Искам да видя Левски да мачка!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам да видя Левски да мачка!
От доста време не съм виждал Левски да играе така както всички искаме да го виждаме!Може би от победата ни над ЦСКА с 2:0,а всъщност имаме потенциала да мачкаме във всеки мач.Имаме най добрия опорен халф в бг-Гаджев,имаме най добрия организиращ халф-Тасевски,като прибавим към тях неостаряващия Бардон и бързината и техниката на Жо и Хичо общо взето имаме най добрата халфова линия!Немога да повярвам,че отбор с такава халфова линия създава по едно-две голови положения на мач!Според мен явно няма кой да ги мотивира,а именно това е работата на треньора,нищо против Гонзо голям левскар,но за треньорската му кариера.........хаос!Само Левски и дано днес е денят в които ще видим Левски такъв какъвто искаме!Успех синя машино!
Re: Искам да видя Левски да мачка!
С халфовата линия иди доиди,но кои да вкарва тия пусти ГОЛОВЕ?Иса нека си ги вкарва в Мездра а пък тези тук да се мъчат и да се карат,кои стар кои млад!
-
- Контакти:
Не си единствения, който иска да мачкаме всичко наред..
За Тасевски си прав донякъде.
Донякъде, защото в момента мисля, че е контузен още и отдавна не е влизал в игра. Трябва време за да си възвърне формата. Гаджев също.
Надявам се днес да смачкаме "акулите" и да се отпушиме..
САМО ЛЕВСКИ!!
За Тасевски си прав донякъде.
Донякъде, защото в момента мисля, че е контузен още и отдавна не е влизал в игра. Трябва време за да си възвърне формата. Гаджев също.
Надявам се днес да смачкаме "акулите" и да се отпушиме..

САМО ЛЕВСКИ!!
-
- Контакти:
Ще мачка,грозде в късна есен. 

joroo836 написа:От доста време не съм виждал Левски да играе така както всички искаме да го виждаме!Може би от победата ни над ЦСКА с 2:0,а всъщност имаме потенциала да мачкаме във всеки мач.Имаме най добрия опорен халф в бг-Гаджев,имаме най добрия организиращ халф-Тасевски,като прибавим към тях неостаряващия Бардон и бързината и техниката на Жо и Хичо общо взето имаме най добрата халфова линия!Немога да повярвам,че отбор с такава халфова линия създава по едно-две голови положения на мач!Според мен явно няма кой да ги мотивира,а именно това е работата на треньора,нищо против Гонзо голям левскар,но за треньорската му кариера.........хаос!Само Левски и дано днес е денят в които ще видим Левски такъв какъвто искаме!Успех синя машино!
Не ги ли гледа миналата седмица, как смачкаха топката ..от бой и к'ви положения имаха ?,днес ще е дори по-зле...5-0 и се надявам още първото полувреме..за да не си губите времето, а да се приберете на време
ако искаш да видиш това-пусни си някой научно-фантастичен филм...
колкото до най-добрата халфова линия: жалко, че не пусна темата преди мача с Литекс, че ловчанлии не знаеха за този факт и ги надиграха на всеки сантиметър от терена
нищо-за другия път ще знаят и ще се съобразят 
колкото до най-добрата халфова линия: жалко, че не пусна темата преди мача с Литекс, че ловчанлии не знаеха за този факт и ги надиграха на всеки сантиметър от терена

-
- Контакти:
То всички фенове, които подкрепят Левски, искат само да побеждава.

България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Тодор Батков написа:Ще мачка,грозде в късна есен.

- JohnnieWalker
- Контакти:
Наш отбор да мачка ? Да, да ...