От няколко дена се тиражира версията, че Е.Костадинов ще е новия спортно-технически директор в ЦСКА. Не знам до колко тази информация е вярна, но искам да разбера , какво ви е мнението за евнтуалното завръщана на Коща. За футболните му качества няма да говорим, а за управленските му. Какви са минусите и плюсовете от такова развитие? До сега Костадинов на два пъти държеше спортно-техническата власт в клуба в ръцете си - по времето на управлението на Любо Пенев, както и при последната засега шампионска титла на армейците през 2008 година. И в двата периода имаше проблеми относно бизнес-мениджърски интереси. Както и това, че той бе дясната ръка на Лупи, в тандем с когото едва не фалираха клуба. Единствения му плюс е , че е в упрвата на БФС, с което почти с нищо не е помогнал за отбора (поне аз не си спомням). А и се прокрадва информация, че ако дойде ще доведе и П.Дочев за треньор, което много ме съмнява.
Та мисълта ми е , какво мислите по въпроса?
Емо Костадинов отново в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Емил Костадинов отново в ЦСКА?
Щеше ми се да имам доверие към Костадинов,но заради онзи лиценз....
Верно Лупи тогава правеше бакиите,но знае ли човек дали и Емо няма пръст в тая работа!
Значи доколкото разбрах вариантите,за сега, са два:
Дочев-Костадинов или
Младенов-Орманджиев
Аз предпочитам втория вариант,но не заради Стиви,а заради Стойчо
Верно Лупи тогава правеше бакиите,но знае ли човек дали и Емо няма пръст в тая работа!
Значи доколкото разбрах вариантите,за сега, са два:
Дочев-Костадинов или
Младенов-Орманджиев
Аз предпочитам втория вариант,но не заради Стиви,а заради Стойчо

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Аз лично съм твърдо против.Това е човек,който не направи нищо за родния си клуб в момента,когато ЦСКА имаше най-много нужда от него.По време на предишния си престой в управата на клубът беше замесен в много съмнителни трансфери,а като член на Изпълкома на БФС по времето на Лицензгейт не направи нищо за да помогне на ЦСКА.През цялото това време мълчеше като мушната гайда.Не показа никаква ясна позиция.Ако бе толкова ангажиран с клубът по това време можеше поне да ни уведоми какво става,а не да събираме сведения от злобните коментари в синята преса.Аз още тогава казвах,че рано или късно истината ще излезе на яве.Ако иска да спечели доверието на феновете да излезе смело и да я каже!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Емо не го искам, но Павел Дочев е много добър вариант за треньор. Млад, амбициозен, работил в Германия и най-вече с ясна визия за развитие. Трудно ще му е докато свикне с българската действителност, но смятам, че ще се справи.
каде видяхте Дочев че става за треньор а емо е проверен некъдърник и КРАДЕЦ и ако го върнат ще загубят и тия фенове кадето ходят и сега 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Поправете ме ако греша, но Костадинов не стоеше ли до Лупи на онази пресконференция за лиценза.
Май мълчеше гузно и гледаше като излъгано камилче.
Май мълчеше гузно и гледаше като излъгано камилче.
Tвърдо съм против тоя тандем Кастадинов-Дочев.
Тоя Костадинов с онази сръбкиня ни съсипаха преди 2 години.
А Дочев къде се е доказал, че става за треньор?
Стига с тия експерименти бе Титан...
Или искате и догодина да се борим за трето място...
Тоя Костадинов с онази сръбкиня ни съсипаха преди 2 години.
А Дочев къде се е доказал, че става за треньор?
Стига с тия експерименти бе Титан...
Или искате и догодина да се борим за трето място...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Емо Костадинов е легенда, но определено няма място в ЦСКА. След последният му престой на "Армията" видяхме, че няма грам ръководни качества, също така именно в онзи период, когато ни взеха лиценза, се държеше като същински плъх. Освен това не бива да забравяме, че именно Костадинов и онази Паунич, си напълниха здраво гушите покрай ЦСКА с онези трансфери на "перли", "пищови" и всякакви други. Тогава Костадинов изполваше ЦСКА, като именно той също носи отчасти вина за сегашното лошо финансово положение на клуба. "Титаните" трябва да са луди за да го назначат отново на "Армията". Поне за мен най-добрият варинат към този момент е Стефан Орманджиев, специално за друг не се сещам.
Между другото, Павел Дочев не би бил лош вариант за треньор на ЦСКА.
Между другото, Павел Дочев не би бил лош вариант за треньор на ЦСКА.
Младенов-Орманджиев.
Това е идеалният тандем за ЦСКА.
Това е идеалният тандем за ЦСКА.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Твърдо против Емо,доказа,че няма място на Армията 

болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.