Аз, лично, съм гледал 91, 93 и 94. За мен набор 91 определено са най-слаби, както откъм футболни арументи, така и откъм психика...
При другите два - 93 и 94, се забелязва идея, хъс, борбеност, а и като цяло и на двата набора нападението им е нелошо. Но и при 93 и 94 защитата е под всякаква критика. Особено на полуфинала с ЦСКА се допуснаха фрапантни грешки, които подариха на ЦСКА финала... А пък номер 9 от нашите си изпроси най-глупавия червен картон, който съм виждал в живота си - това явно е проблем на игровата психика на този млад играч.
Какво е вашето мнение за малките канарчета?
Кой набор на ДЮШ ви харесва най-много?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Кой набор на ДЮШ ви харесва най-много?
Не натискайте ТУК!
- vivacanary
- Контакти:
Re: Кой набор на ДЮШ ви харесва най-много?
За 91 просто няма нужда от коментар, никаква гордост, че носят фланелката, никакво желание за игра! Според мен 93 са най-добрият и идеен отбор от ДЮШ.
- Canaries front
- Контакти:
За 91 ,няма да коментирам,ще кажа само ,че едно време когато ние играехме ,не си спомням да имахме загуба от Локомотив,нито на наш терен ,нито на Лаута.Играехме на нещо ,което трудно може да се нарече терен,израстнахме в ерата Христолов (нищо не ни беше подсигурено,сами си плащахме всичко ),имахме подкрепата единствено на родителите си. А те сега играя на КОЛЕЖА,плаща се всичко, което е необходимо. Имат подкрепата на феновете,изобщо всичко необходимо за да израстнат и да носят гордо емблемата на Ботев на гърдите си,а те правят точно обратното. Определено симпатизирам на 94 имат всички качества да станат голям отбор,стига да продължат всеки един да се доизгражда и развива като футболист,а и малко опит още да понатрупат.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- dagger1912
- Контакти:
И за мен набор 93 е най- добрият отбор от ДЮШ, но и набор 94 са добри, само трябва да се поработи във фаза защита, видяхме го и на мача със ЦСКА
Едно момче от Казанлък отиде миналото лято при вас,казва се Ники Димитров,набор`94 е,висок,рус играе последен защитник...Много кадърно и талантливо момче,иска ли са го в Спартак Пд. и Левски.От него съм чувал,че най-добрия ви набор е `93 и те са първи в групата...После идва неговия набор`94,които са втори и днес май играят с Брестник...С една дума `93 и `94 са най-добрите,а от неговите думи знам,че `91 най-не стават 

ЕСТЕСТВЕНО Е ,ЧЕ ВСЕКИ ОТ НАС ИМА МНЕНИЕ И ПРАВО ДА ГО ИСКАЖЕ,НО НЕКА С ТАЗИ ТЕМА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАМЕ,НЯКОИ ОТ НАБОРИТЕ И ПО СПЕЦИАЛНО 91.ДА ,ТЕ ИГРАХА СЛАБО,НО НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ ИГРАТА ИМ Е РЕЗУЛТАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СЕЛЯНИНА!ВСЕ ПАК ТЕ НОСЯТ ЕМБЛЕМАТА НИ И ,АКО НЕ УВАЖЕНИЕ ,ТО ПОНЕ ДА ПРОЯВИМ РАЗБИРАНЕ КЪМ ТЯХ,НЕКА НЕ ГИ КАРАМЕ ДА СЕ ОТДРЪПНАТ ОТ БОТЕВ,АКО НЕ СТАНАТ ФУТБОЛИСТИ,МОГАТ ДА ПОМОГНАТ КАТО ЗАСТАНАТ ДО НАС НА ТРИБУНАТА,ЗАЩОТО ТЕ СА ПРЕДИ ВСИЧКО БОТЕВИСТИ!
- Alternative
- Контакти:
PFC Litex написа:Защо ДЮШ ви се казва Ботев 2002?
Ами помисли малко,частен детски футболен клуб Ботев2002.

ДЮШ на Чавдар Етрополе е най-добрата
- Yellow major
- Контакти:
Вчера гледах децата на Пепо Пенчев от набор 97. Просто смачкаха Локо с 5:0. Но което ми прави впечатление е ,че този човек работи с тях както трябва и се вижда ,че ще мачкат наред. Жалко ,че са към спортното училище,но се надъхват яко преди мачовете с "Аи канари". Направо ми напълниха окото!