Какво мислите за Балотели?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Linkydj
Контакти:

Какво мислите за Балотели?

Мнениеот Linkydj » 21 апр 2010 16:06

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=131267

Поведението на Марио Балотели за пореден път предизвика повече коментари, отколкото мача, в който игра. Младокът записа 20-тина минути в полуфинала от Шампионската лига между неговия Интер и Барселона, но изобщо не се зарадва на победата с 3:1. Напротив, скандалният нападател разяри привържениците на „нерадзурите” с обидни жестове, напсува ги след края на срещата, вече захвърлил ядно фланелката си на земята. Всичко започна, когато Балотели бе освиркан бурно, проваляйки контраатака на тима си.

Охраната, и лично президентът на Интер Масимо Морати пък трябваше да се намесват на паркинга, за да успее Балотели да стигне и да се качи в спортния си автомобил. Феновете бяха наобиколили скъпото возило, и дори към таланта полетяха предмети.

Поведението на Марио Балотели не е новост за миланския гранд, но този път като че ли привържениците вече окончателно ще се откажат от него. В интернет пространството вече излязоха куп призиви на ултрасите от рода „Умри Балотели” и т.н.

Принципно на мен като играч доста ми допада.Понякога обаче играе като Бербатов (сравнявам го с него защото техниката му е много добра , но понякога просто не дава всичко от себе си и не тича - пример за това е вчерашният двубой , влезна за 20 минути и тича по-малко от играчи стояли 90 минути на терена, качи ми се на нервите), но пък понякога , явно когато му се играе за мен е просто блестящ.Вчерашната му постъпка е доста груба , но като цяло, мисля че той до една степен има право ( Не и да прави такива глупости!).Половин Италия вдига плакати "Няма черни италянци" , но нищо не казват за новото попълнение на Скуадра адзура - Амаури , чистокръвният италянец.Нарочили са го повечето фенове заради цевта на кожата му.Това не му дава право да прави такива изцепки , да слага фанелка на Милан и да казва,че това е отбора на душата му и след това да хвърля собствената си фанелка, но все пак мисля че малко или много и феновете имат вина.Балотели е футболист с доста остър характер и явно нарочно не иска да играе добре ( Тук се различава с Бербатов и от сега искам да се извиня на феновете на Бербатов, не искам да ги обидя!), мисля че или трябва веднага да го трансферират , но по възможност не в Италия или Жозе да направи някакво чудо с него и да му вкара малко акъл в главата , видя се че с лишаване от мачове не става на него просто не му пука.

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Re: Какво мислите за Балотели?

Мнениеот nautilus » 21 апр 2010 16:10

Просто момчето не крие, че симпатизира на Милан и това е

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 21 апр 2010 16:11

По-добре да отиде в друг отбор, не е добра идея да си играе с нервите на феновете на Интер ;)
Последна промяна от PFCB на 12 окт 2010 19:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 21 апр 2010 16:14

в такъв отбор -толкова !!!! да ходи някъде в по-смислен тим ,защото има хляб в момчето..... ;)

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 21 апр 2010 16:14

Колкото по-бързо се махне от Интер, толкова по-добре за него

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 21 апр 2010 16:24

Има голямо бъдеще това момче.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 апр 2010 16:24

jusi написа:Колкото по-бързо се махне от Интер, толкова по-добре за него

Абсолютно
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 21 апр 2010 16:26

gugushito написа:в такъв отбор -толкова !!!! да ходи някъде в по-смислен тим ,защото има хляб в момчето..... ;)

Добре де, какво разбирате под "по-смислен тим" ? Ливърпул, който не успя да премине груповата фаза ли ?

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 21 апр 2010 16:28

Както пееха феновете на един отбор "Няма черни италиянци". Има качества, но не е професионалист. Като не му се играе за Интер да си ходи. Никой играч, няма право на такова отношение към екипа и публиката на отбора, в който си вади хляба.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 апр 2010 16:34

На Печката определено му липсват първите 7 години-така че където и да отиде ще си има проблеми....дано не при САФ,както има слухове щото съра такива ги замеря с бутонки в съблекалнята :lol:

Върни се в “Интер”