Поредното доказателсво, че сме най-великите в България.
Приемаме поздравления от всеки....Добре дошли.

И ЕДИН ЛИНК С ОЩЕ МНОГО СНИМКИ.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Cesc Fabregas написа:Лелеееее, нямам думи, направо сте уникални!Аз такова шоу досега не бях виждал в България!
![]()
П.П. Не мога да разбера защо на всичките ви теми заглавията са "отбора на Пловдив", "феновете на град Пловдив" и така нататък. Ако наистина бяхте "отбора и феновете на Пловдив", това щеше да се знае, и нямаше да има нужда да се самоизтъквате във всяко заглавие!
Cesc Fabregas написа:Лелеееее, нямам думи, направо сте уникални!Аз такова шоу досега не бях виждал в България!
![]()
П.П. Не мога да разбера защо на всичките ви теми заглавията са "отбора на Пловдив", "феновете на град Пловдив" и така нататък. Ако наистина бяхте "отбора и феновете на Пловдив", това щеше да се знае, и нямаше да има нужда да се самоизтъквате във всяко заглавие!
AREA BIANCONERA написа:Cesc Fabregas написа:Лелеееее, нямам думи, направо сте уникални!Аз такова шоу досега не бях виждал в България!
![]()
Мерси за поздрава, еми така си е, хем сме най-красиви, хем сме най-добри.![]()
Такова шоу може да се види само на международните мачове на двата български гранда - Левски и ЦСКА. А в България само от нас. Благодаря пак за комплимента.
Един град-един отбор написа:Cesc Fabregas написа:Лелеееее, нямам думи, направо сте уникални!Аз такова шоу досега не бях виждал в България!
![]()
Чакай сега ... ама и ти къде се буташ сегаима комплекси за избиване ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта