Хайде да си ги мерим!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Хайде да си ги мерим!
...броя на феновете, или по-скоро да обсъдим това-онова. Както знаете има две актуални анкети за това кои са повече - наще или цесекарите. Та, едната анкета е на Ринг. В нея, доколкото знам, можеш гласуваш колкото си искаш пъти, така че не е от най-обективните. Но все пак червените водят с над 3000 гласа, което говори за по-добра организираност. Защо те са по-организирани? Другата я правят съвместно Фейсбук и Спортал. За мен тя е по обективната, защото всеки глас е резултат от акаунт във Фейсбук (а както знаем е доста по-трудно да си направиш 20 акаунта отколкото да звъннеш 20 пъти на Ринг). Тук имаме много малка преднина. Защо е толкова малка? Доскоро вярвах че Левски има с десетки хиляди повече фенове, но напоследък не съм много убеден. Моето обяснение е ,че с малоумното си медиино поведение цялата синя гилдия излага отбора. В последно време не само Батков, а повечето ръководители в отбора са смешни. Цяла несиня България ни се смее за това че Гонзо ни е треньор (както и ние ще им се смеем ако си назначат Стоичков...но няма, поне за толкова имат акъл). Цяла България ни се смее за рева срещу съдиите. Смее ни се и за изказванията че сме имали най-добрите футболисти в БГ. Смее ни се защото се мислим за нещо повече от другите, а, да си признаем, и левскари и цесекари сме си един дол дренки. Най-смешно е самочувствието ни, че сме "отборът на народа". Моля неутралните фенове да потвърдят или отрекат тези мои твърдения! А най-страшното е че, както се вижда и от анкетите, левскарите намаляват, защото ние отвращаваме с високомерието си всеки който иска да стане левскар. Хора, закърмяме поколение антилевскари. Това е много по важно от ужасната форма на отбора в момента. И ако ние не можем да кажем на Батков и компания какви глупости да не говорят, то поне ние феновете може да сме по обективни и здържани. Особено сега! Как мислите вие, дали по този начин и ние сме малко виновни за омразата която се сипе по нас, или Батков е виновен за всеки син провал? Чакам мнения от левскари, неутрални фенове и нормални цесекари. 

Re: Хайде да си ги мерим!
Тези анкети са голяма глупост създават напрежение между феновете /незнам защо и как но хората се връзват/, а организаторите лапват хубави пари. На мен лично не ми пука колко фенове има моя отбор и дали са повече от на другите отбори видно е че сме много това ми стига, искам само като отида на стадиона да ме радва с игра.
- metodito
- Контакти:
Верно ли човек това ти е дерта? Шегуваш се, нали? Знаеш предполагам кои си ги мерят, нали? Тея с комплекс, че им е малък. А всъщност няма никакво значение.
Аз знам кой е отбора на сърцето ми и не ме е еня за тея дето мразят. Всъщност кофти е така, поннеже това значи, че са нещастни, ама...
Аз знам кой е отбора на сърцето ми и не ме е еня за тея дето мразят. Всъщност кофти е така, поннеже това значи, че са нещастни, ама...
Последна промяна от metodito на 19 мар 2010 19:57, променено общо 1 път.
Първо, защо си мислил някога, че левскарите сте много повече ???
Второ, да смеем се на ваш гръб, но както си казал има за какво
.
Трето, анкетата на ригн наистина не е много обективна, но ми харесва идеята събраните пари да идат за ДЮШ-овете на отборите
.
Второ, да смеем се на ваш гръб, но както си казал има за какво

Трето, анкетата на ригн наистина не е много обективна, но ми харесва идеята събраните пари да идат за ДЮШ-овете на отборите

Аз от малък съм си черноморец и дори когато отборът беше в Б група редовно ходих на Тича да ги гледам. Когато ме питаха - за кого си - Левски или ЦСКА - аз естествено отвръщах - Черно Море.. И все пак признавам, че Левски винаги са ми били по-симпатичния отбор, но от около 2-3 година мога да кажа, че не е така.. Не знам дали поради постоянното мрънкане, как винаги играли добре, ама видиш ли паднали с 3:0, или че като паднат всички други са виновни, само не и те.. и като добавим, че заради тях смениха цяла комисия.. Въобще доста ми паднаха в очите..
П.С. Говоря като неутрален фен по оста Левски-ЦСКА
П.С. Говоря като неутрален фен по оста Левски-ЦСКА

