Хокей НХЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Хокей НХЛ
Здравейте, гледам че няма тема за НХЛ хокей...и тука можем си пишем...Можем да започнем с това кой на какъв отбор е привърженик..Аз съм фен на Детройт Ред уингс
-
- Контакти:
Re: Хокей НХЛ
Anaheim Ducks

Много хубаво си се сетил за темата.В моя клас има доста хора ,които гледат хокей ,така че се надявам темата да продължи дълго...Аз лично симпатизирам на New Jersey Devils. 

-
- Контакти:
ati_aytos написа:Здравейте, гледам че няма тема за НХЛ хокей...и тука можем си пишем...Можем да започнем с това кой на какъв отбор е привърженик..Аз съм фен на Детройт Ред уингс
А пък тия най ги мразим - нищо лично

Mного рядко гледам хокей,просто часЪт не е удобен.Иначе най-симпатични са ми NY Rangers 

Последна промяна от niki87 на 29 мар 2010 22:03, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Colorado Avalanche!
Аз съм за Отава Сенаторс! 

Айде да не обсъждаме като във втори клас, кой какво харесва, а малко вече в дълбочина по темата, 7 мача преди плейофите, дайте мнения?!
Даренията на точки започнаха, от снощи гледам, че които каквото му трябва го взима, и моите любимци Рейнджърс, явно няма да успеят имайки само един Вратар от топ-топ класа, и останали хокейсти които са застаряващи, или не добре тренирани от Торторела.
Даренията на точки започнаха, от снощи гледам, че които каквото му трябва го взима, и моите любимци Рейнджърс, явно няма да успеят имайки само един Вратар от топ-топ класа, и останали хокейсти които са застаряващи, или не добре тренирани от Торторела.
- Acm1899
- Контакти:
Аз съм за Pittsburgh Penguins
пинги напред напред 

Когато имам възможност гледам този интересен спорт, от НХЛ най-много симпатизирам на Ню Йорк Рейнджърс, заради любимия ми играч-Уейн Грецки 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]