Гонзо: Ако Велев си мисли,че разбира, да заповяда на тренировка
***.eu
„Младите нямат класа затова пускам футболисти на по 33-34 години“, каза синята легенда.
Старши треньорът на Левски Георги Иванов отправи поредното си предизвикателство към бившия наставник на сините Емил Велев и заяви, че ако Кокала си мисли, че разбира толкова много от футбол, да заповяда на тренировката на сините, която ще се проведе в понеделник от 16:00часа.
7дни Спорт
Няма да коментирам думите на предишните директори Боримиров и Велев. Те да се сетят колко мачове им реших, докато още бях на терена. Продължаваме да търсим изявен голмайстор. Нямаме и лидер, който да поведе отбора. Лидер не се намира, а се създава на терена. Не знам Велев и Боримиров какъв им е проблемът. Чета им интервюта, как със същите футболисти станали шампиони. Те не могат да броят. Това не е така - 5-6 играчи от онзи състав ги няма. Когато аз играех, побеждавахме ЦСКА.
Поканеният Велев,ще дойде ли на тренировката?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Поканеният Велев,ще дойде ли на тренировката?
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Re: Поканеният Велев,ще дойде ли на тренировката?
Гонзо много си повЕрва.
Гонзо - голям мъжкар, голям футболист, страшно глупав човек и некадърен треньор! То народа е казал: "Всяка жаба да си знае гьола", "От всяко дърво свирка не става" и т.н. Аз лично май не си спомням толкова груб, тактически неграмотен и физически неспособен Левски. Младите нямали класа! И ще станат голяма класа на пейката с гледане, нали? Ами поработете с тях още от малки, нека да се учат да играят футбол, а не борба.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...
Кретена батков ще доведе Гонзо от легенда , до това да го плюват левскарите
mts13 написа:Кретена батков ще доведе Гонзо от легенда , до това да го плюват левскарите
Кретена гонзо сам си го направи, бетков е виновен но той му се върза на акъла
Лошото е че почна да се държи и като Вили Вуцов по време на мач ,който е стандарта за простотия в бг футбол.
Гонзо ставаш за треньор на ФК Батков но на Левски му трябва истински старши треньор !!!
Абе, аз виждам напредък все пак! Преди Гонзо най-големите беди идваха от това, че Левски пропуска по 10-20 положения на мач. Срещу Локо Сф и Цеца нямаше нито едно пропуснато положение. Факт!
Българио, за тебе те умряха,
merlin написа:Абе, аз виждам напредък все пак! Преди Гонзо най-големите беди идваха от това, че Левски пропуска по 10-20 положения на мач. Срещу Локо Сф и Цеца нямаше нито едно пропуснато положение. Факт!

Само Черно море.
Абе Гонзооооо,Гонзооо! Спри да се излагаш повече! То излезе,че никой друг от твоите съотборници няма принос за титлата ,сал ти един си бил! Айде бе! Я стига!Утре ще искаш Петков да те уважава,примерно де