Достоен ли е г-н.Ангелов за шеф на фенклуба
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Достоен ли е г-н.Ангелов за шеф на фенклуба
Пускам тази тема тъй като ми омръзна да гледам как прословутия "шеф" продължава с наглото си поведение.Дали е достоен ?! За мен НЕ. Това ми мнение не е породено от инцидента с Мездра, а от поредица действия/бездействия/ на г-н Ангелов. Това да си шеф на фенклуба на ЦСКА е ангажимент който не свършва само с това да даваш разпалено интервюта и да надъхваш група от комплексирани хора за които живота им свършва с ЦСКА,хора които правят така, че такива като мен, а те са мнозинството фенове, да се срамуват от това да се нарекат такива.Аз обичам този отбор от 25 години и да, не съм винаги до него за да подкрепям, но не съм вършил и глупости като тези в Ловеч,Мездра и т.н.Г-н Ангелов трябва да разбере,че той е лицето на феновете на ЦСКА и когато лицето не е приятно то се сменя.Каде беше той когато феновете остават на пистата?!Това е негово задължение да се погрижи за тях знаейки в противен случай какво сте стане.Неможе а и не трябва да се оставят венове като тея с свастики ,хора за които агресията е начин на изразяване,хора които той познава да са на една ръка разстояние до пистата.Та това са хора от неговото обкражение и после да ревеш че видители има конспирация.Има и тя е оправлявана от г-н Ангелов за който ако нешто не му харесва настройва малките си лумпелчета.Аз съм за смяна на този шеф на фенклуба с такъв който сте работи за идеята ние феновете на ЦСКА да сме пример ,а не заради 100 човека да ни изкарват наркомани ,пияници и т.н. Аз съм за смяна на този шеф на фенклуба за да не ме е срам от лицето на ФЕНЪТ.
Re: Достоен ли е г-н.Ангелов за шеф на фенклуба
НЕ, вечерта след мача в Мездра Д. Борисов обясняваше, че навлезлите на терена нямали шалове на ЦСКА ами той и господин Ангелов нямаше шал а и не помня някога да съм го виждал с такъв защо ли.......
Ми незнам-не го познавам лично!!Но по думите на много хора-прави много-относно хореографий,организаций и т.н.!!!

Да си заминава,но да си вземе и свитата с него.
Не може да му се отрекът организаторските качества и хореографий,но определено има голиама вина за случващото се в сектор Г.
Не може да му се отрекът организаторските качества и хореографий,но определено има голиама вина за случващото се в сектор Г.
Последна промяна от kiko3 на 24 мар 2010 13:36, променено общо 1 път.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Кратко и ясно- НЕ!

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Последната хореография беше много добра.
Xanko написа:НЕ, вечерта след мача в Мездра Д. Борисов обясняваше, че навлезлите на терена нямали шалове на ЦСКА ами той и господин Ангелов нямаше шал а и не помня някога да съм го виждал с такъв защо ли.......
Ултрасите обикновено не ходят с шалове и тениски на отбора в повечето случеи
San-Jose написа:Xanko написа:НЕ, вечерта след мача в Мездра Д. Борисов обясняваше, че навлезлите на терена нямали шалове на ЦСКА ами той и господин Ангелов нямаше шал а и не помня някога да съм го виждал с такъв защо ли.......
Ултрасите обикновено не ходят с шалове и тениски на отбора в повечето случеи
Това е ясно-ама как да им го обясниш????

аз не отричам пекрасните хореографии , но тях ще ги има с или без г-н Ангелов,но това не е най- важното за мен,по- важно е да има ред в самата организация на феновете.Та налии в крайна сметка сме фенове на армейски клуб ,а сега на дали има по-разпасана команда от феновете на ЦСКА
- Blacksea13
- Контакти:
"Всеки народ си заслужава управниците"-така че същото се отнася и в този случай