Поканеният Велев,ще дойде ли на тренировката?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Поканеният Велев,ще дойде ли на тренировката?

Мнениеот MTK » 29 мар 2010 08:04

Гонзо: Ако Велев си мисли,че разбира, да заповяда на тренировка
***.eu
„Младите нямат класа затова пускам футболисти на по 33-34 години“, каза синята легенда.

Старши треньорът на Левски Георги Иванов отправи поредното си предизвикателство към бившия наставник на сините Емил Велев и заяви, че ако Кокала си мисли, че разбира толкова много от футбол, да заповяда на тренировката на сините, която ще се проведе в понеделник от 16:00часа.
7дни Спорт
Няма да коментирам думите на предишните директори Боримиров и Велев. Те да се сетят колко мачове им реших, докато още бях на терена. Продължаваме да търсим изявен голмайстор. Нямаме и лидер, който да поведе отбора. Лидер не се намира, а се създава на терена. Не знам Велев и Боримиров какъв им е проблемът. Чета им интервюта, как със същите футболисти станали шампиони. Те не могат да броят. Това не е така - 5-6 играчи от онзи състав ги няма. Когато аз играех, побеждавахме ЦСКА.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Re: Поканеният Велев,ще дойде ли на тренировката?

Мнениеот merlin » 29 мар 2010 09:00

Гонзо - голям мъжкар, голям футболист, страшно глупав човек и некадърен треньор! То народа е казал: "Всяка жаба да си знае гьола", "От всяко дърво свирка не става" и т.н. Аз лично май не си спомням толкова груб, тактически неграмотен и физически неспособен Левски. Младите нямали класа! И ще станат голяма класа на пейката с гледане, нали? Ами поработете с тях още от малки, нека да се учат да играят футбол, а не борба.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 29 мар 2010 09:53

Кретена батков ще доведе Гонзо от легенда , до това да го плюват левскарите

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 29 мар 2010 10:00

mts13 написа:Кретена батков ще доведе Гонзо от легенда , до това да го плюват левскарите

Кретена гонзо сам си го направи, бетков е виновен но той му се върза на акъла

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 29 мар 2010 10:25

Лошото е че почна да се държи и като Вили Вуцов по време на мач ,който е стандарта за простотия в бг футбол.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 29 мар 2010 10:33

Гонзо ставаш за треньор на ФК Батков но на Левски му трябва истински старши треньор !!!

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 29 мар 2010 10:42

Абе, аз виждам напредък все пак! Преди Гонзо най-големите беди идваха от това, че Левски пропуска по 10-20 положения на мач. Срещу Локо Сф и Цеца нямаше нито едно пропуснато положение. Факт!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 мар 2010 10:59

merlin написа:Абе, аз виждам напредък все пак! Преди Гонзо най-големите беди идваха от това, че Левски пропуска по 10-20 положения на мач. Срещу Локо Сф и Цеца нямаше нито едно пропуснато положение. Факт!

:lol: Много просто.Като няма положения,какво ще пропускаш. :lol: Иначе наистина има напредък...няма пропуски. :lol:
Само Черно море.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 29 мар 2010 12:52

Абе Гонзооооо,Гонзооо! Спри да се излагаш повече! То излезе,че никой друг от твоите съотборници няма принос за титлата ,сал ти един си бил! Айде бе! Я стига!Утре ще искаш Петков да те уважава,примерно де ;)

Върни се в “Левски”