Бербатов: Явно толкова си можем

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 16 окт 2008 14:41

Надиграха ни. Сами си носим вината. Бяхме слаби. Явно толкова си можем", призна нападателят на ‘трикольорите".

ЯВНО ТОЛКОВА ТИ ПУКА!!!
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Бербатов: Явно толкова си можем

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2008 14:51

Боли го фара него ;) Ще си развява в Манчестър шапката на DOLCE & GABANNA и ще му се кефат,па България...там е по-задължение ! Харесвам го много,но именно като звезда на отбора ни,трябва и да е лидер,но явно не може да бъде !
Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 16 окт 2008 14:53

Щом Барби толкова си може и всеки останал в националния така мисли като него да напуска! По-добре да играят млади момчета като Домовчииски поне ще се раздават, а не като тази кукла да чака само пред вратата някои да му даде топката!

77153.jpg
"Нямаме сърце, нямаме възможност защо сме въобще в националния!?"
(31.61 KиБ) Свален 501 пъти

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 16 окт 2008 14:57

Незнам дали сте гледали снощния мач между Италия и Черна Гора, но и да не сте аз ще ви кажа какво имам впредвид. По време на химна отборите пееха с пълно гърло. От километри си личеше, че са крайно мотивирани и си обичат родината...А нашите какво правеха по време на химна...гледаха само да изглеждат добре за пред камерите и да са им наред прическите. Ето тук идва и ролята на тренера, на човека пред когото да се докажеш, на човека към когото имаш респект, на обединителната фигура в отбора...защото се видя при Италия например с Донадони, когато този човек липсва какво се получава. Ролята на тренера в съвременния футбол е може би най-важната в целия отбор и това не са го разбрали само хората от БФС. Затова се чудя кой е по-виновен...БФС или отбора.

masto
Контакти:

Мнениеот masto » 16 окт 2008 14:59

lichno az sam fen na Berbatov no ne smqtam 4e edin kapitan na nacionalniq otbor da govori po tozi nachin dori i tova da e istina toi trqbva da nah1sva momchetata da gi vodi kato im kajesh tolkova si mojem she si padame i tova e ne pomagash na futbola ni trqbva da se tarsi nachin za razvitie za podobrenie a ne tolkova si mojem

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 16 окт 2008 15:11

masto написа:lichno az sam fen na Berbatov no ne smqtam 4e edin kapitan na nacionalniq otbor da govori po tozi nachin dori i tova da e istina toi trqbva da nah1sva momchetata da gi vodi kato im kajesh tolkova si mojem she si padame i tova e ne pomagash na futbola ni trqbva da se tarsi nachin za razvitie za podobrenie a ne tolkova si mojem

Барби не заслужава да играе в нац. отбор, а какво останало да е капитан... това просто е гавра :idea:

"Бербатов: Толкова си можем, без сърца играем! Защо въобще сме в националния отбор!? "
77153.jpg
(31.61 KиБ) Свален 374 пъти

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 16 окт 2008 15:14

zabelqzah ,4e direktno za svetovnoto se klasirat parvite otbori ot 9-te grupi v Evropa, a nai dobrite 8 otbora klasirani na vtoro mqsto igraqt relegacii. Ako vzemem naistina da se preborim za vtoroto mqsto v na6ata grupa, ne e garanciq,4e to4no nie nqma da sme tozi precakan vtori otbor. Na6te trqbva da saberat minimum 20 to4ki, korto ne vijdam kak 6te stane.....

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 16 окт 2008 15:24

Ticha написа:Незнам дали сте гледали снощния мач между Италия и Черна Гора, но и да не сте аз ще ви кажа какво имам впредвид. По време на химна отборите пееха с пълно гърло. От километри си личеше, че са крайно мотивирани и си обичат родината...А нашите какво правеха по време на химна...гледаха само да изглеждат добре за пред камерите и да са им наред прическите. Ето тук идва и ролята на тренера, на човека пред когото да се докажеш, на човека към когото имаш респект, на обединителната фигура в отбора...защото се видя при Италия например с Донадони, когато този човек липсва какво се получава. Ролята на тренера в съвременния футбол е може би най-важната в целия отбор и това не са го разбрали само хората от БФС. Затова се чудя кой е по-виновен...БФС или отбора.

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. ВИНАГИ ВСИЧКИ ОТБОРИ ПЕЯТ С ПЪЛНО ГЪРЛО ХИМНА СИ , САМО НАШТЕ ГЛЕДАТ КАТО ДЕБИЛИ ИЛИ СИ МЪНКАТ ПОД НОСА ДА ОТБИЕМ НОМЕРА.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

tzvetoslav20
Контакти:

Мнениеот tzvetoslav20 » 16 окт 2008 17:18

Лечков и Михайлов да не ми се правят на велики.Да се огледат те с кого са играли и тогава да говорят против Бератов
И аз ако имам халфове като Балъков и Лечков и аз ще съм велик нападател.

Потребителски аватар
dancho70

Мнениеот dancho70 » 16 окт 2008 17:59

ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО МОЖЕ БЕРБАТОВ ,НО ДА ИГРАЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА ИМА ФУТБОЛИСТИ КОЙТО МОГАТ ДВА ПАСА НА КРЪСТ ДА ПОДЪДЪТ ,И РУНИ ДА БЕШЕ ИГРАЕЛ КОЙТО НАПРАВИ ЧЕТЕРИ ГОЛА В ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ КВАЛИФИКАЦИЙ И НЕГО ЩЯХМЕ ДА ПЛЮЕМ ,СТОЙЧКОВ БЕШЕ ГОЛЯМ ИГРАЧ НО ИМАШЕ СТРАХОТНИ ФУТБОЛИСТИ ЗАД НЕГО КАТО БЪЛЪКОВ ЛЕЧКОВ ЛАУДРУП,ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА сър Алекс Фъргюсън каза подавайте на БЕРБАТОВ ДАЖЕ И КОГАТО Е ПОКРИТ, НО В НАЦИОНАЛА
НЯМА КОЙ ДА МУ ПОДАДЕ

Върни се в “Футбол - България”