Бъдещето на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Бъдещето на ЦСКА

Мнениеот Azz » 03 апр 2010 09:55

Напук на заглавието ще започна от настоящето!

Наскоро ЦСКА изплати поредните траншове към стари кредитори, разсрочи други и така покри условията за лиценз. Това само по себе си е радващо, но никога не е било достатъчно за очакванията към клуба! В момента отбора се лута между посредствените игри и скандалите с треньори и футболисти. Това не е марката ЦСКА, а едно жалко съществуване и взиране в миналите успехи...тук е мястото да погледнем в"бъдещето"-такова каквото трябва да бъде, а не каквото на всички ни се иска...

За да излезе от кризата всичко в ЦСКА трябва да се промени...изначално и без носталгия...

Време е собствениците на клуба да изчистят финансовото състояние, да договорят клубните бази и най-важното, да намерят млад специалист, хем амбициозен и знаещ, хем познаващ марката ЦСКА, хем жаден за победи, който да бъде оставен 2-3-4 години да гради нов отбор от млади играчи, готови да играят футбол...време е всички "баби" да оставят такъв един специалист да си върши работата, включително да му осигурят комфортна медийна среда, пари за трансфери на млади и амбициозни играчи, условия за подготовка...другото е тренировки, тренировки и пак тренировки!

Време е и феновете на клуба да се променят...да научат, че резултати във футбола не се постигат с 1-2 лагера, че с вандалщини не помагат на отбора, че големи спортни успехи се постига с постоянстово...да подкрепят една промяна в отношението към спорта футбол изобщо...всичко това като контраст на освиркване на футболисти, защото не вкарали на Левски, шамаросване на треньори защото не успели да накарат отбора за един месец да заиграе като Барселона...

време е...време е да погледнем в бъдещето, да видим какво трябва да бъде и да тръгнем към него-собственици, треньори, играчи, фенове! време е да върнем марката ЦСКА в големия футбол!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Бъдещето на ЦСКА

Мнениеот soilwork » 03 апр 2010 10:08

Докато Борисов изпълнява функциите на говорител,спортен и административен директор,треньор,мениджър и т.н не чакам нищо хубаво.Аз не съм чул Флорентино Перес или Бекенбауер да се появяват всеки ден в медиите и да плещят за щяло и нещяло :evil:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 03 апр 2010 10:21

не съм съгласен с автора само за едно нещо: Аман от млади специалисти и чужденци. На ЦСКА му трябва опитен червен треньор, който да застане пред всички, да удари по масата и да каже: Тая година ЦСКА е шампион

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 03 апр 2010 10:34

На ЦСКА му трябва опитен червен треньор, който да застане пред всички, да удари по масата и да каже: Тая година ЦСКА е шампион

точно това не е нужно на ЦСКА! всяка година гоним като луди титлата, без отбора да играе футбол!

на ЦСКА му е нужно да заиграе съвременен, модерен, силов футбол...такъв какъвто го гледаме по терените в Англия, Испания, Германия...това "опитните" червени специалисти вече не знаят как да го постигнат! отдавана са остарели и разбиранията им, и желанието им да се развиват те самите!

Потребителски аватар
Struma
Контакти:

Мнениеот Struma » 03 апр 2010 10:38

САМО ЦСКА ВИНАГИ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 03 апр 2010 11:02

Пич никой няма да има търпението да гледа ЦСКА как гради и създава отбор 2-3-4 години , всички привържаници искат титла на всяка цена . И аз съм против тези изказвания по форумите стойчо на всяка цена ( отново скъпа селекция хвърлени милиони за 1-2 титли ) хубаво ще е най после да се види как се започва нещо почти от начали и това нещо да има стил и хубава нападателна и силова игра . Това нещо ми се струва че се прави в Черноморец за това ми харесва тяхната политика нямат болни амбиции а си чакат резултатите да дойдат с времето .
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 03 апр 2010 11:18

никво бадеще нямаме с тези ръководители.вс се продава в ЦСКА.май и титлата продадохме
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 03 апр 2010 12:41

rugby_man написа:Пич никой няма да има търпението да гледа ЦСКА как гради и създава отбор 2-3-4 години , всички привържаници искат титла на всяка цена . И аз съм против тези изказвания по форумите стойчо на всяка цена ( отново скъпа селекция хвърлени милиони за 1-2 титли ) хубаво ще е най после да се види как се започва нещо почти от начали и това нещо да има стил и хубава нападателна и силова игра . Това нещо ми се струва че се прави в Черноморец за това ми харесва тяхната политика нямат болни амбиции а си чакат резултатите да дойдат с времето .

От къде знаеш,че като дойде Стойчо ще се случи точно това?Нали за това са преговорите с треньора,за да му се каже какво ще се иска от него,какви амбиций има отборът и т.н.Всичко идва от концепцията за развитие на клуба,а ние не можем да кажем каква е.За съжаление се съмнявам,че и шефовете в клуба могат :cry:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 03 апр 2010 12:49

Първо да кажа, че съм напълно съгласен с тебе. Горе долу и аз го казах това вчера. Така само, че такива фенове няма вече, които да чакат (говоря тези на стадиона) или ако има са много малко. Аз лично на мач на ЦСКА не съм стъпвал от години и не мисля да стъпя скоро, дори да играем полуфинал или каквото и да било там. Просто има нещо сбъркано в тези хора. Не намирам за нормално човек в автобуса да го плюят, защото не е от ЦСКА и да се гаврят с него. Също така не намирам за нормално да обикалям улицата с някаква палка. Тези лайна докато не се изринат нищо добро не ни чака ! Общо взето това е едно забавление. Тези момчета избиват дълбоки комплекси или просто са жалки копелета. Това го има във всяка публика. Забрана да се ходи на мач и т.н. Този Дучето трябва да се изхвърли, както и всички от неговия тип, защото той събира цялата утайка.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 03 апр 2010 13:05

Знам защото Стойчо обича да работи с най добрите футболисти , за да може да тропне по масата и да каже ,,ЦСКА са шампиони тази година . Знам защото феновете на ЦСКА нямат да имат търпението за да изчакат резултати след 2-3 години ( такива като теб може би са еденици ) това което искаш го беше започнал Любо до някаква степен . Аз искренно му се радвах и бях впечетлен от дисциплината и физическата подготовка на отбора ви ,ЦСКА по това време взе доста мачове само благодарение на многото тичане (надтичахте Динамо което за български отбор е невъзможно )
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Върни се в “ЦСКА”