Хипотетично... Може ли Бербатов да замени Ибрахимович
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Хипотетично... Може ли Бербатов да замени Ибрахимович
Наистина Ибрахимович бе повече от неубедителен този сезон според мен. С връзките на Стоичков в Барса ,мислите ли че Бербатов може да замени Ибрахимович?
Re: Хипотетично... Може ли Бербатов да замени Ибрахимович

Последна промяна от Tommi на 08 май 2010 21:56, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- fabregas_949
- Контакти:
Бе що годе беше добре Ибрахимович тоя сезон. Колкото до хипотетичната ситуация -

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
just_marto написа:Наистина Ибрахимович бе повече от неубедителен този сезон според мен. С връзките на Стоичков в Барса ,мислите ли че Бербатов може да замени Ибрахимович?
Връзките на Стоичков ?
Представям си, отива значи Стоичков и казва на Гуардиола и Лапорта "Абе вземето го това момче да поиграе малко при вас, че е много добър, пък и познавам баща му, него също, добро момче е", а те отговарят "Няма проблем Ицо, за тебе винаги" и хоп Бербатов е в Барселона.

- Chugunen^Lizgqr
- Контакти:
Бербатов няма нищо което което има Ибрахимович ,албанеца може да вкара гол от 30 метра може и да те изръга с лакет и да вкара с глава , а бербатката може да вкара на празна врата на болтън и то при 3,4-0 тва е положението 

-
- Контакти:
Бербатов може да замени само Христо Йовов 

- edmon_dantes
- Контакти:
С този бърз футбол, който практикува Барса, не виждам как Бербо ще се впише в картинката.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- unist_gp
- Контакти:
edmon_dantes написа:С този бърз футбол, който практикува Барса, не виждам как Бербо ще се впише в картинката.
точно този бърз футбол е за трамвай като Ибрахимович
А може и да стане съотборник на Иванков http://www.novsport.com/news94025_1036.html

-
- Контакти:
Да знам че звучи много фантастично, но Барселона освен че играят много бърз футбол играят и с много пасове, а Бербо ги умее поне тези неща.. Та се бях замислил върху тази тема и реших да Ви притесня с този въпрос. Както и да е - времето ще покаже!