Байерн-новия шампион на Германия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Дидо

Байерн-новия шампион на Германия

Мнениеот Дидо » 01 май 2010 18:23

Сега остава да вземат и Шампионската лига и ще са новия шампион на Европа
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Байерн-новия шампион на Германия

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2010 18:32

Да ама не.

Интер ще ги бие на финала.Жозе ще приложи неговият антитотален сокър и бам-бам рикошетно късметлийски гол на Камбиасо от далеко.

1-0 за Интер е моята прогноза и искам Интер да са шампиони заради Жозе и плюс това съм фен на италианският футбол и Лацио.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 01 май 2010 18:37

ЕМИЛ написа:Да ама не.

Интер ще ги бие на финала.Жозе ще приложи неговият антитотален сокър и бам-бам рикошетно късметлийски гол на Камбиасо от далеко.

1-0 за Интер е моята прогноза и искам Интер да са шампиони заради Жозе и плюс това съм фен на италианският футбол и Лацио.

Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем

Потребителски аватар
khs
Контакти:

Мнениеот khs » 01 май 2010 18:38

СТРАХОТЕН БАЙЕРН-Абсолютно заслужена ТИТЛАААААААААААА!
Празнувайте,Баварциииииииииииии!
До Емил-Сектор Б-Врачката-Темата е друга,не за офтопици,като твоя!Бегай!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 01 май 2010 18:48

Дидо написа:
ЕМИЛ написа:Да ама не.

Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем

Интер през последните си 3 представяния в Европа изобщо не е бил в сметките,че ще спечели ШЛ,това стана след като отстранихме Челси!!
Колкото до Германия честито на феновете на Байерн ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 май 2010 18:50

Дидо написа:Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем

Аз слагах Байерн в сметките 8-) Още в груповата фаза бях казал, че финалът ще е Барса - Байерн и без малко да позная :)
Честита титла в Германия :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 01 май 2010 18:52

Tommi написа:
Дидо написа:Ами какво като си им фен,всеки си има свои предпочитания,преди началото на сезона никой не слагаше баварците в сметките,докато Интер все пак бяха слагани в някой изчисления,така че на 22.05 ще гледаме и ще разберем

Аз слагах Байерн в сметките 8-) Още в груповата фаза бях казал, че финалът ще е Барса - Байерн и без малко да позная :)

Явно си им фен като мен,аз говоря за специалистите по медиите

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 май 2010 19:13

Дидо написа:
Tommi написа:

Явно си им фен като мен,аз говоря за специалистите по медиите

Не съм им фен ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 01 май 2010 19:14

е, нищо не се знае още.. може другия кръг байерн да паднат, а шалке да победят със 17-0 и да им вземат титлата
YNWA!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 01 май 2010 20:56

в България имаше преди време подобни резултати с участието на отбори които вече ги няма на футболната карта,Раковски Русе,Лесичери и др.

Върни се в “Байерн”