Въпрос за юноша на Ботев, играл в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Въпрос за юноша на Ботев, играл в Левски
Здравейте,фен съм на Ботев,но преди години работих в София и често ходих да гледам юношите на Левски с мой приятел левскар.Имаше едно момче от набор 86(набора на Домовчийски),мисля че се казваше Станислав Йончев,който ми правеше мн добро впечатление и мисля че и той беше пловдивчанин като Домо.Мъри го викаше при мъжете.Някои знае ли какво стана с това момче???
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- santiliana
Re: Въпрос???
мисля, че беше Пазарджиклия.Даваха го под наем по Перник, когато бяха в долните групи и се загуби някъде после.Но знам, че спецовете му предричаха голямо бъдеще. Сигурно не е попаднал на "съответния" мениджър... 

Re: Въпрос???
v.s. написа:Здравейте,фен съм на Ботев,но преди години работих в София и често ходих да гледам юношите на Левски с мой приятел левскар.Имаше едно момче от набор 86(набора на Домовчийски),мисля че се казваше Станислав Йончев,който ми правеше мн добро впечатление и мисля че и той беше пловдивчанин като Домо.Мъри го викаше при мъжете.Някои знае ли какво стана с това момче???
Отиде в Хебър Пз оттам незнам...

Re: Въпрос за юноша на Ботев, играл в Левски
мисля, че беше Пазарджиклия.Даваха го под наем по Перник, когато бяха в долните групи и се загуби някъде после.Но знам, че спецовете му предричаха голямо бъдеще. Сигурно не е попаднал на "съответния" мениджър Да най-вероятно така е станало,колко таланти така си заминаха и затова сме на този хал в момента 

100 години под светлините на най-ярките прожектори.