Ей хорааа!!!
Един е Левски и той е за нас българите.Идеала.Името.Смисъла.
Защо плюете по президента.Човека прави каквото искате дефакто!
Защо не си зададате въпроса, ама сериозно какви ще ги накесате ако сте на негово място.Под напрежене неоправдани и вечно виновни.
Че кой се сети да вини Батков за гола на Йовов или на Копи?Защо не се сещате колко безразсъдно и фенски подходи този човек към Майк Райли и как постъпи когато всички ни заболя от Батето...?
Защо не виждате че той е един, от нас, но с пари,които харчи за Левски?
Знам какво ще ми кажете, че е човекът на Чорни, който пропагандира.Да и аз така мисля.
Но смело ще завърша че тази пропаганда му излезе твърде скъпо за мащабите на нашата скромна държавица на израелеца...
Тоест може би трябва да уважаваме този който дава парите за Левски ако сме фенове на този клуб носещ името на най-великия българин.
Защото утре може да сме си дружки с бедните фенове мечтаещи да се отърват от Христолов, Томов или друг потомъкк на измамата.
Защото Батков не е!
Евала Тодоре! Честит рожден ден на патерици, да си ни жив и здрав, те феновете още не осъзнават какво правиш за любимия им клуб...Zaash
Лично съобщение Върнете се в началото
Честит Рожден Ден на Тодор Батков ( със закъснение!)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Честит Рожден Ден на Тодор Батков ( със закъснение!)
Не случайно тука замълчаха и Левскари и ЦСКА-.
Не им е интересно да си гововрят за такава безвкусица, като истината......

[quote="Zaash"]Ей хорааа!!!
Защо не си зададате въпроса, ама сериозно какви ще ги накесате ако сте на негово място.Под напрежене неоправдани и вечно виновни.
Че кой се сети да вини Батков за гола на Йовов или на Копи?Защо не се сещате колко безразсъдно и фенски подходи този човек към Майк Райли и как постъпи когато всички ни заболя от Батето...?
Знам какво ще ми кажете, че е човекът на Чорни, който пропагандира.Да и аз така мисля.
Но смело ще завърша че тази пропаганда му излезе твърде скъпо за мащабите на нашата скромна държавица на израелеца...
Тоест може би трябва да уважаваме този който дава парите за Левски ако сме фенове на този клуб носещ името на най-великия българин.
Защото утре може да сме си дружки с бедните фенове мечтаещи да се отърват от Христолов, Томов или друг потомъкк на измамата.
Защото Батков не е!
Евала Тодоре! Честит рожден ден на патерици, да си ни жив и здрав, те феновете още не осъзнават какво правиш за любимия им клуб...Zaash
Лично съобщение Върнете се в началото[/quotИБРИКЧИЯ!
Защото Батков не е!
Лично съобщение Върнете се в началото[/quotИБРИКЧИЯ!
DOIDE VREME I BAI GANIO DA MU DADAT ORDEN STARA PLANINA TOVA MU E ZA IZKLYCHITELNATA ZASLUGA ZA OTNETIQ LICENZ NA CHAMPIONA (CSKA.SF) DA GO DUHA ZAEDNO S ORDENA BOKLUKA SIN
Нищо добро не мога да му пожелая на БГ олигарха-Батков,като носител на този орден той се нареди до "светли" личности като Ахмед Демир Доган- лидер на ДПС ---/ наследник на терористична турска организация/.Е,за това ли да го уважавам,че получил орден от агент Гоце,когото спонсорира в мисията му за ликвидиране на Родината ни! 

- nostradamus
- Контакти:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАРОДИТЕ НА ФИНЛАНДИЯ,БЕЛАРУС И СЛОВАКИЯ,ЗАРАДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ЗАСЛУГИ КЪМ ТРИТЕ ДЪРЖАВИ
Батков вън!
DAGO DUHA PEDALA...TREBVA6E ORDEN ZA POZOR DAMU DADAT NA borat.za kakvo..za tova 4e e pomo6nik na 40vek ,koito e izgonen ot BG....NA 4ORNI TREBVA6E DA GO DADAT-PARITE SA NEGOVI
GNUSNA RABOTA

ЦСКА
- nostradamus
- Контакти:
Zaash написа:Не случайно тука замълчаха и Левскари и ЦСКА-.
СМЕШЕН СИ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ДОЖИВЯХМЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ЛЕВСКИ ДА СЛИЗА ДО ПИСТАТА ЗА ИНТЕРВЮ С 6 БОДИГАРДА,НА ВРЪЩАНЕ ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ ДА МУ РЪКОПЛЯСКАТ А ЦЕЛИЯ СЕКТОР А В ТОВА ВРЕМЕ ДА ГО ПСУВА.СПРАВКА-МАЧА С ЖИЛИНА.
Батков вън!
Ако си мислиш, че Пенев също може да се определи, като бай Ганьо или пък Стоичков, да те имат прилика barsanti ,но не искаш защото не ти изнася.Защото са спечелили уважението ти и ти няма да посмееш заради себе си да ги определиш така.Е Батков може да ти прилича и на Борат(както по долу го нарича друг), може и да ви дразни защото е лесна мишена.Само попитайте феновете на Ботев как изпитват вече същинска алергия от Христолов и какъв ужас е Томов за ЦСКА.Да някои страни като Беларус и Финландия трябва да почерпят ама защо не почерпят и шефовете на Ювентус или пък ние да отдадем банкет на италианското футболно ръководство.
Не може да се дразните от човека, който дава парите, защото утре ако Левски отново изргне ще ви е лесно да мълчите и само да се радвате, ама Батков ще е дал част от себе си за този успех и няма да ви поиска извинение за мнението.Той просто ще се радва на успеха също като вас!
Не може да се дразните от човека, който дава парите, защото утре ако Левски отново изргне ще ви е лесно да мълчите и само да се радвате, ама Батков ще е дал част от себе си за този успех и няма да ви поиска извинение за мнението.Той просто ще се радва на успеха също като вас!
Ако си мислиш Nostradamus че съм платен фен- заклевам се не съм.
Но просто Батков( и мене ме е дразнил понякога сякаш е пиян като дава интервюта), но човека прави всичко за отбора не е като някои други.Греши, но грешаха и Божков и Гигов(все още президент) и Павлов и Илиев.
Това е нормално.Но не е нормално злобата да се насочи към човека, който не иска нищо от вас, а се ядосва също като вас по фенски за случващото се.Защото той не плаща билета като вас и просто да се прибере вкъщи и до тук.Той живее с мисията на отбора и може да е всякъкъв, но ако се сетите за Лафчис ще установите, че Батков не експоатира отбора и не печели от него...
Като някои други!
Но просто Батков( и мене ме е дразнил понякога сякаш е пиян като дава интервюта), но човека прави всичко за отбора не е като някои други.Греши, но грешаха и Божков и Гигов(все още президент) и Павлов и Илиев.
Това е нормално.Но не е нормално злобата да се насочи към човека, който не иска нищо от вас, а се ядосва също като вас по фенски за случващото се.Защото той не плаща билета като вас и просто да се прибере вкъщи и до тук.Той живее с мисията на отбора и може да е всякъкъв, но ако се сетите за Лафчис ще установите, че Батков не експоатира отбора и не печели от него...
Като някои други!
Върни се в “Футбол - България”