Левски аут от Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskarin
Контакти:

Левски аут от Европа

Мнениеот levskarin » 22 апр 2010 07:51

Колеги, считате ли като мен, че Левски е аут от Европа след снощната победа на ЦСКА?
Аз определено смятам, че е така!
Няма как да стопим аванса от 4 точки.
Жалко, много жалко за Левски, макар, че с този отбор ще сме само за излагация.
И даже си мисля, че Гриша Ганчев прецака Батков - "Гриша Ганчев: Така като броя, Левски няма да играе в Европа"
Последна промяна от levskarin на 22 апр 2010 08:23, променено общо 1 път.

zzzzbg
Контакти:

Re: Левски аут от Европа

Мнениеот zzzzbg » 22 апр 2010 08:21

Не се притеснявай! Вие винаги ще сте в спомените на Европа! :0

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 апр 2010 08:32

ilsengard написа:Спокойно, нашия президент винаги има скрит жокер в ръкава си. Някоя врътка с лиценза и пак сме в ЕКТ по втория начин, ние сме най-добрите в коридорите на БФС

Малкият, наблюдавам те във форума. ;) Теб, освен да провокираш, май за нищо друго не те бива .... :lol: :lol: :lol: Явно имаш някакъв комплекс. :mrgreen: Айде бягай да си лъскаш бастуна другаде. :evil:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 22 апр 2010 08:35, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2010 08:34

След като от 6 мача с първите 2 отбора сте спечелили едва 2 точки за каква Европа говорите. Не мисля, че дори имате право да говорите за Европа. В крайна сметка погледнете другите отбори колко точки спечелиха в тези мачове, които според мен са най-добрия показател за това кой от тях заслужава участие в турнирите. Литекс има невероятните 13 точки от 18 възможни и заслужено е шампион, ЦСКА до тук има 8, Локо Сф 7. Е вие с вашите 2 хикса на Герена къде сте тръгнали?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 апр 2010 08:38

mistreated написа:След като от 6 мача с първите 2 отбора сте спечелили едва 2 точки за каква Европа говорите. Не мисля, че дори имате право да говорите за Европа. В крайна сметка погледнете другите отбори колко точки спечелиха в тези мачове, които според мен са най-добрия показател за това кой от тях заслужава участие в турнирите. Литекс има невероятните 13 точки от 18 възможни и заслужено е шампион, ЦСКА до тук има 8, Локо Сф 7. Е вие с вашите 2 хикса на Герена къде сте тръгнали?!

Не знам, дали изобщо някой от отборите ни става за Европа тази година. :evil: Но по твоята логика излиза, че вие сте още по-зле от нас, защото губите точки срещу по-слаби отбори. :mrgreen: А в крайна сметка, класирането се определя от ВСИЧКИ мачове, все пак. :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

goodisonpark
Контакти:

Мнениеот goodisonpark » 22 апр 2010 08:45

по-добре да не играем в европа.няма смисъл да отпадаме пак от смешни отборчета.нека гонзо или, който и да е, заложи на момчета от школата, а последните, ако е възможно, да спрат да посещават чалга клубове и да станат истински левскари.няма нищо страшно,ако не играем в безумно слабия турнир на лига европа.за сведение, вижте класираеното на фулъм сега и преди една година.

Dedo_Gosho
Контакти:

Мнениеот Dedo_Gosho » 22 апр 2010 08:58

На 90% сигурен съм, че продажното БФС ще лиши от лиценз за Европа всички отбори полуфиналисти за купата на България, за да може мазния Боратко Тъпаткоффф и Левски да играят и да се излагат в квалификациите на Лига Европа следващия сезон. Жалка история е нашето БФС ... :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 апр 2010 09:14

levskarin написа:Колеги, считате ли като мен, че Левски е аут от Европа след снощната победа на ЦСКА?
Аз определено смятам, че е така!
Няма как да стопим аванса от 4 точки.
Жалко, много жалко за Левски, макар, че с този отбор ще сме само за излагация.
И даже си мисля, че Гриша Ганчев прецака Батков - "Гриша Ганчев: Така като броя, Левски няма да играе в Европа"

Е, и? Какво сега? Ще се продъни небето? Светът ще спре? ...Миналата година никви лиги, никакви европи нямаше да видим, ако трябваше да играем квалификации зза влизане в групите. А да не забравя и шута на Рабех в тиквата на оня бразилец. Беше въпрос на време да ни вкара гол. Рабех реши обаче проблема :mrgreen: . За какво, човек? Да се ядосвам на смешника Сърмов как проваля отбора ми? Или Гонзо, който разправя, че евромачовете пречили на отбора :shock: ... Въобще...
И моля..."Левски" може да е вън от Европа, не Левски!

smorci
Контакти:

Мнениеот smorci » 22 апр 2010 09:16

Този път съм сигурен че Левски наистина ще остане извън Европа и това ще бъде напълно заслужено с оглед на изключително слабото представяне.Левскар съм и ми е болно, че е на тоя хал любимия отбор, но какво да се прави.И друг път съм го писал по темите за Левски-единственото спасение е незабавна продажба и връщане на Наско.Кой каквото и да си говори-Нако си свалял гащите и т.н,.да, вярно е, но не може да му се отрекат изключителните качества на ръководител.Няма в момента такава фигура в Левски и затова страда отбора.Иначе нямаме чак толква лоши футболисти.В ЦСКА да не би да са по-добри.Другата тъжна истина е че на Гонзо му е много рано за треньор.Незнам дали въобще има качества за такъв.И не съм съгласен с това величаене каква легенда бил за Левски.Айде стига моля ви!Затова че е вкарал най-много голове на вечния враг и го боготворим.Е няма що.После затова ни се смеят Цесекарите, че за нас най-важните срещи са срещу тях.Колкото до продажбата, убеден съм че ще има купувач за Левски.Просто Борат трябва да слезе на земята час по скоро и да предложи нормална цена, а не да се изхвърля да не казвам като какво. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 апр 2010 09:19

Айде няма нужда само срещу ЦСКА да е вкарвал само! А Ливърпул... а всички други голове....? Головете му срещу "червените" са глазурата на тортата, но пълнежа ни докарваше титли и право да играем в Европа.
Последна промяна от metodito на 22 апр 2010 09:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”