Тони Велков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Тони Велков
Какво мислите за Тони Велков - според мен с Митко Васев имат бъдеще в отбора стига Гигов и ръководството да погледнат към школата на Локото и да привличат млади играчи от други отбори.
Последна промяна от lifes на 25 апр 2010 21:41, променено общо 1 път.
Re: Тони Велков
Мисля,че единственият шанс Локото да спечели промоция за Европа е Гигов да трансферира следващите 3ма рефери на мачовете на Локото.Видяхме,че когато мача се свири 50-50 е много трудно Локото да победи.
brossy написа:Мисля,че единственият шанс Локото да спечели промоция за Европа е Гигов да трансферира следващите 3ма рефери на мачовете на Локото.Видяхме,че когато мача се свири 50-50 е много трудно Локото да победи.
Това дето се натъна да напишеш май не е по темата !!!
lifes написа:brossy написа:Мисля,че единственият шанс Локото да спечели промоция за Европа е Гигов да трансферира следващите 3ма рефери на мачовете на Локото.Видяхме,че когато мача се свири 50-50 е много трудно Локото да победи.
Това дето се натъна да напишеш май не е по темата !!!
Напротив!!! Давам мнението си за трансферите.
каквото и да говорим за Тони Велков на нас ни трябва титла за да си дойде всичко на мястото а тя в България не се постига с футбол колкото и да нямаха пари и титан и батков накрая развързаха кесиите защото и двата отбора щяха да забравят за евротурнири което ще ги доведе до фалит и не само тях мислите ли че някой ще щукне да предава мач на локо или берое от франция или финландия -НЕ всички журналисти бяха стреснати от вероятноста тези които ги хранят да не играят в европа и бяха изпаднали в истерия обявяваха явни дузпи за какви ли не измислиха куп щуротии и успяха сега са спокоини и доволни ще има командировки и европейска шопинг терапия А ние нека се чудим защо с най-добрите футболисти ще гледаме по телевизията европа и защо сме 5ти а не първи и дали Тони ше стане треньор или не можем само да се чудим но това е в комунистическа България титла не се печели с футбол а с пари и власт
Тони Велков?Ти Миньор гледал ли си ги?Това ли искаш да е футбола, който Локомотив да практикува?Автобуса пред вратата и ако вкараме напред чудесно, ако не...не се знае и за Х дали ще има? 

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Новия треньор задължитело трябва да е локомотивец.П.Дочев,М.Васев,Т.Велков,С.Стоев са дали много на тоя отбор и има още какво да дадат.Те трябва да работят в собствения си дом,а не разни псевдо треньорчета.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Новия треньор задължитело трябва да е локомотивец.П.Дочев,М.Васев,Т.Велков,С.Стоев са дали много на тоя отбор и има още какво да дадат.Те трябва да работят в собствения си дом,а не разни псевдо треньорчета.
Напълно те подкрепям
Хора...това, че някой е ЛОКОМОТИВЕЦ не означава непременно, че е добър треньор...При цялото ми уважение към гореспоменатите имена не смятам, че са най-добрият вариант. Няма отбор, който да сменя често треньора и да постига успехи. Изключенията от това са много малко и затова си мисля, че изгонването на Окука е грешка. Дано въпреки всичко успеят да се вдигнат по-скоро психически, защото все пак този сезон все още не е свършил.
Успех
Успех

Колко години трябват на окука за да покаже че може да е треньор?Срам като при него отдавна не съм брал.А посочените хора не са просто локомотивци,а хора показали качества и възможности.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов