Анкетата гласи: Кой е виновен за издънката срещу Грузия? и в отговорите има Георги Петков
Абе той ни спаси да не паднем 4, 5 на 0 тия го слагат в анкета за виновен за издънката. Просто без коментар.... Тва само в българия може се случи ....
Фен съм от ЦСКА от както се помня, но това е пълна подигравка !!!
Каква е тая глупост от гонг ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lastsentinel
- Контакти:
Каква е тая глупост от гонг ...
Последна промяна от lastsentinel на 19 окт 2008 00:27, променено общо 2 пъти.
Re: Каква е тая глупост от гонг ...
Така е напълно си прав това само в Булгаринистан може да стане! Това е пълна и тотална подигравка с наи-добрия играч и вратар на България! Според мен като този Георги Петков с такъв хъс и желание за победа не знам скоро дали ще имаме някъде по стадионите в близките 15-20 години... за жалост
Това говори единствено, че живеем в изкключително жалка държава, с жалки медии и жалки хора.
Gong ако не искате ивие да сте сложени под горния знаменател, моля оправете си грешката.
Gong ако не искате ивие да сте сложени под горния знаменател, моля оправете си грешката.
Rabeh написа:Така е напълно си прав това само в Булгаринистан може да стане! Това е пълна и тотална подигравка с наи-добрия играч и вратар на България! Според мен като този Георги Петков с такъв хъс и желание за победа не знам скоро дали ще имаме някъде по стадионите в близките 15-20 години... за жалост
!!!Напълно съгласен!!!
Георги Петков е ГОЛЯМ!!!Но някои от вас не схващат иронията в анкетата.Той е посочен,за да се изгарвят максимално с останалите футболисти т.е. Герги Петков беше най-добрия,не сбърка и именно затова го има като отговор - за да се разкрие колко е голяма издънката срещу Грузия 

aa2121 написа:Георги Петков е ГОЛЯМ!!!Но някои от вас не схващат иронията в анкетата.Той е посочен,за да се изгарвят максимално с останалите футболисти т.е. Герги Петков беше най-добрия,не сбърка и именно затова го има като отговор - за да се разкрие колко е голяма издънката срещу Грузия
Aбе махни ми тая ирония! ТОВА Е ТОТАЛНА ПОДИГРАВКА С ГОШО ПЕТКОВ!!!
НА ТОЗИ ЧОВЕК МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ НАПРАВИ ПАМЕТНИК ДО ГЕОРГИ АСПАРУХОВ!
БАТКОФФФ ВЪН!!!!!!!!!
Вече имаше такава тема! Не бъдете толкова елементарни, не виждам подигравка тук, единственият човек който бе на ниво в този мач е Георги Петков затова е посочен, за да се тестват реакциите ви и да се провери мисленето на феновете. Вижда се, че 6 % идиоти са го посочили, неясно по какви причини. Вероятно защото по навик плюят срещу нарочен човек без значение дали е играл или не, а може и да са сеирджии, за да прецакат анкетата. Поздравления за автора на анкетата, добра хрумка!
В живота има много прости правила, във форумите също, спазвайте ги, елементарно е!
Е че много ясно че гошо е виновен за резила срещу Грузия. Цял мач си седя пред вратата и един удър към противниковата врата не отправи за какво ни е такъв играч.
Чесно казано аз гласувах за гошо петов. Който няма чувство за хумор толкова по-лошо за него. Това не е подигравка с него а с осаналите куклички на терена. Така че момчета не зимайте сичко на сериозно и отивайте да си гледате "комиците". Там хумора е на вашто ниско ниво.

Чесно казано аз гласувах за гошо петов. Който няма чувство за хумор толкова по-лошо за него. Това не е подигравка с него а с осаналите куклички на терена. Така че момчета не зимайте сичко на сериозно и отивайте да си гледате "комиците". Там хумора е на вашто ниско ниво.
ми Гошо Петков е виновен за равенството ,ако не беше той щеше въпроса да бъде кой е виновен за загубата от Грузия
-
- Контакти:
Разбира се,че Георги Петков е виновен за равенството (резила) с Грузия.Няма срама това момче стои си само на вратата и спасява.Крайно време е да вземе и да вкарва голове.Г-н Петков засрамете се и вземете да вкарате някой и друг гол иначе как ще се класираме на световното ако само спасявате!