Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

WeReWoLf
Контакти:

Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин

Мнениеот WeReWoLf » 07 май 2010 19:46

Напоследък се изговори доста за юношите на клуба, които играят в други български отбори и част от които ще се върнат на "Герена" за новия сезон, а доколко ще им бъде даден шанс за изява е друг въпрос.

Това лято обаче изтичат и договорите за наем на двама други футболисти, а на третия е до зимата, но почти сигурно ще се върне още сега.

Давид Бистрон и Жоро Христов играха в голяма част от мачовете и имаха своя принос за титлата миналия сезон. Тиберканин показа, че има качества, но по една или друга причина не успя да се наложи.

Могат ли според вас въпросните футболисти да бъдат полезни на тима през следващия сезон?

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин

Мнениеот maximalniq » 07 май 2010 19:49

Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?
Изображение

del piero
Контакти:

Мнениеот del piero » 07 май 2010 19:50

Taзи тема е безмислена.Бистрон беше продаден миналия месец за 370 000 евро,а Тиберканин му изтича договора това лято.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 май 2010 19:53

maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?

Този нападател,с култовия прякор Метъла,го дръжте по-далеч от Герена. :lol: Сопата Бистрон и него. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 07 май 2010 19:55

garfild8 написа:
maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?

Този нападател,с култовия прякор Метъла,го дръжте по-далеч от Герена. :lol: Сопата Бистрон и него. :lol:

Аз съм на мнение, че Христов има потенциал,но само от него зависи дали ще се разие.
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 май 2010 19:55

Ти питай,колко мача е играл - май не са никък много...имал статутство на резерва до колко знам и то стабилно е резерва ако ме разбираш за какво ти говоря

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 май 2010 20:03

maximalniq написа:
garfild8 написа:

Аз съм на мнение, че Христов има потенциал,но само от него зависи дали ще се разие.

Не съм много убеден.Зимата със Стрелеца,в нашия форум,влязохме в здрав спор,заради Метъла.Стрелеца мислеше като теб и че ще ни върши работа,ако го вземем на Тича,а аз не вярвах.Сега с даването му под наем в Полша,май се оказах прав. :?
Само Черно море.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 май 2010 20:04

Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 07 май 2010 20:20

Бистрон го закупиха преди месец, Жоро Христов договора му за наем е за 1 година, не за полувин... Тиберканин става свободен агент. Никой от тях няма място на Герена + 90% от сегашния отбор и 100% от ръководството.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 май 2010 20:28

LaRgO написа:Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.

Бистрон е маааалко по-добър от Милиев.Друг въпрос е,дали Милиев е някакъв стандарт по който да оценяваме.Принципно Жорката ми е симпатичен,но не мисля,че той самия има бъдеще при нас.Явно просто не можа да разгърне потенциала си.Сега е безмислено да се мъчим взаимно.Другите двама се оказаха поредните безумни трансфери.
110 години любов!

Върни се в “Левски”