Меси убива Европейския и световн футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Меси убива Европейския и световн футбол
Меси убива Европейския и световн футбол колко по интересни и вързани щяха да са мачовете на Барса. Сега трябва да гледаме монолози на Меси , невероятен е чудя се как някой не го спрял с пушка до сега
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Re: Меси убива Европейския и световн футбол
Определено ако го нямаше Меси, можеше да има интрига в тоя мач 

- child in time
- Контакти:
Отдавна ми се гледаше един мачкаш отбор ! Барселона в момента е точно това! Гол Меси гол гол ...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

В последните години имаше двама футболисти,за които можеше да се каже,че са човекът-отбор-Кака в Милан и Роналдо в Юнайтед,но това,което прави Меси не е човешко
Най-много харесвам в него това,че не прави някакви излишни финтчета и лигавщини,а е изключително ефективен и същевремнно го прави красиво...

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Голям мач за Меси !!! 

Е ми така е .Има и убийци на този свят.
Неможе всички да са миловидни и харизматични като Цецо Генков ,който го е страх да ритне в посока на вратата
Неможе всички да са миловидни и харизматични като Цецо Генков ,който го е страх да ритне в посока на вратата
Как ще го спрат с пушка като е по-бърз от куршум
Браво за 20 минути направи това ,което някои нападателите не могат да направят през цялата си кариера. п.с Мисля , че това е 3 или 4 хеттрик на Меси за сезона или не ??

Не вярвах,че ще видя подобно нещо,но Арсенал са пълни убиици ... Явно е обаче,че Барса и така неможе да бъде спряна
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Гледах първото полувреме на мача наистина Меси отново прави класика.Поздравления!Истински талант.

- fabregas_949
- Контакти:
zaqwsxd написа:Как ще го спрат с пушка като е по-бърз от куршум![]()
![]()
![]()
Браво за 20 минути направи това ,което някои нападателите не могат да направят през цялата си кариера. п.с Мисля , че това е 3 или 4 хеттрик на Меси за сезона или не ??
Мисля че трети, за период от около месец...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]