Аман от феновете на Ботев!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Аман от феновете на Ботев!

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2008 10:11

Поне на мене ми писна лично през 2 мин да чета нови и нови теми като никоя не се различава от останалите а, повечето дори са голями простотии свързани с Локо ПД!Вече 4 ден са свободни, утре темата ще вече 5 ден сме свободни и така нататака.Вземе се стегнете и вместо правите постоянно нови теми които не се различават нито една от друга си направете една тема и пишете там за Христоловов и за новият собственик и така нататака!Вече 1 месец се нагледахме на тия теми....Поне аз така мисля!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Аман от феновете на Ботев!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 окт 2008 10:18

POPCORN написа:Поне на мене ми писна лично през 2 мин да чета нови и нови теми като никоя не се различава от останалите а, повечето дори са голями простотии свързани с Локо ПД!Вече 4 ден са свободни, утре темата ще вече 5 ден сме свободни и така нататака.Вземе се стегнете и вместо правите постоянно нови теми които не се различават нито една от друга си направете една тема и пишете там за Христоловов и за новият собственик и така нататака!Вече 1 месец се нагледахме на тия теми....Поне аз така мисля!

Tи да не страдаш от липса на внимание нещо????Кво ти бърка работата Ботев Пловдив не мога да разбера ,гледай си държавния отбор и се моли да останете прикрепени към недоразомението 'кремиковци',иначеее...!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 10:18

Кой те кара да ги четеш ве смешко,да не би някой да ти е опрял пистолет та ги четеш,аз като не ми се чете за ваща кочина не го чета.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 21 окт 2008 10:24

даа 1.виж темите на буферите,те пишат не за отбора си,а противБОТЕВ!!!!2.МАЛКО СМЕ ПРЕВЪЗБУДЕНИ ТЕЗИ ДНИ,ТАКА ЧЕ ЩЕ НИ ПРОСТИШ :D :D 3.МНОГО ТЕМИ,ЗНАЧИ МНОГО ФЕНОВЕ!!!!!4.ТИ ЛИ БЕШЕ ТОЯ С БАСОВЕТЕ ЗА МАЧА,ПЕЧЕЛИШ,НЕ СЪМ ЗАБРАВИЛ,ПРИ ПЪРВИЯ УДОБЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ПОЧЕРПЯ ;)

RONNY
Контакти:

Мнениеот RONNY » 21 окт 2008 10:26

4i tui botev imat li nqkvi fenove ve :mrgreen:

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 21 окт 2008 10:28

POPCORN написа:Поне на мене ми писна лично през 2 мин да чета нови и нови теми като никоя не се различава от останалите а, повечето дори са голями простотии свързани с Локо ПД!Вече 4 ден са свободни, утре темата ще вече 5 ден сме свободни и така нататака.Вземе се стегнете и вместо правите постоянно нови теми които не се различават нито една от друга си направете една тема и пишете там за Христоловов и за новият собственик и така нататака!Вече 1 месец се нагледахме на тия теми....Поне аз така мисля!

Абе Пуканка, вместо да постнеш тема - Да последваме примера на феновете на Ботев и да изритаме Лупи, на теб ти писнало да четеш теми.

Ми не ги чети бе, ама дотогава Лупи ще си прави квото си иска.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 10:29

,,чи туй" - явно селото ти е доста забутано и не хващате радио и тв,сигурно ся си в някои роднина от близкия град и си решил да покажеш колко си ,,хитър"
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2008 10:30

Ей смотан от отния ден ми лазиш по нервите тъпак!Не съм те обидил не ме обиждай и мене!Ама то като си си селянин си си селянин!Просто казвам че пускате безмислини теми!Като вижте го фена на Локо пд от бай брадър много якоооооооо!Луди сте!Кво толкова ми се радвате!Същата боза ще сте си!Това да не е 1001 нош нов президент дрън мрън!Не президента играя а футболистите на терена!Както и тренера определя тактиката!А тоя вашият президент кой знае кога ще го видиме, ако бъоще има такъв!Така че вече ви купиха и го карайте по споко!Или поне пускайте по смислени теми!Нищо против вас пичове просто трябва пускаме по смилени неща.Не като вчера коя агитка е най-добрата хаха!Колкото за баса няма проблем се видиме некой ден пинеме по бира :)А че имате много фенове това е ясно на всички ни :)Канарис фронт ти не може говориш нормално с хората бе ти гледаш само обижадаш прост си си!Ти си като твоя аналог от Левски син терор!Да не сте братя нещо?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 окт 2008 10:33

bai Momchil написа:

Абе Пуканка, вместо да постнеш тема - Да последваме примера на феновете на Ботев и да изритаме Лупи, на теб ти писнало да четеш теми.

Ми не ги чети бе, ама дотогава Лупи ще си прави квото си иска.

Абе брато вземи се стегни бе!Какво значи да го изритаме бе!Ако те не искат да се махнат от клуба няма да го направят бе това не ви ли е ясно!Това са си техни неща не наши!Те са давали пари!Това че Томов е измамник и купи ЦСКа е отделен въпрос!Айде ти като си дупе давай ходи го изритай, като става толкова лесно!Не говорете глупости!Лупи еми лупи е ама това е, и да се тръшкаме и да не се няма файда!То не бяха протести не беше плакати и кво?Лупи пак е на армията!Вземте мислите като хората!Ще се махне само ако той иска, а като той е собственика и няма пък кой ни купи и да иска няма се махне така, че същата работа!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 21 окт 2008 10:47

)Канарис фронт ти не може говориш нормално с хората бе ти гледаш само обижадаш прост си си!Ти си като твоя аналог от Левски син терор!Да не сте братя нещо?[/quote]ПИЧ,МАЛКО ПО СПОКО,БЕ МАЙНА,КАНАРИС ФРОНТ,СИ Е МНОГО ПРАВ,ЧО ТО И НА МЕН ВЗЕ ДА МИ ПИСВА КОМПЛЕКСИРАНИ БУФЕРИ ПО ФОРУМИТЕ,МИНЕ ЗАМИНЕ ПУСНАТ НЯКОЯ ГЛУПОСТ.МНОГО ,АМА МНОГО ГИ Е ЯД,ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ НИЕ ИДВАМЕЕЕЕ И ША Е........Е

Върни се в “Футбол - България”