Стана ми необичайно странно защо и Гонг се включиха в масираното оплюване на най-добрия български футболист в момента? От водещите новини две са относно "слабия" Бербатов.
Вярно е,че и Стенли не играе лошо, но Бербо е играч от световна класа. Какво е виновно момчето, тренер му е изкуфял старец, който не може да му намери мястото на терена измежду тези играчи?
Вярно е,че английските медии го критикуват доста крайно, но Англия има отбори като Юнайтид, Арсенал, Ливърпул и т.н.
Англия са имали и имат големи играчи като Матюс, Чарлтън, Линекер, Оуен и т.н.
В Англия имат право да критикуват Бербо, защото му плащат по 50 000 паунда на седмица и са свикнали да гледат не футбол, а театър, когато са на стадиона.
Ние българите трябва да сме благодарни,че играч като Бербатов е българин и въобще му се занимава с държава като нашата.
П.С. Честит имен ден на Томислав на патерица! Да е здрав и щастлив човек и да се ядосва по-малко с Левски и Юнайтид!
Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?
Последна промяна от unist_gp на 12 апр 2010 17:32, променено общо 1 път.
Re: Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?
unist_gp написа:Стана ми необичайно странно защо и Гонг се включиха в масираното оплюване на най-добрия български футболист в момента? От водещите новини две са относно "слабия" Бербатов.
Това бяха анонсите бре човек и хората цитираха пресата в Англия.
Някой до момента от водещите да е казал неговата лична позиция, за да поставяш това заключение?

- unist_gp
- Контакти:
PFC Litex написа:unist_gp написа:Стана ми необичайно странно защо и Гонг се включиха в масираното оплюване на най-добрия български футболист в момента? От водещите новини две са относно "слабия" Бербатов.
Някой до момента от водещите да е казал неговата лична позиция, за да поставяш това заключение?
Еми не знам, надявам се,че целта не им е била да откажат Бербо да им чете сайта

PFC Litex написа:unist_gp написа:Стана ми необичайно странно защо и Гонг се включиха в масираното оплюване на най-добрия български футболист в момента? От водещите новини две са относно "слабия" Бербатов.
А, цитирането на дадено мнение, не е ли тихомълком съгласие с изказаното, при положение, че няма и частичка опровержение или някаква подкрепа? Нима винаги трябва да четем само английските "пасквили", без да има и грам съпричастност към определена личност. Ония ще плюят, нашите ще побликуват, а ние ще се ядосваме и обиждаме разделени от мненията си , а в по-голяма степен и от цветовете.
msm написа:А, цитирането на дадено мнение, не е ли тихомълком съгласие с изказаното, при положение, че няма и частичка опровержение или някаква подкрепа? Нима винаги трябва да четем само английските "пасквили", без да има и грам съпричастност към определена личност. Ония ще плюят, нашите ще побликуват, а ние ще се ядосваме и обиждаме разделени от мненията си , а в по-голяма степен и от цветовете.
Извинявай, но мен не ме интересува Бербатов къде играе, къде е играл и т.н. за да ми се формира мнението.
Факт е, че той е със слаба оценка след мача вчера, а това е показателя.
Нима в момента Бербатов показва нещо, а най-точно е мнението на феновете. Влез в red cafe-to и чети, едва ли ще го хулят излишно и не само него.
Име трудно се прави и лесно се губи, а за да поддържаш едно ниво знаеш какво трябва.

[quote="unist_gp"]Стана ми необичайно странно защо и Гонг се включиха в масираното оплюване на най-добрия български футболист в момента? Е в момента точно не е най добрия 

Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.

- unist_gp
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.
![]()
Емо като е слаб не го гледай

Щото си е за критикуване.Дай щото е българин в Юнайтед да го възхваляваме, пък той нищо да не играе..

- unist_gp
- Контакти:
sixtynine написа:Щото си е за критикуване.Дай щото е българин в Юнайтед да го възхваляваме, пък той нищо да не играе..
Да, трябва да го възхваляваме, защото човекът си подарява парите в БГ и играе футбол, както никой друг. А когато е слаб, играе в Манчестър Юнайтид (които го предлагат за замяна на Бензема) и го искат от Ювентус.

Последна промяна от unist_gp на 12 апр 2010 17:40, променено общо 1 път.