Сашо Александров Кривия-въпреки че отказва да играе за национала тои има място в халфовата линия заедно сас Стилян,може да ни помогне за класиране на световното защото според мен футболистите не се делят на стари и млади а на можещи и неможещи.
Данчо Тодоров и Кривия в Националния???????
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Данчо Тодоров и Кривия в Националния???????
Данчо Тодоров-за мен най-добрия десен бек(халф)в България и има място в националния
Сашо Александров Кривия-въпреки че отказва да играе за национала тои има място в халфовата линия заедно сас Стилян,може да ни помогне за класиране на световното защото според мен футболистите не се делят на стари и млади а на можещи и неможещи.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО 
Re: Данчо Тодоров и Кривия в Националния???????
Подкрепям напълно
Данчо се увлича по някой път прекалено в атака,но иначе е стабилен,а кривия се отказа от национала 
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
За Данчо съм за но за кривия му е късно.
Мдааа ама кой ни пита??????? 
- nostradamus
- Контакти:
А БЕ НАПРАВО ЦЕЛИЯ ОТБОР НА ЦЕЦА ДА ВЗЕМАТ,НАЧЕЛО С МИТКО АНГЕЛОВ-ОДОДЖИ
Батков вън!
neznam no specialno za men lechkov beshe mnogo prav za berbatov i stiliqn.da i dancho i kriviq trqbva da sa v nacionalniq no za men tova momche ot sliven kosta qnev i ivan stoqnov sushto zaslujavat.
-
siryordanov
- Контакти:
Данчо Тодоров заслужава да играе в националния, защото не само, че има необходимите качества, но и винаги играе с желание и хъс! А такива играчи ни трябват в момента, голям им е дефицитът в днешно време нещо...
nostradamus написа:А БЕ НАПРАВО ЦЕЛИЯ ОТБОР НА ЦЕЦА ДА ВЗЕМАТ,НАЧЕЛО С МИТКО АНГЕЛОВ-ОДОДЖИ
Като ти гледам аватара, май си толкова умен, колкото и красив. А кой да вземат в националния, бе тъпоумнико? хичо ли или пък или сърмов, или минев, или гонзо? Ебати смешника си. Като изкарате поне някой качествен от вашето отборче, тогава можеш да говориш. Сега си трай там в обора и не осирай пейзажа с говеждите си лайна.
- piggy bank
sinqta lavina stana lokva kal za starite govefa hi4 ne mi e jal.
Върни се в “Футбол - България”