Напоследък се изговори доста за юношите на клуба, които играят в други български отбори и част от които ще се върнат на "Герена" за новия сезон, а доколко ще им бъде даден шанс за изява е друг въпрос.
Това лято обаче изтичат и договорите за наем на двама други футболисти, а на третия е до зимата, но почти сигурно ще се върне още сега.
Давид Бистрон и Жоро Христов играха в голяма част от мачовете и имаха своя принос за титлата миналия сезон. Тиберканин показа, че има качества, но по една или друга причина не успя да се наложи.
Могат ли според вас въпросните футболисти да бъдат полезни на тима през следващия сезон?
Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин
Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?

Taзи тема е безмислена.Бистрон беше продаден миналия месец за 370 000 евро,а Тиберканин му изтича договора това лято.
maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?
Този нападател,с култовия прякор Метъла,го дръжте по-далеч от Герена.

Само Черно море.
- maximalniq
- Контакти:
garfild8 написа:maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?
Този нападател,с култовия прякор Метъла,го дръжте по-далеч от Герена.Сопата Бистрон и него.
Аз съм на мнение, че Христов има потенциал,но само от него зависи дали ще се разие.

maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?
Ти питай,колко мача е играл - май не са никък много...имал статутство на резерва до колко знам и то стабилно е резерва ако ме разбираш за какво ти говоря
maximalniq написа:garfild8 написа:maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?
Този нападател,с култовия прякор Метъла,го дръжте по-далеч от Герена.Сопата Бистрон и него.
Аз съм на мнение, че Христов има потенциал,но само от него зависи дали ще се разие.
Не съм много убеден.Зимата със Стрелеца,в нашия форум,влязохме в здрав спор,заради Метъла.Стрелеца мислеше като теб и че ще ни върши работа,ако го вземем на Тича,а аз не вярвах.Сега с даването му под наем в Полша,май се оказах прав.

Само Черно море.
Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.
Бистрон го закупиха преди месец, Жоро Христов договора му за наем е за 1 година, не за полувин... Тиберканин става свободен агент. Никой от тях няма място на Герена + 90% от сегашния отбор и 100% от ръководството.
LaRgO написа:Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.
Бистрон е маааалко по-добър от Милиев.Друг въпрос е,дали Милиев е някакъв стандарт по който да оценяваме.Принципно Жорката ми е симпатичен,но не мисля,че той самия има бъдеще при нас.Явно просто не можа да разгърне потенциала си.Сега е безмислено да се мъчим взаимно.Другите двама се оказаха поредните безумни трансфери.
110 години любов!