Бербатов: Явно толкова си можем
Надиграха ни. Сами си носим вината. Бяхме слаби. Явно толкова си можем", призна нападателят на ‘трикольорите".
ЯВНО ТОЛКОВА ТИ ПУКА!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Re: Бербатов: Явно толкова си можем
Боли го фара него
Ще си развява в Манчестър шапката на DOLCE & GABANNA и ще му се кефат,па България...там е по-задължение ! Харесвам го много,но именно като звезда на отбора ни,трябва и да е лидер,но явно не може да бъде !

Щом Барби толкова си може и всеки останал в националния така мисли като него да напуска! По-добре да играят млади момчета като Домовчииски поне ще се раздават, а не като тази кукла да чака само пред вратата някои да му даде топката!
- Ticha
- Контакти:
Незнам дали сте гледали снощния мач между Италия и Черна Гора, но и да не сте аз ще ви кажа какво имам впредвид. По време на химна отборите пееха с пълно гърло. От километри си личеше, че са крайно мотивирани и си обичат родината...А нашите какво правеха по време на химна...гледаха само да изглеждат добре за пред камерите и да са им наред прическите. Ето тук идва и ролята на тренера, на човека пред когото да се докажеш, на човека към когото имаш респект, на обединителната фигура в отбора...защото се видя при Италия например с Донадони, когато този човек липсва какво се получава. Ролята на тренера в съвременния футбол е може би най-важната в целия отбор и това не са го разбрали само хората от БФС. Затова се чудя кой е по-виновен...БФС или отбора.
lichno az sam fen na Berbatov no ne smqtam 4e edin kapitan na nacionalniq otbor da govori po tozi nachin dori i tova da e istina toi trqbva da nah1sva momchetata da gi vodi kato im kajesh tolkova si mojem she si padame i tova e ne pomagash na futbola ni trqbva da se tarsi nachin za razvitie za podobrenie a ne tolkova si mojem
masto написа:lichno az sam fen na Berbatov no ne smqtam 4e edin kapitan na nacionalniq otbor da govori po tozi nachin dori i tova da e istina toi trqbva da nah1sva momchetata da gi vodi kato im kajesh tolkova si mojem she si padame i tova e ne pomagash na futbola ni trqbva da se tarsi nachin za razvitie za podobrenie a ne tolkova si mojem
Барби не заслужава да играе в нац. отбор, а какво останало да е капитан... това просто е гавра

"Бербатов: Толкова си можем, без сърца играем! Защо въобще сме в националния отбор!? "
- unist_gp
- Контакти:
zabelqzah ,4e direktno za svetovnoto se klasirat parvite otbori ot 9-te grupi v Evropa, a nai dobrite 8 otbora klasirani na vtoro mqsto igraqt relegacii. Ako vzemem naistina da se preborim za vtoroto mqsto v na6ata grupa, ne e garanciq,4e to4no nie nqma da sme tozi precakan vtori otbor. Na6te trqbva da saberat minimum 20 to4ki, korto ne vijdam kak 6te stane.....
Ticha написа:Незнам дали сте гледали снощния мач между Италия и Черна Гора, но и да не сте аз ще ви кажа какво имам впредвид. По време на химна отборите пееха с пълно гърло. От километри си личеше, че са крайно мотивирани и си обичат родината...А нашите какво правеха по време на химна...гледаха само да изглеждат добре за пред камерите и да са им наред прическите. Ето тук идва и ролята на тренера, на човека пред когото да се докажеш, на човека към когото имаш респект, на обединителната фигура в отбора...защото се видя при Италия например с Донадони, когато този човек липсва какво се получава. Ролята на тренера в съвременния футбол е може би най-важната в целия отбор и това не са го разбрали само хората от БФС. Затова се чудя кой е по-виновен...БФС или отбора.
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. ВИНАГИ ВСИЧКИ ОТБОРИ ПЕЯТ С ПЪЛНО ГЪРЛО ХИМНА СИ , САМО НАШТЕ ГЛЕДАТ КАТО ДЕБИЛИ ИЛИ СИ МЪНКАТ ПОД НОСА ДА ОТБИЕМ НОМЕРА.
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
-
- Контакти:
Лечков и Михайлов да не ми се правят на велики.Да се огледат те с кого са играли и тогава да говорят против Бератов
И аз ако имам халфове като Балъков и Лечков и аз ще съм велик нападател.
И аз ако имам халфове като Балъков и Лечков и аз ще съм велик нападател.
ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО МОЖЕ БЕРБАТОВ ,НО ДА ИГРАЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА ИМА ФУТБОЛИСТИ КОЙТО МОГАТ ДВА ПАСА НА КРЪСТ ДА ПОДЪДЪТ ,И РУНИ ДА БЕШЕ ИГРАЕЛ КОЙТО НАПРАВИ ЧЕТЕРИ ГОЛА В ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ КВАЛИФИКАЦИЙ И НЕГО ЩЯХМЕ ДА ПЛЮЕМ ,СТОЙЧКОВ БЕШЕ ГОЛЯМ ИГРАЧ НО ИМАШЕ СТРАХОТНИ ФУТБОЛИСТИ ЗАД НЕГО КАТО БЪЛЪКОВ ЛЕЧКОВ ЛАУДРУП,ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА сър Алекс Фъргюсън каза подавайте на БЕРБАТОВ ДАЖЕ И КОГАТО Е ПОКРИТ, НО В НАЦИОНАЛА
НЯМА КОЙ ДА МУ ПОДАДЕ
НЯМА КОЙ ДА МУ ПОДАДЕ
Върни се в “Футбол - България”