Даниел Шмедин и другите юноши

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Даниел Шмедин и другите юноши

Мнениеот vladipo » 05 апр 2010 13:59

Това момче е на 19 години и играе много добре за дублиращия отбор и вкарва много голове, но не е забелязан от нито един от трениьорите. Това не важи само за него, а като цяло за всички млади, а ако бъдат забелязано то са пращани в слаби отбори, в който не могат да се отличат. Станчев и Цачев сега са в първия отбор, защото няма кой, но Цачев пак не играе. Сезона приключи за Левски, защо не се пробва с по-млади футболисти?

donpacko
Контакти:

Re: Даниел Шмедин и другите юноши

Мнениеот donpacko » 05 апр 2010 14:13

Еми за мене Цачев и Виктор Генев ги наложи един треньор който,много хора го плюеха,във началото на подготовката бях написал,ГОНЗО не залага на юноши,а един ми написа колко много били.Видяхме колко са много,играе единствено само десния бек защото няма друга алтернатива а и за мене той справя добре.Докато е ГОНЗО ръководител ще тъпчем на едно място,съжелявам много,че Боримиров и Вуцов го върнаха тогава във отбора.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 апр 2010 14:15

не се пробва защото треньорите ги е СТРАХ да залагат на младите

[offtopic]А сезона още не е приключил.Ние сме Левски и ще се борим до последно.Разликата с нашите червени приятели е 4 точкилВсичко е възможно......[/offtopic]

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 05 апр 2010 14:19

ЕМИЛ написа:не се пробва защото треньорите ги е СТРАХ да залагат на младите

[offtopic]А сезона още не е приключил.Ние сме Левски и ще се борим до последно.Разликата с нашите червени приятели е 4 точкилВсичко е възможно......[/offtopic]

То е ясно, че всичко идва от страх, но при това състояние на отбора никой няма да пита защо се налагат младите. Радвам се, че поне Лъчко Балтанов започна да играе.
Прав си, че не е приключил и че сме Левски, но някои хора не го осъзнават и от това най-много се страхувам.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 05 апр 2010 14:20

donpacko написа:Еми за мене Цачев и Виктор Генев ги наложи един треньор който,много хора го плюеха,във началото на подготовката бях написал,ГОНЗО не залага на юноши,а един ми написа колко много били.Видяхме колко са много,играе единствено само десния бек защото няма друга алтернатива а и за мене той справя добре.Докато е ГОНЗО ръководител ще тъпчем на едно място,съжелявам много,че Боримиров и Вуцов го върнаха тогава във отбора.

Аз пък не съжалявам, че го върнаха, защото нямаше да станеме шампиони.

И престанете с това "Гонзо не става". Оставете го да си изкара сезона докрай, ако е необходима смяната му тогава, нека да искаме това нещо тогава. Сега трябва спокойствие, за да успееме за третото място.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 апр 2010 14:27

svence написа:
donpacko написа:Еми за мене Цачев и Виктор Генев ги наложи един треньор който,много хора го плюеха,във началото на подготовката бях написал,ГОНЗО не залага на юноши,а един ми написа колко много били.Видяхме колко са много,играе единствено само десния бек защото няма друга алтернатива а и за мене той справя добре.Докато е ГОНЗО ръководител ще тъпчем на едно място,съжелявам много,че Боримиров и Вуцов го върнаха тогава във отбора.

Аз пък не съжалявам, че го върнаха, защото нямаше да станеме шампиони.

И престанете с това "Гонзо не става". Оставете го да си изкара сезона докрай, ако е необходима смяната му тогава, нека да искаме това нещо тогава. Сега трябва спокойствие, за да успееме за третото място.

Аз не искам участие във Европа защото,ще станем за голям смях,напълно съм убеден ако,ще отбора да е от Малта или Лихтенщайн ще ни прегазят.Сезона е приключил вече,да пуска младите никой няма да се сърди ако загубят мачовете.И другото което ще се види кой става за Левски и кой не.А относно това Гонзо за ръководител дали става си имам мнение и не ангажирам останалите със него.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 05 апр 2010 14:30

Тоя Цачев не показа нищо особено досега а и другите юноши не играят,защото явно нямат необходимите качества.

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 05 апр 2010 14:43

Всички разбират от футбол и политика.Като ви се гледат юноши,отивате на Герена и ги гледате.Вижте им по няколко мача срещу връстници и тогава разсъждавате.На всичките,на които им споменавате имената,съм им гледал по 100 мача и казвам,че нямат потенциал да са титуляри в момента,може би само Балджийски ставаше,ама той пък беше бавен.Ето ви елементарен пример в който даже не се иска футболен талант,а съвсем малко акъл,ама съвсем малко: онзи ден,гнусния чорбар Крумов тряска главичка на Станчев.Рухваш на земята артистично,ако трябва ще си прехапеш езика,та да пусне малко кръв,прасето го гонят и мача свършва.Нашето момче почва да ръкомаха и да търси справедливост от трибунала в Хага.И затова ли са виновни тия,дето са го тренирали,а ? Не,колеги,просто няма матриал,както казва ББ,тва е истината,колкото и да е тъжна !

gonzo_levski
Контакти:

Мнениеот gonzo_levski » 05 апр 2010 14:49

Щях да пускам същата тема. Браво пич. Даниел Шмедин като гледам на всеки мач за дубъла вкарва 1 2 гола минимум. Кво ще стане на Гонзо да заложи на него. Виждаме, че имаме Еньо и Миро ама се залага на Йовов. Според мен Шмедин може да бележи за мъжкия отбор, трябва дам у се даде шанс !

Потребителски аватар
BULGAR
Контакти:

Мнениеот BULGAR » 05 апр 2010 16:13

gonzo_levski написа:Щях да пускам същата тема. Браво пич. Даниел Шмедин като гледам на всеки мач за дубъла вкарва 1 2 гола минимум. Кво ще стане на Гонзо да заложи на него. Виждаме, че имаме Еньо и Миро ама се залага на Йовов. Според мен Шмедин може да бележи за мъжкия отбор, трябва дам у се даде шанс !

Хубаво че вкарва ама ти някога гледал ли си му поне 1 мач ?

Върни се в “Левски”