Турнира си е силен и не е шега работа- има и награди, има заряд, доста отбори... С две думи- ако се съгласят достатъчен борй хора- тоест 8 човека и са СЕРИОЗНИ !!!!ПОВТАРЯМ СЕРИОЗНИ- ще бъде неописуемо

Досега в този форум съм правил две сбирки- лятото една за мачлето в морската- където желание изявиха над 10 човека, а дойдаха има, няма 5... Добре, че викнах познати..... И другото беше сбирката в "Албата"- където бяхме 4 ма от форума......
С две думи- колкото и да ми се иска не вярвам да успеем да съберем отбор... Но аз съм длъжен да пробвам....
Освен приятното изживяване от мачовете и тръпката на това да сме един отбор- не е за подценяване и фактора, че ще се опознаем....
Така, каква ми е идеята- тук казват колко човека ще се съгласят- но те трябва да са 100% сигурни...
Избираме капитан, който ще ни запише - като срока е от 26 април до 7 май мисля за нашия град, като фазата от турнира за Варна се пада на 15 май мисля....
След като се запишем може да се съберем един, два пъти за мачлета- за да не се виждаме за първи път на турнира....
Надявам се да се навиете и да реализираме най-после нещо заедно

Пък и да покажем на нашите футболисти как се играе тая игра

Ето и повече подробности и пълните правила- прочетете тук- http://www.kamenitzafanclub.com/bg/foot ... regulation
Ето и сроковете- Варна
26 април 2010 - 07 май 2010
Техническа конференция: 10 май/пон/, 18.00 ч.