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
metodito написа:Верно ли човек това ти е дерта? Шегуваш се, нали? Знаеш предполагам кои си ги мерят, нали? Тея с комплекс, че им е малък. А всъщност няма никакво значение.
Дано не е така, но ако след 15-тина години сме двойно по-малко дали няма да има значение? Не анкетите са най-важното в темата, а това че наистина намаляваме.
Целият ни футбол е пред закриване, а феновете на отборите си го мерим, кой е по-жив сред мъртавци!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:Целият ни футбол е пред закриване, а феновете на отборите си го мерим, кой е по-жив сред мъртавци!
Споко,рано или кЪсно отново ще вдигнем самолета

Нормални цесекари,това ми хареса!Спокойно,тук сме нормални,защото в един форум единственото,което можеш д направиш е да си кажеш мнението,да поспориш малко и да обсъждаш нещо,така че.Темата ти е интересна и,как да кажа,злободневна може би.Не съм съгласен н това,че намаляват левскарите,нито съм съгласен,че анкетата на Ринг е обективна.Защото тези там колкото са фенове на ЦСКА и Левски,които са се обадили не стигат,за да се напълни едни сектор,а всички знаете какво става на мачовете срещу отбори от Европа е на кървавото дерби-идват хора.И в едни момент са появяват фенове на разни смешни отборчета,които са толкова изкуствени,че ми е неприятно да ги споменавам,а и ще има пряко засегнати,и тези започват да ми обясняват някакви неща свързани с фенове,мачове,класи на играчи,вуцановщни и т.н,хора,които не са стъпвали на мач в Европа от 1000 години или пък са достатъчно комплексирани,за да се изкажат "подготвени".На мачовете на Левски и ЦСКА ходят по-малко хора в сравнение с преди 15-20 години,защото много неща се промениха оттогава,но това е друга тема.Самият факт,че тогава имаше едно нещо,което двата тима показваха,а именно продукт от висока класа,сега почти е изчезнал е показателен.Едва ли на някой фен на Левски утре ще му е приятно да отиде на мач срещу редовния "клиент" Славия,защото с тези резултати и тази игра всичко може да се случи и току виж Вуцов победил за първи път на Герена,и затова много хора няма да отидат.Защото са обидени на играчите,които пък са обидени на президента,който е обиден сам на себе си,че е бил агент и т.н.
Това,което е добре,това,което е пътят,е да се покачи нивото на бг футбола,което е напълно постижимо.Единственото,което трябва е усилия.
Това,което е добре,това,което е пътят,е да се покачи нивото на бг футбола,което е напълно постижимо.Единственото,което трябва е усилия.

Toninik написа:Как мислите вие, дали по този начин и ние сме малко виновни за омразата която се сипе по нас, или Батков е виновен за всеки син провал? Чакам мнения от левскари, неутрални фенове и нормални цесекари.
Аз Бг футбол не гледам и се смятам за неутрален, защото ми е все тая и за сини, и за червени, и за зелени, и за оранжеви и тн. По мое мнение доголяма степен вие феновете сте виновни да ви мразят толкова много! Точно това ваше велико самочувствие и високомерие много дразни другите фенове и затова феновете на другите отбори им е по-лесно да се погодят по м/у си, отколкото с вас! Защото Левски може да е отбора с най-много фенове в България, но със сигурност Левски е най-мразеният отбор в България!
Още като почнете с това клише, че сте "отбора на народа" и всички вече са срещу вас! Какво да не би феновете на другите отбори да не са българи, да не би да не са част от българският народ??!
Та наистина поспрете се малко! Хората ви мразят заради вас самите, а ви се смеят заради Борат и заради вас самите! Най-малкото, че все още има хора, дето да му вярват на тоя кретен, докато той затрие отбора ви!!! Борат е тръгнал по пътя на Селяка, та вземете пример от Ботев! С думи и камъни по Борат няма да стане - просто го очистете! Така ще спасите любимият си отбор и ще спечелите чуждото уважение - него в момента определено не го имате! - Всичко това е лично мое мнение, не го насаждам на никого.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]