Реал Мадрид-Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
... къде ще гледаме Реал - Меси (ВСИЧКО за Ел Класико)
... не знам дали Меси убива футбола или не , ама я вземете и кажете къде може да гледаме мача .. предполагам че бг телевизия няма да го дава ...
Re: ... къде ще гледаме Реал - Меси
Ако си на Булсатком-ТВ+.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Ако си на Булсатком-ТВ+.
Не,ще трябва да търсим надежден стрий,което предвид интереса на мача ще е трудно постижимо,но все ще се намери.Този път съм се заканил да гледам El Clasico,след като този сезон пропуснах първата среща.Но сега определено се очертава интересен двубой.

аз не съм на булсат и пак имаме ТВ + 

По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Qu1cky написа:аз не съм на булсат и пак имаме ТВ +

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Jeff Ament
- Контакти:
batceko написа:... не знам дали Меси убива футбола или не , ама я вземете и кажете къде може да гледаме мача .. предполагам че бг телевизия няма да го дава ...
Барса имат голям отбор-Шави,Иниеста,Алвеш...не е само Меси.Разбира се,че той изпъква над всички,но заглавието ти "Реал-Меси" ми се струва доста несериозно.

12 март 1912 г.

... прав си .. не се сърди ... но просто съм под влияние на мача от преди малко 

- JohnnieWalker
- Контакти:
batceko написа:... прав си .. не се сърди ... но просто съм под влияние на мача от преди малко
А как да не си ?

Що всички си давате парите за кабеларки... БулсатКома са си 15 лева на месец, къде,къде по-яко качество на картината и си гледаш Меси всека седмица... Па и немското първенство не е за изпускане с тия равностойни отбори.
Пичове в кой ден и от колко часа е Ел Класико или иначе казано Криси-Меси 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.