Наградиха вратаря на „моряците“ Александър Краев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
4eRn0m0r4y
Контакти:

Наградиха вратаря на „моряците“ Александър Краев

Мнениеот 4eRn0m0r4y » 10 май 2010 19:37

Вратарят на дублиращия тим на „Черно море“ Александър Краев получи награда за проявени мъжество и характер в анкетата „Футболист на футболистите“, организирана от асоциацията на българските футболисти. Както е известно, Краев спаси момиче от удавяне на варненския плаж.

„Случи се на Богоявление, когато се хвърля кръста във водата. Едно момиче бе паднало във водата. Подадоха й някакво ласо от кораба, но тя не успя да го хване. Видях как се нагълта с вода, не се замислих, а си оставих чантата и влязох във водата, за да я извадя”, каза Краев. Той се пошегува, че ако не му тръгне във футбола може да стане спасител. „На 18 години съм. Играя за дубъла на Черно море. Треньор ми е Тодор Марев, на когото благодаря. Той е спомогнал за развитието ми като футболист и човек. Тренирам често с първия отбор, но до момента не съм попадал в групата за мача. Надявам се следващия сезон да се случи”, каза още Александър Краев.
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ

badjolini
Контакти:

Re: Наградиха вратаря на „моряците“ Александър Краев

Мнениеот badjolini » 10 май 2010 20:56

Браво на момчето.Спартаклия съм,но искренно го поздравявам за мъжката постъпка

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 май 2010 21:19

След награждаването гледах негово интервю и ми направи впечатление, колко скромен човек е. Иска се доста мъжество, за да извържи такъв подвиг. Нека е жив и здрав и да се радва на добра кариера
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 май 2010 21:24

Спомням си за случая. Още веднъж - браво на младежа! :) Нека да се дава повече информация за такива благородни и мъжествени постъпки, а не кой набил приятелката си, кой се напил в еди коя си дискотека, кой с коя спи и т.н. Вярно е, че и това са неща от живота, но все пак преди да търсят сензации, нека журналистите да помислят за възпитанието на младите (а и на някои по-възрастни ;) ) наши съвременници. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ReaktoR
Контакти:

Мнениеот ReaktoR » 10 май 2010 21:49

Черно Море са отбор с манталитет. Аз ги уважавам, въпреки мача за купата :) :roll:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 май 2010 23:33

ReaktoR написа:Черно Море са отбор с манталитет. Аз ги уважавам, въпреки мача за купата :) :roll:

Благодарим за което.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 11 май 2010 14:03

черноморчу стига копирва от сайтовeте и пуска във форума секи чете нее важно да пускаш теми ...

Върни се в “Черно море”