Приятели пиша ви това защото мисля,че този отбор имаше достатъчно шансове да се докаже и ми писна да не виждам светлина в тунела>на какво да се надявам на втора младост на кривия,на мечо или на йовов на топчо на петков- с тях едно ми е ясно и то трябва да е ясно на всички ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР НЯМА БЪДЕЩЕ.Истината трябва да бъде в това да се запазят по един опитен във всяка линия и да се налагат наши момчета защото тези имат комплекс вече дори от наши екс клиенти като колегите от Надежда.Моето предложение е да се оставят Милиев,Минев,Гаджев,Тасевски и Жо и да се налагат вече
Балтанов,Огнянов,Балджийски,Иса,Киров,Табаков,Стоянов,Станчев,да не ги изброявам всички може да сме зле една година,но чесно казано само така може да видим това което всички искаме да видим един отбор които играе и се бори за една идея в която истински вярва защото са били закърмени с нея.
Писна да не виждам светлина в тунела на любимия ни Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Революция
Така е, трябва да се налагат млади играчи, ясно е че за нищо няма да се борим за този сезон, така че най-нормалното нещо е да се обиграва състав за следващия сезон 

Re: Революция
интересно че всички ние го виждаме и осьзнаваме и го заявяваме, но няма ефект от това за жалост 

Re: Писна да не виждам светлина в тунела на любимия ни Левски
За да има светлина в тунела Батков трябва да се махне и да се вземе добър треньор,за предпочитане от Западна Европа.Вижда се,че Гонзо все още не става за треньор,има още много да учи.А.Здравков и той не става за треньор, само се прави на умен пред медиите.Във всеки един мач скандирания против Батков,независимо дали печелим или губим мачовете.
A koи да го направи това подмладяване .ГОНЗО ли-не мисля че това е негова работа.Тои не може.
- edmon_dantes
- Контакти:
scooool написа:Приятели пиша ви това защото мисля,че този отбор имаше достатъчно шансове да се докаже и ми писна да не виждам светлина в тунела>на какво да се надявам на втора младост на кривия,на мечо или на йовов на топчо на петков- с тях едно ми е ясно и то трябва да е ясно на всички ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР НЯМА БЪДЕЩЕ.Истината трябва да бъде в това да се запазят по един опитен във всяка линия и да се налагат наши момчета защото тези имат комплекс вече дори от наши екс клиенти като колегите от Надежда.Моето предложение е да се оставят Милиев,Минев,Гаджев,Тасевски и Жо и да се налагат вече
Балтанов,Огнянов,Балджийски,Иса,Киров,Табаков,Стоянов,Станчев,да не ги изброявам всички може да сме зле една година,но чесно казано само така може да видим това което всички искаме да видим един отбор които играе и се бори за една идея в която истински вярва защото са били закърмени с нея.
Към тези, които си споменал като оставане в отбора бих добавил и Бардон. Опитен, можещ, младите биха научили доста неща от него. Но по-важното е, че ни липсва качествен треньор. Това е основния проблем в отбора. Няма го човека, който освен да ги нареди като постройка, да ги научи и как да се движат по терена, защото от това страдаме най-много. Друг е въпроса, че отбор се прави и с пари, а в Левски тези пари липсват.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Вън мустака от Герена. Той е виновен за всичко.
- rocknrolla
- Контакти:
LaRgO написа:За да има светлина в тунела Батков трябва да се махне и да се вземе добър треньор,за предпочитане от Западна Европа.Вижда се,че Гонзо все още не става за треньор,има още много да учи.А.Здравков и той не става за треньор, само се прави на умен пред медиите.Във всеки един мач скандирания против Батков,независимо дали печелим или губим мачовете.
1.Батков трябва да се махне ,като продаде акциите си,което преведено на български означава преотстъпи,както постъпиха с Томас Лафчис преди 12 години другарите Николай и Генчо Бакърджията2.Треньор има-Илиян Илиев,бивши сини легенди за спортнотехнически директор имаме в изобилие-Николай Илиев например.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Ние хубаво искаме да разкараме мустака, но нас кой ни чува? Утре ще излезе господин Грънчаров и ще попита какво искаме. Ще каже отново, че трябва да свикнем Левски да губи (
) и това е. Какво ни е виновен баткофф. И понеже е в национален ефир и уж е някой, хората ще го послушат... Докато не се спре да се вярва на всички подлоги, които работят против Левски - като партизани, само и само да си спасят дупенцата, да ходят по лагери и да си пълнят търбусите, няма да постигнем нищо. Колко хора се изредихме да се чудим какво да правим и как да помогнем на отбора, той онзи ден говори "видях и някакви там с жълти шалчета като... айде да не казвам какви..." кажи си бе, кажи какви са хората, които обичат Левски, а не мустака! Мамицата му - направо излизам извън релси от такива индивиди! Не се различават по нищо от нахлулите на мача на цска. Това не са фенове на отбора. Това са фенове на някакви техни си интереси, които разяждат и съсипват футбола ни. Били те хулигани, "журналисти" или уж обикновени фенове, зависещи по някъкъв начин от някой.Няма светлина в тунела. Няма и как да има за момента. Опитват се по всякакъв начин и от всякъде да заглушат и анулират борбата срещу агента на ДС... толкова ли не осъзнават, че така съсипват една светиня? 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
.... как да не виждаш светлина .... единия локомотив вече мина , за жалост има още - светлините са от тях ... не ми е много весело ама друго като не може да направим поне да се помайтапим ... за наша сметка ... карай да върви ...