих.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Челси”