Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 18:28

Така, хрумна ми идеята да се включим ние моряците във форума на областния кръг на фен купа Каменица....За тези, които не са чували за турнира- това е турнир за аматьори с цел забава и малко физическо раздвижване... Пиене на бира и як купон 8-)
Турнира си е силен и не е шега работа- има и награди, има заряд, доста отбори... С две думи- ако се съгласят достатъчен борй хора- тоест 8 човека и са СЕРИОЗНИ !!!!ПОВТАРЯМ СЕРИОЗНИ- ще бъде неописуемо 8-) изживяване...
Досега в този форум съм правил две сбирки- лятото една за мачлето в морската- където желание изявиха над 10 човека, а дойдаха има, няма 5... Добре, че викнах познати..... И другото беше сбирката в "Албата"- където бяхме 4 ма от форума......
С две думи- колкото и да ми се иска не вярвам да успеем да съберем отбор... Но аз съм длъжен да пробвам....
Освен приятното изживяване от мачовете и тръпката на това да сме един отбор- не е за подценяване и фактора, че ще се опознаем....
Така, каква ми е идеята- тук казват колко човека ще се съгласят- но те трябва да са 100% сигурни...
Избираме капитан, който ще ни запише - като срока е от 26 април до 7 май мисля за нашия град, като фазата от турнира за Варна се пада на 15 май мисля....
След като се запишем може да се съберем един, два пъти за мачлета- за да не се виждаме за първи път на турнира....

Надявам се да се навиете и да реализираме най-после нещо заедно ;)
Пък и да покажем на нашите футболисти как се играе тая игра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ето и повече подробности и пълните правила- прочетете тук- http://www.kamenitzafanclub.com/bg/foot ... regulation
Ето и сроковете- Варна
26 април 2010 - 07 май 2010
Техническа конференция: 10 май/пон/, 18.00 ч.

chelseabg
Контакти:

Re: Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна

Мнениеот chelseabg » 15 апр 2010 18:36

Ами аз с тия мойте май няма да се организираме за Каменицата-така че пиши ме..
И трябва да се видиме някаде да поритаме първо..играете ли на колко сте ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2010 18:38

И аз мисля да се пробвам стига да не сте много добри и да проваля отбора :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 18:40

Аз съм почти на 20.. Не играя честно, но не това е най-важното в случая ;) Ясно е, че няма да сме като Меси, Кройф и т.н..
Важното е ЕДИН ПЪТ ПОНЕ да се съберем, ама НАИСТИНА ДА СЕ СЪБЕРЕМ! И да направим нещо заедно, да си направим кефа и да се раздвижим малко ;)
Оги, ти не дойде на двете предни събирания, ще се радвам най-после да дойдеш!
Но ще помоля тези, които казват, че са съгласни- ДА НЕ РЕШАТ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ДА СИ ПРОМЕНЯТ МНЕНИЕТО- щпонеже това е сериозно начинание и е свързано със записване на играчи, списъци, лични карти и т.н.... Трябва да сте СЕРИОЗНИ!!!! :geek:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2010 18:56

И между другото.... играя само напред. Не, че не мога отзад... ама правя уникално тъпи грешки като играя защита и обикновено ни бележат лесни голове и затова предпочитам да си седя в предни позиции, някой отзад да замаскира грешката :mrgreen:

Тъпото е сега гледам, че имам изпит точно на 16.05 .....имам и дата за поправка, освен да оставя за поправката изпита. Обаче се надявам и да почна работа и ако почна не знам как ще са ми смените и т.н. Разбира се ще се опитам да се измъкна, но все пак работата е по-важна от мачовете за мен поне. Така че не съм 100% сигурен, но иначе имам голямо желание и се надявам, че ще съм свободен тогава да ги размажем :twisted:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 апр 2010 19:01

Ние в София се опитахме да организираме нещо подобно, но не за Каменица, а за форумното първенство...е толкова и се получи, както го бяхме замислили! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 19:08

ogrizko написа:И между другото.... играя само напред. Не, че не мога отзад... ама правя уникално тъпи грешки като играя защита и обикновено ни бележат лесни голове и затова предпочитам да си седя в предни позиции, някой отзад да замаскира грешката :mrgreen:

Тъпото е сега гледам, че имам изпит точно на 16.05 .....имам и дата за поправка, освен да оставя за поправката изпита. Обаче се надявам и да почна работа и ако почна не знам как ще са ми смените и т.н. Разбира се ще се опитам да се измъкна, но все пак работата е по-важна от мачовете за мен поне. Така че не съм 100% сигурен, но иначе имам голямо желание и се надявам, че ще съм свободен тогава да ги размажем :twisted:

Ти ще си в списъка, дори и да не можеш на 16- ти, ние, ако бием ще играем на 16- ти ;) Тоест първо имаме мач на 15- ти, и ако го вземем ще играем на 16- ти ;) Пък и отбора е 5+1 и 2 резерви ;) Споко ще има кой да те замести- ти само се навий 8-)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2010 19:18

MORSKI написа:Ти ще си в списъка, дори и да не можеш на 16- ти, ние, ако бием ще играем на 16- ти ;) Тоест първо имаме мач на 15- ти, и ако го вземем ще играем на 16- ти ;) Пък и отбора е 5+1 и 2 резерви ;) Споко ще има кой да те замести- ти само се навий 8-)

Навих се аз. Ама каква е тая схема 5+1.... и ние ли ще го играем дефанзивно като А отбора на Черно море... и само аз в атака, после да не ме псувате като не мога да вкарам :mrgreen: :mrgreen:

А ако случайно се объркат работите и сме 4 човека... служебно ли падаме, или играем 6 срещу 4 човека ? :roll:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2010 19:21

A на Ариана проекта Амтьори срещат Профисиналисти също може да се запишем
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 15 апр 2010 19:22

5+1 означава пет полеви играчи + 1 вратар.

Върни се в “Архив”