Каква е присъдата на Бенитез ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Каква е присъдата на Бенитез ?

Мнениеот Siegfried » 09 апр 2010 01:17

В началото на сезона всички бяхте против него . Аз още оттогава ви казвам , че проблемът не е в него и че той е много кадърен специалист , който заслужава да работи в голям клуб като Ливърпул .

Въпросът ми е , ако Пуул спаси сезона , като вземе ЛЕ , ще остане ли Бенитез на поста си ? Заслужава ли да остане на поста си ? Думата имате вие , феновете . Но ако аз трябваше да избирам между натискащия се за поста мениджър на мърсисиайдци - Юрген Клинсман или някакъв друг треньор тип марионетка и Рафаел Бенитез , бих избрал Испанския стратег .

ИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Каква е присъдата на Бенитез ?

Мнениеот Alternative » 09 апр 2010 01:30

Бенитес е на крайностите!Неговата тактика може да победи всеки отбор и в същото време тотално да се провали.По същият начин е трансферната му политика...Непостоянен е. ;)
Изображение
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 апр 2010 01:33

Alternative написа:Бенитес е на крайностите!Неговата тактика може да победи всеки отбор и в същото време тотално да се провали.По същият начин е трансферната му политика...Непостоянен е. ;)

Според мен Бенитес не е треньо за Висшата Лига, а по скоро за Примера Дивисион.Виждам го скоро време треньор на "белият балет"
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 апр 2010 01:36

Parmalat написа:
Alternative написа:Бенитес е на крайностите!Неговата тактика може да победи всеки отбор и в същото време тотално да се провали.По същият начин е трансферната му политика...Непостоянен е. ;)

Според мен Бенитес не е треньо за Висшата Лига, а по скоро за Примера Дивисион.Виждам го скоро време треньор на "белият балет"

Все пак е испанец. ;) Ако беше взел титлата във Висшата Лига мисля,че нямаше да има съмнения,че е отличен специалист.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 09 апр 2010 01:44

Докато Рафаел Бенитес е начело на Ливърпул аз ще съм зад него. Махнат ли го или напусне вече няма да го следа толкова от близо, защото аз следа само ЛИВЪРПУЛ. Вярно е прави грешки,но всеки тренер ги допуска... За мен големия проблем ни са собствениците...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

haha

Мнениеот haha » 09 апр 2010 01:45

Не знам,раздвоен съм в мнението си.Много хора го посочват за главен виновник за слабата игра този сезон и липсата на трофеи в последните няколко.Да,той определено направи грешки,но лично според мен,не е основния виновник(това са американските идиоти).От една страна,искам да остане,от друга-да дойде нов треньор.Не знам...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 апр 2010 01:50

Той че ще остане, ще остане...това е ясно...въпроса е че според мен има и по-добри варианти за поста....Аз лично много ще е зарадвам да видя Моуриньо начело на отбора, но той самия каза че нямам да отиде във финансово нестаилен клуб...което пак ни отвежда до най-големия ни проблем - собствениците ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 09 апр 2010 01:57

Gil-galad написа:Той че ще остане, ще остане...това е ясно...въпроса е че според мен има и по-добри варианти за поста....Аз лично много ще е зарадвам да видя Моуриньо начело на отбора, но той самия каза че нямам да отиде във финансово нестаилен клуб...което пак ни отвежда до най-големия ни проблем - собствениците ;)

Нещо не ми харесва Моуриньо той сякъш е по дефанзифен по-вече ще обръща внимание на отбраната поне такова впечетление оставам от работата му в Интер. Може и да греша незнам няма намерение да се караме, но очаквам атакуваща Барса и дефанзивен Интер.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 09 апр 2010 07:05

Аз имам чувството, че той е турнирен треньор, но в момента на Пуул им трябва шампионска титла, евентуално спечелване на ЛЕ не е чак толкова важно!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 09 апр 2010 07:57

с него никога няма да станем шампиони!!!! това ми стига ,за да кажа ВЪН !!!!!! :evil:

Върни се в “Ливърпул”