Челси шампион а?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Челси шампион а?
Кво стана с чистото ви Анлийско първенство а?
:
Смешници бяхте готови на кръс да ме разпънете за тая смешна лига хахахахх големите съдии в Англия не са видели играта с ръка на Дрогба и после на Тери е*ах ги в съдиите а?
Ае със здраве момчета, гледайте си нагласеното първенство! 
Re: Челси шампион а?
Пък ти, Понко, ходи на училище, че българският език ти куца сериозно. 
-
THE G.A.M.E
И кво искаш да кажеш ?
Че Челси .....евентуално, няма да са заслужили титлата ?
Викаш ...щом Челси е шампион ....Висшата лига, е нагласено първенство ? ...
Че Челси .....евентуално, няма да са заслужили титлата ?
Викаш ...щом Челси е шампион ....Висшата лига, е нагласено първенство ? ...
peh написа:Пък ти, Понко, ходи на училище, че българският език ти куца сериозно.
То да е само това...
- JackPackage
- Контакти:
Направи си сметка дали заслужава Челси титлата - има 15 точки от 15 възможни срещу "Големите 4" и мач с Пуул който предстои, виж другите отбори колко точки имат и тогава смятай кой заслужава и кой не да е шампион - отбори които разчитат на един играч - Рууни, Торес, Фабрегас..... Челси без Дрогба, два мача вкара по 7 гола .... 
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

- JackPackage
- Контакти:
TheClub написа:JackPackage написа:Направи си сметка дали заслужава Челси титлата - има 15 точки от 15 възможни срещу "Големите 4" и мач с Пуул който предстои, виж другите отбори колко точки имат и тогава смятай кой заслужава и кой не да е шампион - отбори които разчитат на един играч - Рууни, Торес, Фабрегас..... Челси без Дрогба, два мача вкара по 7 гола ....
Пиятел миналата година колко точки имаше Арсенал срещу отборите от ТОП 4??? И ако твърдиш, че Арсенал са загубени без Фабрегас жестоко се лъжеш!
Ами гледам съм им доста мачове без Сеск и играта им е тотално различна и еднообразна....
Виж само статистиката голове/асистенции на Фабрегас и после пак ми пиши....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

JackPackage написа:Направи си сметка дали заслужава Челси титлата - има 15 точки от 15 възможни срещу "Големите 4" и мач с Пуул който предстои, виж другите отбори колко точки имат и тогава смятай кой заслужава и кой не да е шампион - отбори които разчитат на един играч - Рууни, Торес, Фабрегас..... Челси без Дрогба, два мача вкара по 7 гола ....
Пиятел миналата година колко точки имаше Арсенал срещу отборите от ТОП 4??? И ако твърдиш, че Арсенал са загубени без Фабрегас жестоко се лъжеш!
-
THE G.A.M.E
JackPackage написа:Направи си сметка дали заслужава Челси титлата - има 15 точки от 15 възможни срещу "Големите 4" и мач с Пуул който предстои, виж другите отбори колко точки имат и тогава смятай кой заслужава и кой не да е шампион - отбори които разчитат на един играч - Рууни, Торес, Фабрегас..... Челси без Дрогба, два мача вкара по 7 гола ....
Факт !
- JackPackage
- Контакти:
TheClub написа:JackPackage написа:Направи си сметка дали заслужава Челси титлата - има 15 точки от 15 възможни срещу "Големите 4" и мач с Пуул който предстои, виж другите отбори колко точки имат и тогава смятай кой заслужава и кой не да е шампион - отбори които разчитат на един играч - Рууни, Торес, Фабрегас..... Челси без Дрогба, два мача вкара по 7 гола ....
Без Сеск Арсенал е отбор от нивото на Тотнъм (днес дори мисля че няма да победят)...
Просто Фабрегас има много голямо влияние в/у играта им (виж головете и асистенциите на Сеск и тогава пиши...)

Като единици Челси е класа-две над Ман Ю..Дрогба,Анелка,Лампард,Балак,Тери,Ашли Коул,Джо Коул,Есиен-уникални футболисти с характер,за разлика от другите отбори..