Фен тема за Тошко Янчев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Фен тема за Тошко Янчев
Нека всеки футболист от червения клуб да знае мнението за него на запалянковците!Започнах не случаино с капитана Тошко Янчев!Моето мнение е че по добар капитан ЦСКА не е имало от 10г.-има голиамо сърце,и винаги се раздава на терена!Заслужава наи-добра оценка в ЦСКА. Всеки ден по едно име ще е дискусирано тук,моляви само без груби обиди,тези които го правят не обичат този голям клуб!
Re: Тошко Янчев
според мен това трябва да му е последният сезон като титуляр
- Roger_Federer
- Контакти:
Наистина Тошко е добър капитан,има сили за още един сезон и после да почва да се учи за треньор 

Поклон пред него за солидарността и верността към отбора,но вече трябва да даде път на младите,а той да получи отговорна длъжност в УС на ЦСКА 

просто голям..... дай боже на всеки отбор такъв капитан !!
За мен Тошко не блести с кой знае какви футболни качества, но определено има човешки такива като вярност, всеотдайност, трудолюбивост, отдаденост и др. и др. и с това печели симпатията на повечето хора, включително и моята!
Желая му успех!
САМО ЦСКА !!!
Желая му успех!
САМО ЦСКА !!!
Голям боец и цесекар. Има и добри футболни качества и трябва поне още 1 сезон да играе и да носи капитанската лента. Той може да поведе отбора във всеки мач.
има ли нужда от коментар за тошко?безпорен футболист който трябва да е в националния той е най-добрия дефанзивен халф в първенството 
НАПРЕД АРМЕЙЦИ

НАПРЕД АРМЕЙЦИ
Мисля си че не трябва да е в националния защото му е минало времето.Иначе за един деф. халф не качествата са най-важните, а именно както един по горе изброи..трудолюбивост,всеотдайност и т.н.Гатузо е секира но всички го обичат в Милан защото си хвърля сърцето на терена.Евала на момчето !
Преди години го бях намразил много. На мача с Галатасарай, като показваха футболистите той беше уплашен, с поглед на пораженец и загубихме лошо. От тогава обаче Тошко се издигаше със всяка изминала година. Каквото и да се случваше той винаги оставаше при нас и при отнемането на лиценза и после. Голям човек, смятам, че завинаги ще остане в аналите на ЦСКА, заедно с другите дали младоста си за отбора. Ще се радвам много да го изпратим догодина с малък бенефис, а не през задния вход, като Данчо. Макар Тошко да е на 34 години има още, какво да даде на отбора.